Kommentarer
Mycket trevlig personal men ingen ordning. Fel mat kom, ett annat vin än beställt kom och stressigt att betala då det var brist på kortläsare. Styr upp det hela så kommer det bli kanon, viljan finns men personalen behöver vägledning.
Tråkig men ätbar mat. Soppan var bättre. Servicen usel, blandade ihop borden o rätterna. Inte bara för oss utan flera. En ljus tjej var toppen resten inte bra. Otroligt lite vin i glasen för pengarna! Gjorde fel med kaffet. En brödkorg till flera bor
Förvirring. Personalen var osäkra på vad vi beställt och vi blev satta där servitriserna sprang in i mig resp. min stol då och då under kvällens gång utan att uppmärksamma detta.
Maten var vällagad, om än en aning simpel. Servicen var rörig och det märktes att personalen var stressad. De höll dock humöret på topp och var mycket trevliga och hjälpsamma.
Helhetsintrycket var mycket bra! Men bordet vi satt vid (precis vid ingången i "bokhyllan") är inte att rekommendera, det var väldigt mycket spring, högljutt och drog kallt från entrén.
Smakade inte bra alls, det var ingen riktig räkröra, kycklingen var bra men absolut inte tillbehören? Virrigt runt omkring trångt bord.
Tog väldigt lång tid att få in förrätten. Även lång tid mellan förrätt och varmrätt. verkade som om personalen inte var riktigt intrimmade. Man frågar inte gästerna om det var gott, man frågar väl om det smakade bra?
Orutinerad servispersonal, maten var inte riktigt varm.
Jag tyckte helheten var mycket bra.
Informationen om vilken vegetarisk maträtt som serverades stämde inte. Kycklingen var inte (helt) varm (kanske glömd i luckan en stund). Men stort glas naturvin (på glas) balanserade fint.
Bra priser på vin
Märklig turordning på maten. Förbeställd mat borde vara klar direkt när man har satt sig. Vi fick vänta först 15 min på bord och sen ytterligare drygt 30 minuter på förrätten. Inte okej!
Kändes lite billigt i fråga om det halva tunnbrödet som skagenröran låg på till de enkla glasen och extraborden med konferensstolar i baren.
Maten var dessvärre inte helt varm, dock otroligt god i smaken.
Vi fick dela ett bås med ett annat par vilket redan där sabbade tanken med vår "date kväll". Servitörerna var rätt virriga. Ingen frågade om vi ville dricka nåt t.ex. Hovmästaren var den som räddade hela besöket. Skickar stort tack till henne!
God mat, utom kladdkakan som var för kompakt tillbehören bra.Vi fick maten relativt snabbt, några grannbord fick vänta länge.
Oförberedd.
Katastrofalt dåligt tillagad och upplagd kycklingrätt. Vi konstaterar att det ej var rostade potatis utan dåligt kokta rotsaker. Trångt och stökigt i lilla matsalen. Föreslår att kock införskaffas eller som tidigare använd utomstående restaurang.
kycklingen var lite torr, men det tog bara seekunder att få mer av den goda såsen. Personalen var lite orutinerad, men de var alla glada, vänliga och hjälpsamma.
Kycklingen var lite torr god smak
Det är säkerligen bara i början nu, service var vänligt men kanske lite förvirrad. Tror att samspelet mellan personalen kan trimmas in lite. Samt hur hanteringen av notan går till när teatern ska börja inom kort. Bra med bättre rutiner. Maten var ing
Den så kallade "ugnsbakade" kycklingen var en KOKT, otroligt torr bröstbit utan någon som helst sås eller vätska. Det sämsta tänkbara, vilket vi även framförde till serveringspersonalen.
Trevlig och personlig service. Fräsch lokal, vilket lyft mot gamla Sibyllan!!
Personalen var trevlig,men allt tog så lång tid.det var tur att man hade gott om tid innan teatern,
Maten var god och vällagad, men huvudrätten var ganska kall.
Servicen var toppen, vår gluten/mjölkfria beställning för en person hade kommit bort, men ni fixade det galant utan dröjsmål o panik... Restaurangen för övrigt var helmysig men alla skrymslen
Jag upplevde att det inte var riktigt koll på maten. Fick även säga till om att beställa vin.
Ganska ospännande mat. Och små portioner, vi blev inte mätta.
