Kommentarer
JÄTTERÖRIGT att vänta på att få bli insläppt i salongen. Man stod i princip uppe i bargästernas mattallrikar.De gnällde men fanns ingenstans att sitta eller ta vägen. Mitt äldre sällskap kommer inte tillbaka igen.
Kapacitet i bar/restaurang och biljettkassa/garderob bör förstärkas med fler. Blev mycket väntetid där men det ordnar ni säker till bra framöver. Lycka till med nya teatern. Jag har varit er trogen sedan start och kommer att så vara. I love...
Åter igen intressant pjäsval. Trevlig bardel. Otydligt att biljettkassa och garderob fanns i samma disk. Placering av kassa/garderob, trängsel vid hovmästarbås gjorde att flera personer fick köa ut på gatan trots att kön inte var så lång.
Skådespelarna gjorde nog vad dom kunde av en ganska rörig pjäs
Åt inte middag,men om hade jag nog uppskattat att borden hölls mer avskilda från inkommande/köande gäster. Finns bättre och sämre bord i det avseendet... Jag nyttjade ej garderoben, gick bara in i lokalen. I och med det förekom ingen biljettvisering
Skrikigt och för mkt döden. DEn stora måltiden - hmmmm? barnen var härliga
Matsekvenserna blev alldeles för långa. Efter första måltiden så skulle man bara kunna antytt när det var dax för den nästas "sista" måltid. Tycker tyvärr att teatern har tappat lite av sin charm när man lämnat den gamla lokalen som var väldigt intim
Det blev lite för långt med alla måltider.
Jobba på logistiken vid biljetthantering och garderob. Förvånansvärt snabb service i baren efteråt!
Varför ska jag titta på detta tradiga i 90 min? Det frågade jag mig själv, tråkigt.
Hade pga hörselnedsättning och mycket skrikande på scen svårt att uppfatta alla repliker
Vi hade lite olika syn på pjäsen i sällskapet. En av oss gillade den mer än den andre.
Fantastisk uppsättning, aktuella ämnen, utomordentliga skådespelare. Omfattas av livets alla dagar, känslor, och relationer. Berör mig som individ.
Musiken i salongen före föreställningen var på tok för hög! Vi använde inte servicen etc under punkt 3 denna gång. Grattis till en fin salong.
en skön känsla av att känna mig "hemma".
Tycker ni är Stockholms mest intressanta teater och forum just nu!
Mycket trevligt o kommer gärna igen.
Formmässigt mycket intressant. Iscensättningen är väl genomförd och skådespelarinsatserna av hög klass. Man saknar möjligen en mer engagerande konflikt.
Mycket fina lokaler både restaurang och teatern och en behaglig atmosfär.
Typisk amerikansk produktion, rapp, teknisk någonstans mellan vaudeville och O'Neill. Lite väl schematisk för mig.
Bra casting!
Lysande skådespelare och lysande regi! En fantastisk pjäs som jag tyckte mycket om!
Väldigt rörigt och otydligt efter föreställningen kring var man skulle ta vägen då vi hade förbeställt bord. Barpersonalen visste inte vad som gällde heller.
Otrolig energi i föreställningen. Väldigt imponerad av barnen.
Rörig.. skrikig svår att hålla koll på alla personer involverade! Blev komiskt till slut när tallriken kommer in och en person äter i 5 min och man ändå vet vad som ska hända! Byt föreställning omg. Det var flera som gick mitt i när vi där!
Ett enda ord återkommer. Världsklass!!
Lite högt inledande tempo, lite onödigt långa matscener den andra, tredje, fjärde gången.
Vi uppskattade inte den höga och stressande musiken som spelades strax för föreställningen.
en toppen kväll!! :)
Manus ej tillräckligt omarbetat för svensk scen. För ytligt och utan större reflektion. Två av skådespelarna) de som spelade medelålders mkt bra.
Se ovan. Imponerad av intensiteten i pjäsen och av skådespelarna som klarade detta tempo på ett excellent sätt. Enastående skådespelarprestationer av alla medverkande. Och en mycket bra pjäs.
Vi kommer gärna tillbaka
Inte vad jag väntat mej
Det tog mig en stund i början av pjäsen att komma underfund med upplägget, men det var måhända meningen? Finurligt! Mycket underhållande och tänkvärt , tyckte jag.
Personligen hade jag lité svårt höra allt vad de två "äldre" sade trots att "apparaten" var påskruvad.
Väldigt intressant grepp att skildra generationer genom ett fåtal skådespelare!
Otroligt fin lokal ni har!
Mycket bra skådespelare, föreställningen gav en tanke ställare
Lite rörigt att personer, som bara skall se föreställningen kommer in i restaurangen innan alla ätit upp sin mat.
Härlig, mänsklig o faktiskt en tankeställare, sista måltiden…
som ovan
Charlotta Johansson är mycket bra. Den nya teatern är mycket fin.
tyckte den var för skrikig
Härlig miljö, sköna stolar
Föreställningen lite rörig
Har sett flera av era uppsättningar,men den här tyckte jag inte om. Roligt grepp att skådespelarna växlade roller, skönt m tystnaden under "sista måltiderna". Jobbig dialogform när alla pratade samtidigt. Forcerad känsla. SNYGG TEATER! GRATTIS!
Stort tack!Vi ses! PS: Vi läste skylten med den ordinarie och spännande menyn utanför dörren och kommer tillbaka även utan teaterbiljetter
Något rörigt i början. Från bänk 10 hörde vi inte vad som sas, för hög ljudnivå, skrik istället för tal samt "alla talade i mun på varandra"Svårt att hålla isär vem som var vem. Se över ljudmiljön.
Ljudet var ibland lite lågt.
Har inga speciella.
De var en intensiv beskrivning av livets alla sidor, ungdomen till ålderdomen och illustrerade förgängligheten och vad som egentligen är beydelsfullt.Tack!
Flåsigt springande fram och tillbaka. Svårt hänga med i alla rollbyten.Budskapet försvann. Ätandets longörer..
Fantastisk!!!!
Bra o tydliga karaktärer.gjorde att man fick tänka till!@!
Trevligt att man kom så nära skådespelarna. Barnen var jätte duktiga.
Ok föreställning - symboliken att under tystnad äta sista måltiden blev lite för ofta 1-2 ggr räckt
Mysig lokal både restaurang och teaterdelen. Snyggt!
Det var en intressant föreställning, Den stora måltiden - är det själva livet det? Fascinerande och lite skrämmande varje gång det kom in en ny portion! Ett spännande grepp! Pojken var duktig att framställa olika typer -asperger kontra idealpojke!
Mycket duktiga skådespelare men en ganska så stökig och högljudd föreställning.
Efter tankens kranka blekhet....Med tanke på manus.Playhouse kommer att bli vårat favoritställe.Tack för att ni har öppnat ett i särklass mysigaste ställe i Stockholm som vi varmt kommer att rekommendera.
Kan ni skriva lite tydligare att man kan beställa mat. Såg inte det när jag bokade biljetterna som jag fått i födelsedagspresent.
Lagom stor teaterlokal. Man "kommer nära" skådespelarna.
En underbar kväll men det finns lite att fixa innan allt sitter.Gissar att det kommer med tiden. Lycka till och ser fram emot en lång vänskap.
Imponerade av barnens skådespeleri. Ibland talade skådisarna lite fort.
Jag hoppas era föreställningar återgår till att vara tankeväckande och engagerande. Den stora måltiden var för min del endast stökig o skrikig. Lovligt tema men fungerade inte. Så trist - jag som alltid tyckt att ni varit så bra!
Det intressant illustrerat hur beskrivningen av döende människor kan se ut.
Vi trivs
Enormt besviken över skränig, rörig, dålig pjäs! Fel val? Fel regi? Har hittills aldrig blivit så besviken på någon av era tidigare föreställningar. Men, hoppas detta var ett enstaka misstag - välj något med tyngd och djup nästa uppsättning. Håller t
Det var lite svårt att hänga med i alla övergångar. Skådespelarna var fantastiska.
Något för snabbt tempo.
Djup, lite tragisk men ändå bra och eftertänksam. Hade förväntat mig mer humor.
Fick 2st biljetter som gåva utan att veta vad föreställningen egentligen handlade om. Hade nog inte gått annars. Pjäser om dysfuntionella familjer är ju inget man normalt släpar sig in från förorten för att se. Men new-york-atmosfären var bra.
Ni ska inte skriva att det är en humoristisk pjäs för det är endast några sekvenser. Det är hur livet utspelar sig.
Allt ok.
Speciell eloge till alla skådespelare. De var mycket duktiga.
Det var absolut det sämsta jag har sett. Stundvis skrek och pratade högt, i mun på varandra.
Barnskådespelarna var mycket professionella.
Det vita vinet som ingick var INTE gott. Varken jag eller min man drack upp. Lägg några kronor till på ett vin som är drickbart.
Aktuell, tänkvärd, en beskrivning av livet. Så många generationer. Enkel men precis rekvisita, bra ljud o ljus. Ej för högt.
Högt tempo. Lite svårt i början. Kul idé att följa flera generationer under kort tid. Se att vi ärver beteenden.Skrämmande o kul på samma gång!