Positivt överraskad, mysig miljö
Osynkad personal, fick in maten innan vi fått vinet. Maten var ljumen.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal men det verkade gå mycket långsamt i köket. Över två timmar för en förbeställd middag.
Kyckling ej färdigstekt
God mat och mysig miljö. Litet för stressigt för den trevliga personalen. Svårt för dem att hinna med kaffe, efterrätter och betalning före kl 19. Vi fick vårt kaffe med oss in till föreställningen, så det ordnade sig bra i alla fall.
Hade varit bra om den förvalda maten hade stått med på utskriftsbiljetten.Bokar man långt i förväg lätt att glömma. Förstod inte att "bubbelbiljetten" gällde dryck i restaurangen, svårt att få det förklarat.
Maten var inte riktig varm, man fick inget bröd till soppan, lite snurrig personal som inte kom ihåg att man hade lämnat dricka kuponger. Man blev hänvisad till ett bord som inte gick att komma till sin plats eftersom det var så trångt...osv
Trevligt bemötande men viss "premiärosäkerhet". En eloge för smakfull inredning av såväl restaurang som teatersalong. Bra koncept.
Hade inte kycklingen varit torr så hade det varit toppenbra. Att man sedan bokat för två personer och "riskerar" att hamna med andra känns inte jättespännande, som tur var dök inte vårt sällskap upp.
Allt var super. God mat trevlig teater och hjälpsam personal. Kommer att rekommendera er.
Märktes att personalen inte var helt inkörd, vi ställde en fråga om varmrätten men fick aldrig något svar. Mkt trevlig hovmästare som gav bästa service.
Vi åt kyckling. Inte särskilt välsmakande. Riktigt torr. Förrätt och dessert riktigt bra.
Allt var till belåtenhet,TOPPEN!
Mycket god!
Bortglömd vid serveringen, tog närmare två timmar innan förätt o huvudrätt var serverad. Fick dock ok komp efter att ha debatterat lite.
Väldigt små portioner
Lätt förvirrad serverings personal. Gissar att det är en bit kvar innan allt sitter. Var nämligen erbjuden kaffe 4 gånger. :-)
Vi var ett sällskap på två som fick dela ett bord med ett annat sällskap. Det tyckte vi var udda.
Laxen utmärkt. Kycklingen torr o tråkig (kunde gjort det bättre själv hemma)
Mycket bra koncept
Det gick inte att hitta en vegetarisk alternativ när jag skulle beställa maten i förväg. Fanns ingen vegetarisk på menyn Heller.
Tycker absolut man kunde lägga lite med krut på maten då den var smaklös och överstekt. Men gilade absolut koncepetet, stället och servicen :-)
Trevlig personal men de hade dålig koll på att servera efter hand som gäster kom. De verkade inte ha koll. Vi blev beskyllda för att inte ha betalt notan!
Det var ok, men kycklingen var lite torr och grönsakerna lite för mjuka
En servitris kunde inte bra svenska så det var lite svårt att kommunicera
Bra klassisk mat, men det känns tråkigt att inte få ta del av NY inspirerade matkonceptet som resturangen serverar övriga gäster. Helt ok med annan meny, men ta gärna med konceptet.
Inte kul att sitta och äta bland massor av folk som trängs runt bordet i väntan på att bli insläppta på teatern. Dom använde t.o.m vårt bord till avlastning av div glas handväskor etc.
Maten var inte riktigt varm när den serverades.
Välkomnande och trevlig personal bra meny åt soppan och laxrätten mycket gott.
Bra
vegetarisk alternativ önskas
Beställde meny med öl. Hade räknat med Öl i ett öl-glas, inte lite öl i ett vinglas. Logistiken fungerade dåligt då vi skulle hämta ut jackorna. Trångr vid baren.
Vi fick inget mottagande när vi kom och fick inga program eller dryck som enligt bokningen skulle ingå.
Förrätten med räkor var god men kycklingen var väldigt torr. Väldigt trevlig personal - stort plus.
Hade gjort maten bättre själv, kändes lågbudget.
laxen var bra, men kycklingen mycket torr och tråkig. vi fick kaffe på maten som plåster på såren, men ändå...
Kalasgod fänkålssoppa, lite trist att det vin vi önskade inte fanns kylt....men det kom som flaska nr 2. :-)
Det borde finnas ett helvegetariskt alternativ även när man förbeställer mat. Baren fungerade inte alls och personalen var otrevlig. Mer kritik nedna som tyvärr inte fick plats. Saknas basal kompetens och serviceförmåga.