Mycket bra
Osmidigt att boka via värdebevis, skicka in etc.
Osmidigt att boka via värdebevis, skicka in etc.
tråkigt tema
Skådespelarna var väldigt proffsiga och bra men storyn var seg och inte alls rolig eller underhållande
Manuset var verkligen, i min smak, tunn och ytlig. Men bra skådespelare! Restaurangen super, vi har besökt den tidigare, under premiärveckan, Fullträff!
fantastiska skådespelarinsatser från barnen
Jag satt längst bak(var sent ute). Stolarna är precis bakom stolarna framför och med en stor man framför var det ibland lite svårt att se. Annars allting mycket bra!
Fantastisk & trevlig personal vid biljettkassan som prickade av Toscas medlemmar på ett smidigt sätt. Lite trångt och mycket kötid när man skulle ta ut kläder. Lite oväntat att det inte fanns hörselslinga på en så modern teater. Fina stolar!
En sak som gick fel var att mina bokade platser var redan bokade av två andra. Ni kanske skulle titta över bokningssystemet lite. Nu spelade det ju ingen roll för min del för det fanns platser lediga ändå. Annars mkt trevlig personal.
Rörig
Fin intim salong. Restaurangerna såg fina ut. Vi satt i soffan o. tog ett glas. Vore bra med små bord där också.
Föreställningen var tänkvärd historia med fantastiska skådespelare.
Intressant pjäs som fick en att tänka till.
Den lille pojken var ju helt suverän!
Jättefina och charmiga lokaler!
Nytt!Bra komplement till Dramaten och Stadsteatern. Positivt med bar och restaurang - provar nästa gång. Internationell/amerikansk känsla. Bra läge i City.
Fantastiskt! Monologen "sonens längtan efter sin mor" ett mästerverk. Tårarna rann hos många!!!!
Proffsig
Tog lång tid i baren
Lagom lång föreställning, bra att det inte var någon paus. En aning rörig handling
Tänkvärt utan att bli skriven på näsan :)
bra föreställning. Man satt bra och man hörde bra.
Familjeliv visat på ett intressant och annorlunda sätt. Bra!
För hög o konstig (mkt personligt) musik i teatersalongen före föreställningen börjar. Efter föreställningen bildar kön till garderoben en stor propp för folk som vill ta sig ut. Dålig logistik. I övrigt är både salong och restaurangdelen fina o fr
pratade väl fort i bland - svårt att höra
Inte så förtjust i just denna föreställning men smaken är som baken. Detta betyder inte att jag inte kommer till Playhouse igen.
Den här typen av teater är nog inte riktigt min grej.
av den informationen jag läst innan om föreställningen så fick jag inte den uppfattningen att det var den "sista måltiden", hade inte förväntat mig död x flera
Mycket bra rollprestationer
Jag blev helt överrumplad av CHARLOTTAs roll den fick mig att sitta och gråta stora delar av föreställningen. Så starkt och äkta. TACK!
Mkt bra och intressant. Fick med både glädje och skratt men också en hel del eftertanke. Skulle dock kunna korta ner tiden då skådespelarna äter maten ngt under föreställningen
Grattis till en härlig teaterlokal
annorlunda föreställlning som vanligt - vi brukar allltid vara nöjda. förhoppningsvis tar sig restaurangen också när ni blivit varma i kläderna
Mycket igenkännningstecken. Rolig. Fartfylld och krävde uppmärksamhet. Många skratt. Galet att de orkade/kunde äta i den situationen!
Barpersonalen hade inte koll på turordningen, stod och pratade med varandra trots högt tryck. Vi fick vårt vin vid sista rigningen utan info om att dryck inte var tillåtet i salongen. När vi ville ha våra dryckesbiljetter tillbaka fick vi ett otrevli
Lite väl uppskruvat tempo (även om det var en del av poängen) så det var lite jobbigt att hänga med
Duktiga skådespelare, det tog ett tag ibland att få ihop personerna men väldigt trevligt och annorlunda
Lite forcerat.
Som helhet mycket bra, men helheten på föreställningen upplevde jag som rörig. Det blev lite jobbigt med "frysningarna" mellan aktiviteterna. Pjäsen blev för svår för mig för att ge någon behållning.
Lycka till i den nya teatern med bra publikutrymme Vilket också kom föreställningen tillgodo Skådespelarna gjorde fantastiskt jobb utan större scenbyten och ändå förstod man årens gång. "Sista måltiden" var också genialisk
Skådespelarna var duktiga. Handlingen dålig.
Duktiga skådespelare, roligt, tänkvärt och rörande manus.
innan föreställningen saknas det plats att vistas på om jag inte måste dricka o äta innan. Störde ätande i baren.