Mycket trevlig miljö. Fräscht. Trevliga toaletter, det är viktigt för mig
Lite sparsmakat vi åt en kycklingrätt och vi skulle vilja haft lite mer av sås det blev lite smaklöst
Väldigt trångt vid lilla bordet närmast fönstret mot gatan.
lite torrt, smaklös kyckling
Torr kyckling och saknade sås till måltiden.
Underbar personal som verkligen såg sina gäster. Toppbetyg !
God mat!
Mycket nöjd,kommer att rekommendera er till vänner och bekanta.
Alla var supertrevliga & kvällen likaså men den galet oförskämda otrevliga nonchalanta tjej i baren förstörde mångas kväll både för er personal & flertalet av oss gäster, skamligt att hon får jobba där. 0708761289 mvh
Hade förbeställt en öl på flaska. Fick in ett mycket litet vinglas med öl från fat. Påpekade att jag beställt flaska. Men den var slut och annan flaska gick inte att få för då skulle jag fått mer än jag beställt. Då la jag ned diskussionen.
lite smaklös kyckling och för lite sås, annars bra!
Maten var lite trist, samma tillbehör olika proteiner. Inte så bra servis, lite ouppmärksam och inte så kunnig. Så inget vi kommer göra igen tyvärr.
En torr kyclingfile med skinn motsvarade inte mina förväntningar, dessutom för lite
En del av varmrätten var kall när vi fick den. Samt att det tog lång tid för att få bröd.
Jag var glatt överraskad , maken mer missnöjd med maten, handlar om förväntningar. Men det blir kanske inte ett separat restaurantbesök(?) Mycket trevlig miljö!
Överkokt ā la skolmatsal, serverar man så små portioner bör de vara utsökt mat på tallriken. Väldigt trångt, omysigt och kal inredning. Rörig ordning på servitrisen, ingen koll på vem som stod på tur.
Ouppmärksam servitris o påstridig gällande alkohol.Hon gav fel info ang.allergi.
Väldigt små portioner. Ett kycklingben kan knappast räcka till middag för en fullvuxen person!
Mycket trevlig kväll -lite annorlunda - bra!!!
Det hade varit bra med en vegetarisk rätt att välja. Servicen gick fort och bra. Flarnet till glassen var alldeles för seg. Fänkålsoppan himmelskt god.
Vi tyckte det var fräckt att man lite i förbifarten frågade oss om vi ville ha bubbelvatten till vinet (inget "stilla"-alternativ gavs). Det är ju klart att vi behöver vatten, så vi sa ja. Men vi hade då sagt ja till en dyr "märkesflaska".
Personalen hann inte riktigt med vid efterbeställningarna
Vi tyckte det var fräckt att man lite i förbifarten frågade oss om vi ville ha bubbelvatten till vinet (inget "stilla"-alternativ gavs). Det är ju klart att vi behöver vatten, så vi sa ja. Men vi hade då sagt ja till ett dyrt märkesvatten.
Maten servicen menyn mycket Bra.
Inte mycket att välja på.
Tjejerna i kassan glömde tala var vi skulle sitta på teatern mindre bra, annars ok.Maten var god och bra tillagad men små portioner. Servicen o menyn okej. Fint inredd.
Kanske lite " för enkel mat". Hade förväntat mig mer " festlig mat". laxen var lite för torr som den gärna blir om den steks för länge. När det gäller vinbiljetterna som jag hade köpt innan, kom de aldrig att användas. Vi valde vin från vinlistan.
Bad om notan, fick inte notan, middagen tog 2 timmar
Underbar miljö!
Menyen är extremt dålig Att gå ut och äta middag i samband med teater är inte att äta lax och kyckling
Maten, servicen och miljön är toppen. Det upplevdes som att det blev lite stressigt när det var dags att betala. Klockan han ringa två gånger innan det gick att få fram en kortmaskin. Det var dock inga problem att hinna till föreställningen.
Inga speciella. Ungefär som förväntat.
Snålt med sås
Åt kyckling och det var mycket torrt och inte mycket smak.
Alltför små portioner. Flytta gärna på kaffemaskinen - det är inte så mysigt att sitta nära den när servisen dunkar ut sumpen. Gärna två val (årminstone) på förbokad teatermenys dessertlista.
Maten framförallt kycklingen var dålig. Vi fick inte beställa dryck till maten innan den kom in. Fördrink tog så lång tid att vi fick slänga i oss efterträtt. Förrättsoppan var der för lite sålt i. Så tyvärr blir det inga fler besök hos eran reaturan
Mycket trevlig restaurang, likaså personalen och mycket god mat.
bra
Tråkigt att man inte kunde ta med ett glas vin in på föreställningen
Kycklingen torr smaklös. Laxrätten fantasilös. Väl små portioner. Bra service av servitören. Har i nuläget svårt att rekommendera maten till ngn annan.
Personligt bemötande av personalen. God mat. Trevligt att efter detta ha så nära till teaterlokalen.
Ej färdiggräddat bröd. Stressig servicepesonal när man väl fick hjälp. Soppan till förrätt var klumpig och vi fick sitta i baren där det ej fanns någon restaurangkänsla. Vi bad om att få betala men det tog tid. Vi är inte nöjda med maten.
Synd att man inte kan beställa från hela a la carte-menyn. Framgår inte heller så tydligt på hemsidan och kollar man på restaurangfliken så kan man tro att mer finns att välja på
Mysig atmosfär. Lite dyrt. Ont om utrymme mellan borden. Små portioner.
Mycket trevlig personal. Saknade en sallad till maten.
Själva playhouse teater och restaurang var jätte trevlig atmosfär.Fick besked att bar var öppen innan 17.00 om man vill ta något innan middag tyvärr stängt dörren öppnade 17 fel information.
Kalkonen lite torr, moset lite stabbigt och ett halvt glas vin för 86 kr - kunde ha varit bättre.
Bra mat och trevlig service. Det förvalda teatervinet var ingen höjdare.
Mycket god hummersoppa, men torsken var väldigt torr, tyvärr.
Kort sagt så gav denna kväll oss ett glatt minne där ni alla har gjort ett fantastiskt arbete!
Oklart vad vi beställt Alla fick ej samtidigt Soppan de första fick var ej varm skinn på .Efter utskick åter sisådär varm huvudrätten si så där
Soppan var god men för salt.
Maten var inget vidare. Personalen trevlig men lite förvirrad. Strul med beställningen etc.
Man frågan om man kan komma in med förrätten när man sitter med fördrinken. Inte bara ställer maten på bordet. Irriterande!
Trots att vi anmält att en person behöver fluten/laktosfri kost var det problem. Vi fick maten vid olika tillfällen och fel förrätt. Vår upplevelse var att vi var på "Pang i bygget". Varmrätten, torsk, var överkokt och serverades ljummen.
En på alla sätt angenäm kväll. Snyggt restaurang och salong.
glutenfri efterätt hade varit trevligt(förutom glass)
Lite tunn meny EN liten tryffelbit för 35 spänn var väl saftigt. "Bullets" är faktiskt plural.
Baren: En ensam bartender hade ingen chans att serva alla inom rimlig tid. Restaurangen: Lite lång väntan på det en och det andra. Personalen verkade inte riktigt intrimmad. Men leende:-) God hummersoppa.
TOrsken var något torr.
Mycket god torskrygg och vitt vin
Vi var mycket nöjda.
Bra alternativ fanns för allergi??
Servicen bra, men kanske mer uppmärksamhet när glasen blir tomma. Maten suverän och lagom mycket.
För ont om personal, för lång väntetid på maten, personalen missbedömde tiden och kom ut med desserten 5 min. innan pjäsen skulle börja. Allt blev stressigt. Ingen högre kvalitét på maten.
maten utan smak
Maten var inte varm och inte riktigt i min smak
Maten var helt okej men klassen sämre än resten av Playhouse.
Maten kunde varit varmare, var endast ljummen
Vi fick vänta länge innan förrätten till slut kom in. Vi upplevde att det var små portioner och billiga råvaror i förhållande till vad maten kostade.
Maten var god men den kom in väldigt sent typ 18.30 vi blev kompenserade för det men kl var 19 när vi hade betalat drycken och kunde gå in å sätta oss.
Maten var god och menyn spännande. Men köttet kan ha fått stå lite för länge innan servering då det var lite svalt och torrt. Vi satt lite dolda i ett bås så ibland var det svårt för servitörerna att se oss när vi ville be om något.
Allt funkade perfekt så fort man steg in genom dörren ! Lagom stor teater o jätteskönt att det inte är några pausar !