Som sagt, inget fel på föreställningen. Bra skådespelare, häftig lokal i alla avseende. Det var pjäsen jag tyckte var litet ytlig, inget djup och inget som jag tog med mig. Däremot var mitt sällskap av motsatt uppfattning. Hur som helst hoppas jag at
Mycket fin salong med bekväma stolar, bra ljud och ljus.
Trevlig restaurang och bar, bekväm salong med bra sikt, akustik och plats för benen. Det gäller bara att hitta "intressanta" pjäser och upprätthålla kvalitén på mat, service, dryck mm.
Vi hade gärna ätit på Bistron efter föreställningen men var tyvärr för sent ute, så det fanns inte något ledigt bord.
Den sista måltiden är bland det bästa jag sett.
Läs min recension: www.blogozine.net
Man blev glatt överraskad, med duktiga skådespelare.kanske för lite humor men tänkvärt.
Bra skådespeleri med en modern teater med hög igenkänningsfaktor! Ett litet minus för för få barstolar/bord.
Hade inte läst på ordentligt, hade förväntad mig musi
Spännande & annorlunda föreställning, häftigt !
Vad gäller biljettbokningen blev vi lite oroliga, eftersom vi fick motsvarande två biljetter i julklapp och den enda föreställningen som fanns under vintern/våren redan var utsåld, när vi försökte boka. Det löste sig ju dock sedan!
Kalasbra, skoj trevligt & verklighetens allvar
Bra skådespelare. Deprimerande historia men den borde jag läst på mer om så det är mitt fel. Lämnar min mailadress i det fall ni orkar återkoppla ang. er brist på kundvård i restaurangen. Biljetter inte intressant att få.
Helt nöjd, - som vanligt i ny miljö
Lite tjattrigt ibland, ursäkta uttrycket, det blev för många röster samtidigt!
Alltid bra kvalitetspjäser hos er, mycket duktiga och trovärdiga skådespelare. Skulle vilja att ni hade ännu fler pjäser på G hos er, man måste vänta så länge tills nästa kommer haha!
Detsom hände var att vi fick fel anvisning av plats. Men det löste sig när jag kolla min biljett. Annars nöjd.
Fantastisk, talande, sluta tjafsa och lev istället.
Vi var supernöjda, bravo.
Försökte boka med mat men det var fullt
småtrevlig
Rolig, sorglig och fängslande. Bra scenlösning,
Jättetrevlig lokal
Fantastiska skådespelare och stort grattis till finfina lokaler!
Jag har besökt Playhouse flera gånger och jag tycker att jag alltid är mycket nöjd med pjäserna och skådespelarna!
Rapp dialog, mycket bra skådespelare, mycket igenkänning och tänkvärt, men saknade "tyngd"/ helhet.
Trångt på balkong i bänkraderna
den kändes nyskapande
Att behöva köa utanför på gatan drar ner betyget. Att inte få ta med sitt vinglas in under föreställningen längre är också ett minus, charmen med det "hemtrevliga" är borta. Äta i ett skyltfönster känns ogenomtänkt,dåliga sittplatser/bänkar…
Men konseptett är ju trevligt.
Annorlunda men mycket bra -eftertänksamvärd - vi diskuterade föreställningen efteråt.
Har alltid gillat playhouse uppsättningar även på Sibyllegatan men denna lokal gjorde att det var bättre totalupplevelse med stolar, utrymme scenografi, ljus och ljud
Välj gärna en annan typ av pjäs. Destruktiva familjedraman har vi nog av i verkligheten. Jag vill se pjäser som lyfter mig o skapar kulturintressen. Jag gillade annars att en måltid signalerade den ätandes förväntade bortgång. Utmärkta skådespelare.
Tråkig upprepningar, ta bort den långa tystnaden när skådespelarna sitter tysta och äter. Lägg ner hela föreställningen och ge de duktiga skådespelarna något trevligt att spela istället. Botten var denna föreställning.
Lite väl långa måltider i perioder - föreställningen tappade lite fart där.
Underbara skådespelare, vilken inlevelse och vilken mimic. Och vad roliga de var!
bra skådespelare. duktiga barn. Ok att se en måltid men outhärdligt att se tre till.
Lite rörig
Utdragna scenerna när de skulle äta blev bara för mycket!
Bra föreställning med bra tempo. Varje måltid blev efter första gången lite segt, man visste vad som skulle komma och det momentet skulle kunna gestaltats på annat sätt.
Enerverande musik i salongen innan föreställningen. Dessutom hade vi fått platser på en rad där man måste tränga sig förbi pelare för att komma in. Sådant väntar man sig inte i en nybyggd teatersalong.
Verkade mysigt och maten var god. Föreställningen var bra, särskilt barnen spelade bra. Det var trångt att komma in på rad 5. Fick omfamna pelaren och tränga mig in. Hade inte gått om jag haft några kilo till. Trångt också i bänkraden.
Saknade hörslinga .Hörde därför bara en del av föreställningen.
Så fina skådespelare är värda ett toppenmanus!
man talade för fort och i munnen på varandra. Det blev nervöst och jag tror skådespelarna fick svårt att ägna sig åt att gestalta rollen. Man borde ha markerat generationsskiftet och personskiftet genom att samma person alltid hade samma kläder.
Lite deppig.
Rolig, träffsäker men samtidigt tänkvärd.
Vi har sett många föreställningar på PlayHouse och alltid uppskattat dem. Vi tyckte om föreställningen men vi tyckte att barnen spelade över i vissa lägen och det blev alltför hög ljudnivå. Ja, detta är vår synpunkt!
mkt bra bekväma stolar i en lagom stor salong.
Det blir vår hemma teater. Ser fram emot nästa besök. Rekommenderar till vänner. Får inte glömma boka bord på den den fina restaurangen.
Föreställningen var ganska kliche´artad, mediokert manus. Gav liksom ingenting att tänka på. Övrigt trevlig teater och allting jättebra :-) Se till att skaffa telesliga ! En miljon svenskar har nedsatt hörsel !
Början var väääääääääääldigt bra men mot slutet tappade vi eller skådespelarna tempo/koncentration.
Vi tyckte att skådespelarna var duktiga men pjäsen lite udda
Bra att sitta så nära scenen.
Underbart duktiga barnskådespelare denna gång.
Fin och trevlig restaurang, trevlig personal och utmärkt soppa med kycklungfrikadeller. Restaurering genen av teatern och övriga lokaler väldigt lyckad.
Fantastisk, jag ramlade ut från teatern. Omtöcknad och men lycklig. Vilken höjdare!
Det var lite svårt att hänga med i personbytena. Måltiderna för långa. Barnen helt fantastiska!
Intressant manus och imponerande skådespeleri.
Flåsigt och skrikigt, svårt att hänga med när skådespelarna klev in och ur rollerna. Gärna tydlig markering på alla vilken person de just nu är. Mycket bra skådespelare utom en med bristfällig diktion. Extra ros till barnen och Charlie
Mycket död
Fartfylld föreställning, rappa dialoger, kul at skådespelarna bytte roller
Med tanke på att ni har en så otrevligt trevlig restaurang, bar så hade det varit bra med en till bartender efter föreställningen. Tror folk lämnar pga av väntetiden.
Bra tempo och skådespelare. Det höga tempot gjorde att det var svårt att hänga med när skådespelarna växlade roller.Ett sätt är att varje rollperson har sin färg t ex Sam har blå väst och "Alex" röd kofta. Motsvarande för övriga har ett enkelt plagg.
Stock bästa just nu
Se ovan
Härliga skådisar, spännande dekor och bra regi!
Scenen där den demente mannen matades av hustrun gick rakt in i hjärtat. Tårarna rann utmed kinderna - det var ju mina föräldrar som satt där. ... Mannen spelade denna scen otroligt realistiskt.(Min pappa avled mitt under sin sista måltid i våras.)
Intressant men skulle kanske ha vunnit på att tempot och sättet att tala till varandra varit mindre "flåsigt"
Skulle inte rekommendera föreställningen men däremot Playhousekonceptet, även om inte jag utnyttjade detta. Pjäsen var skränig med visst överspel från skådespelare, som inte lyckades besjäla personerna de gestaltade. Många generationer förvirrade.
Jag har bara positiva minnen. Imponerad av de två barnen.
En bortkommen stackare som inte hade en susning om vad han höll på med fanns i baren tors.12 nov. Han skruvade på korken på flaskan efter varje glas han slog upp trots att det var låååång kö.Tyckte riktigt synd om honom!
Pjäsen var för lång för att spelas utan paus. Otydliga byten i handlingen och visa inslag var helt onödiga och bör strykas
Första gången vi såg en föreställning på Playhouse och första restaurangbesöket. Vi hade inte hört talas om detta ställe och det var en mycket positiv upptäckt. Tack vare ett upplevelsepaket från sonen.
Bra skådespelare, trevligt med diskussionen efteråt
Kul med diskussion efteråt med Ring, regissör o teaterchef.
Skådespelarna gick in i sina olika roller på ett fantastiskt bra sätt. Mysiga lokaler!
Fick ett suveränt bemötande och möjlighet att byta biljetter till en annan dag! Stort tack för fin service!
Tyckte om den enkla scenografin samt att det var så blandade åldrar på skådespelarna. Alla var mycket skickliga! Kommer gärna igen och nästa gång vill jag även äta där.
Svårt uppfatta repliker när många pratar i mun på varann
Bra skådespelar- insatser/tolkningar ett extra plus till barnskådespelarna.
Den nya teatersalongen mycket trevlig. Den stora måltiden gav ett bra budskap
Föreställningen var väldigt äkta, så man nästan studsade till ibland. Kul att ALLA åldrar nån gång under föreställningen kunde känna igen sig. Och att alla åldrar kunde få insikt i de övriga åldrarnas tankar.
Pjäsen var annorlunda med snabba generationsväxlingar. Intressant.
Tunt med rekvisita. Svårt att hänga med i karaktärsbyten utan klädbyten mm
lökalen har blivit mycket trevlig och är lagom stor.
Jag beställde & betalde biljetter via nätet, men jag fick aldrig något dokument som liknade "biljetter". Gick bra ändå, men skapade lite osäkerhet innan.
Jag tycker om när det är paus och man kan förbeställa fika.
Bra, rolig föreställningdålig service under pausen, hoppas det var bara denna gång
Garderobsjobbet och biljettmottagningen går för sakta, Bemanna med fler. Lite trångt i "båsen" i baren.
Rätt rörig story. Lite svårt att hänga med de olika rollerna och personernas förvandling.
Teatern, baren och krogen är mkt snygg och smakfull. Personalen var trevlig men förvirrad. Allt hade kunnat vara toppen om vi hunnit få maten vi beställt innan pjäsen började. Och om komedin varit kul och inte sorglig. Lycka till!
Varför det blev dåligt betyg på hemsidan var ett tekniskt fel som gjorde det mycket svårt att boka, alla föreställningar var t.ex. fullbokade ibland. Efter en del problem så fick jag kontakt med er personal och då löstes alla problem. Problemet löst?
Svårt att hänga med i handlingen pga samma person spelade flera olika roller. De olika rollfigurerna kunde haft någon form av igenkännings accessoar/kostym.
En mycket angenäm helhetsupplevelse. Väl mottagna redan vid entrén. Bra mat med tillhörande service och sedan en utmärkt föreställning i en fräsch salong. Bra plats för benen och ingen som skymde sikten.
Duktiga skådespelare. Extra eloge till Charlie Challis som jag tyckte stack ut.
Kan absolut rekommendera teatern men inte föreställningen vi var 6 st som gick och vi var alla besvikna på föreställningen. Förväntningarna var något annat. Hade läst om den innan och trodde den skulle vara bra och underhållande. Vi var i ålder 21-59
Var kunde jag inte använda mitt Live.it fullt ut även med mat och dryck när jag nu bokade teater.
Utmärkta skådespelare, inte minst barnen! Pjäsen lite tunn, alltför "amerikansk" för min smak. Jättefin lokal - grattis! Bra personal som hanterade ett problem med dubbelbokning alldeles utmärkt!
Bra med en liten salong, skapade närhet. Toppen att köra föreställning utan paus. Varför fick visa drinkbiljetter för anv efter föreställningen?
Lokalen var toppen, flera snäpp högre än Sibyllegatan
Pjäsen var gapig och skrikig; generöst med svordomar i replikerna. Så spartansk scenografi och förvirrande med alla rollfigurer i samma kläder men i olika roller. Modern teater med Fader vår mitt i alltihop och en kvinnlig lieman(?) med sista måltid
Bor i området och gillar verkligen att det kommit ett trevligt ställe att frekventera. Uppskattar att restaurangen håller rimliga priser vilket gör att man kan komma ofta.
För mycket skrikande och dessutom i mun på varandra. Har sett två föreställni9ngar förut - de har varit bättre.
Enkel scenografi, men snygg/smart. Duktiga skådespelare i alla åldrar.
Grattis till fin upprustning av restaurang och salong! Stor skillnad mot Regina och även er egen lokal på Sibyllegatan.
Annorlunda, rappa växlingar vilket var både häftigt och lite rörigt. Lite tråkig miljö på scen. Inga effekter eller omväxlande scen.
Kringarrangemang, lokal, service jättebra. Skådespelarna gjorde bra prestationer, i några fall mycket bra. Själva pjäsen gjorde på oss ett lite rörigt intryck. Svårt att hålla isär personerna och svårt att hinna uppfatta deras personliga karaktärer.
Lekfulla och inte minst proffsiga skådespelare och intressant manus
Mina skeptiska barn tyckte den var jättebra !!
Svårt att uppfatta vad som sades, pratades för mycket i munnen på varandra. Men spännande grepp med de tre generationerna.
Mycket tänkvärd pjäs. Tack!
Ljudet var helt kasst. Varför hade inte skådisarna mickar? Dessutom pratade de i munnen på varandra ibland så man missade en del. En rörig föreställning med för mycket personnamn i det höga tempot. Helt plötsligt ska någon käka... hoppsan!?
Har för några år sedan sett pjäsen Venus i päls på "gamla" Playhouse. Skulle gärna vilja uppleva den igen på er nya teater.
Ett modernt sätt att gestalta ett par som åldras tillsammans. Ibland försvann en bra dialog i och med tempot i replikerna - svårt höra/uppfatta alla bra repliker. Vi satt långt fram - bra - säkert svårare att uppfatta replikerna längst bak Bra bar!
En teaterföreställning som ger en närvarokänsla, man är med familjen här och nu.
Mitt i föreställningen var det lite svårt att hänga med vem som var vem, men det redde ut sig. Fick med hela livet på 90 min.
En av mina vänner, som hör lite dåligt, sa sig ha haft svårt att uppfatta allt som sades på scenen. Vet inte om det finns någon typ av hörselslinga i salongen.
Bra skådespelare, särskilt barnen:-) genial scenografi.
Edvin var toppen!
Tyvärr kom vi aldrig iväg eftersom jag blev hastigt sjuk på eftermiddagen.
Existentiellt gripande helt i min smak
Det var svårt att höra repliker. Gärna mikrofoner i taket. Trevligt med ett glas vin före förställningen.
Vid bokningen fanns bara alternativet att betala med klarna jag skulle uppskatta kortbetalning med en gång. Och att kunna visa upp biljetten på mobil mailen Skulle uppskattas istället för att behöva skriva ut.
Trevlig upplevelse! Vi var jättenöjda!
Alltid spännande att se vad som kommer att viasas.
Fantastisk föreställning!
Det som drog ner omdömet var den långsamma betjäningen när vi skulle få våra bites efter föreställningen.
Bra skådisar! Bra pjäs.
Fantastiska barnskådisar !
Fantastiskt bra skådespeleri och ett aktuellt intressant ämne.
Fantastiska skådespelare, och gillar åldersspannet. Genialiskt sätt att flytta sig i tiden med så små medel.
Lite rörig i början innan man kom in i skiftningarna som skedde
Både rolig och sorglig. Lite svårt att hänga med ibland men det gjorde inget , man kom in i det rätt snart igen
Svårt, näst intill omöjligt att få ett grepp om innehållet. Har varit på gamla stället många ggr. Alltid mycket nöjda...
Skön dynamik!
Otroligt duktiga barnskådespelare.
Den stora måltiden var helt underbar ! Skratt, gråt o reflektion !
Enkel men genial,effektfull scenografi!
äntligen en ny scen nya pjäser utan pekpinnar och med ett trevligt bemötande och praktiska kringarrangemang, proffsigt utan att vara pretto..! Tack
enlig min uppfattning inte än av era bättre pjäser
Bra föreställning!! Jämfört med tidigare jag sett - som varit helt enastående - så blev jag en aning besviken ... Höll inte för 90 min.
Jag hoppas att nästa pjäs är en komedi, gärna skruvad. Gärna teater kvällar på engelska ibland.
Middagen katastrof! Fick vänta på huvudrätten 1timme o 15 min. Den var kall o inte färdig.ingen förklaring! Erbjöds efterrätt som kompensation som kom in vid andra ringningen min mans kaffe hann inte komma in innan föreställningen! Tråkig upplevelse??
Skådespelarna toppen. En föreställning som berörde. Ser fram emot nästa besök
Ljud och ljussättning var bra och genomtänkta. Stolarna var bekväma. Ensemblen gjorde ett bra och proffsigt intryck. De lyckades beröra så att man både skrattade och fällde tårar! TACK!!
Jätteintressant! Den dröjde sig kvar!
Mycket proffsigt rakt igenom! Får högsta betyg av mig och min man. Stort tack! Bästa hälsningar från Linda Sjögren
Jag bara bokar utan att veta något mer om föreställningen. Har hitintills inte blivit besviken.
STARK, genuin, äkta, igenkännande, reflektion över livet...Tycker även om att det var en pjäs utan paus - ibland "dödar" en paus nerven i föreställningen, här fick man lov att "resa med" utan avbrott...
Mycket positiv ,lätt att följa med även om det var en ny form med ombyte av roller.Roliga och igenkännande repliker, bra skådespel och fantastiska barn
Vi fick vänta alltför länge på maten
Fantastiskt manus. Väl framfört. Snygg scenografi.
Detta var min femte föreställningar och jag har varit väldigt nöjd förutom en gång (alt för många stjärnor)
En härlig ny teater. Jag trivdes.
Lagom lång föreställning.
Tyvärr så fick jag problem med andningen pga att någon kräktes i salongen och lukten var mycket jobbig då jag är luktöverskänslig så det förstörde tyvärr helheten.
Väldigt duktiga skådespelare även om inte just denna uppsättning föll mig väl i smaken
Fina lokaler men det var väldigt dålig tillgänglighet till rad 5 pga. pelare. Nu funkade det för oss, men för mer storväxta och äldre som kanske inte är så smidiga kan det vara ett problem och borde framgå vid bokningen. Sonen 17 gillade pjäsen :)
Gärna en komedi.
I stort bra. Tog ett tag innan man greppade konceptet. När man förstod upplägget var det underhållande och bra.
Fartfylld men lämnade mig lite nedstämd
Bra teater, mysig lokal men usel restaurang.
Jag hittade inte var jag kunde skriva mat allergier. ex som laktosfri alternativ annars var kommunikationen bra.
När jag skulle ta och registrera min upplevelsekod så funkade det inte. Gjorde jag något fel? Jag fick betala biljetten.
Skådespelarna gjorde nog vad de kunde men materialet var tvivelaktigt.
Skådespelarna, särskilt barnen mycket bra men tempot gör det svårt att uppfatta texten.
Jag skulle kolla upp teaterpjäsen innan jag går en gång till
Pjäsen var dålig ,jag hade oturen att sitta bakom en som kräktesså det lukta kräk hela föreställningen. Hade nog svårt att fokusera på pjäsen för att det lukta så .
För mycket problem inom familjen
Effektivt budskap
Van teaterbesökare. Det här var annorlunda och jättebra. Att hålla reda på personerna blev lite knivigt på sluttampen men det gick. Barbro 73
Ledsna att någon kräktes bakom oss under föreställningen, tog bort lite av upplevelsen. Det var också trångt då vi kom med bar/rest och man inte hade någonstans att sitta (min 80-åriga mamma hade behövt det) Annars fräscht och kul.
Föreställningen var ganska deprimerande. Hade förväntat mig mera humor.
Jasmine! Wow! Vilken pärla! Wow! En helhetsupplevelse för alla våra tre generationer som var där Yngsta sju år, tio och fjorton och några medelålders och några pensionärer! Alla jätte jätte nöjda med olika upplevelser och insikter! Tack!
Nej, bara bra
Bra salong. Utmärkta skådespelare. Innehållslöst manus.
Applåder för ett helhetskoncept med stor trivselfaktor som vittnar om en väl genomarbetad värdegrund och kultur.
Fint budskap om hur livet är !
Totalt högre ambitioner än man kunde leva upp till var intrycket. Konceptet utövar lättillgänglighet som jag upplever i New York men tyvärr var det för rörigt under pjäsen med de olika rollernas särskiljande för mitt sällskap som inte var så teaterva
se ovan
Hade varit roligt med varierande eller mer konstnärlig scenografi.
Föreställningen något rörig med alla personväxlingarna.
Se ovan.
Roligt upplägg med de olika åldrarna som skiftade personer. Både djup och rolig. Bra och rappt spelat.
Mycket nöjd med första besöket på Drottninggatan!
Fantastiska barnprestationer!
Allt var bättre än vi hade trott.
Kan bara helt suveränt.
Jag undrar hur många i salongen som uppfattade replikerna när pjäsen gick som mest på högvarv?!
Bra föreställning, otroliga skådespelare- som fångade en totalt. Lite för sorgligt dock, för min smak mot slutet av föreställningen!
Den stora måltiden var verkligen sevärd, med små medel har man lyckats skapa en gripande och samtidigt kul föreställning med en hel del igenkänningsfaktor, spelad med mkt bra skådespelare!
Logistiken i entrén dålig, kön till garderoben fastnade i ytterdörren, kallt och rörigt.
Bra skådespeleri, barnen urduktiga. Synd att det blev mkt prat i varandras munnar, svårt att urskilja replikerna. De pratade för snabbt ibland. Hörde flera klaga på det. Kul upplägg på plot. Går gärna igen när föreställning lockar.
En annorlunda föreställning med som var upplagd på ett mycket intressant sätt!
Den intensiva dialogen blev ibland lite gapig och stökig, skådespelarna var skickliga, men deras utspel drunknade lite i tempot.
Mysig liten intim salong. Långtråkigt föreställning. Efterlämnade en deprimarande känsla utan någon riktig koncensus annat än att alla dör. Inte så kul lördagsunderhållning.
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.