Det tog väldigt lång tid att få in maten såväl för-som huvudrätten. Detta medförde att vi inte hann med efterrätten vilket var tråkigt.
Rutinerna för serveringen inte tillfullo.
Hummersoppan var urusel, utan smak och ljummen- Värmdes upp och blev varmare...Torskryggen var mycket bättre.
Lite virrig personal
Det var inte tydligt hur man skulle göra i restaurangen när man hade förbokat middag samt vi fick sitta närmast toaletten. Vi fick inte välja platser eller åtminstone ha bättre platser.
Trevligt inrett. Förrätten helt okej (waldorfsallad med skinka). Kalkonen torr med lite väl al dente grönsaker.
Uppmärksam personal. Bara sammansatt meny.
Kunde var lite mer uppmärksammad personal, vi fick vänta lite med tomma glas. God mat för pengarna. Ska pröva den "vanliga" menyn en annan gång.
trevligt bemötande Hade bokat genom Liveit, men de hade inte lyckats genomföra bokningen, vilket jag upptäkte på tors Fick otroligt trevligt bemötande och 100% hjälp av personalen hos Er, stor eloge till Er allt ordade sig till det bästa till sist
Maten var mycket god! Och servicen var bra, snabb och med trevligt bemötande
Mycket bra.
När min man och jag äntligen ordnar barnvakt och ha lite romantik så vill vi inte sitta intryckta bredvid 2 damer vid ett kvadratiskt pyttelitet bord. Dubbeldejt?? Maten slängdes in och kyparen kunde inte förklara vad vi åt. Fick tjata om allt.
Saknade grönsaker till varmrätten, den blev lite "tung".
Jag älskar och beundrar kockens improvisation!
nonchalant personal. ni kunde tjänat 300 kr till på oss..dessert och kaffe...men ingen som frågade eller syntes till....
Vi blev bortglömda! Förrätten kom efter lång tid.
Varma tallrikar är önskvärt "för att mycket bra tillagad mat kommer till sin rätt "
Bland det godaste jag nånsin ätit! Toppenbetyg!
ni skickade ut ändring av teatermenyn,som vi svarade på och vi bytt våra rätter vi valt först, men det var inte vad som serverades? det var dåligt!
Maten var helt ok men inget speciellt tyvärr, äpple och pecanpajen va tex kall så smakade som nyss upptinad och inget man gjort på en restaurang. Vi åt efter föreställning och stressande veta att köket stängde 22, även om vi hann så förstörde stämnin
Problemet är logistiken. När föreställningen var slut stod vi i kö för att komma fram till hovmästaren, som själv fick tränga sig fram mot kön för att visa gäster till bordet. Först kom förrätt, sen kom drinken. ingen struktur.
Långsam. Noterade inte vilka som var näst på tur i service och tog lång tid. Tyvärr blev det då inget kaffe eller efterrätt vi gärna hunnit med.
Tråkig risotto dränkt i tomatsås, kronärtskockssoppa m linser och morötter var en osmaklig blandning Vi kom i två omgångar till vårt bokade bord men den som kom först erbjöds inget att dricka under tiden hen väntade in övriga. Hoppas på bättring!
Maten och servicen var alldeles utmärkt. Lokalen var annorlunda än på Spagettioperans tid, men nu på något sätt lättare att hitta. Jätterent på toa. !!!
Perfekt! God mat, trevlig o uppmärksam personal!
Maten var långt över förväntan!
helt underbart på alla sätt o vis
Jag vill inte betala för en potatis soppa med burkmusslor i. Av de 2 färska musslorna var grusiga. Servicen var usel på 2h hann vi inte äta dessert eftersom vår servitris inte kom till oss. Även folk som kom efter fick service innan. Vi fick be om
Utrymmet i restaurangen var lite tight. Vissa maträtter var smaklösa och vissa hade för mänga kombinationer av olika smaker. Annars var upplevelse bra.
Förrätt, pizzan var god men lite väl salt. Varmrätt, högrev, var lite smaklöst och vi saknade sallad/grillade grönsaker. Vi hade hellre sett en sås, istället för en sky. Även potatismoset skulle behövt lite mera kryddor också!
Tyvärr var det ingen "finess" på maten, men å andra sidan är jag och maken riktiga gourmander, och jag själv har matlagning som hobby, så vi kanske hade lite väl höga krav…..
Bra mat fräscha råvaror! Enda missen var att brödet kom in sent till varmrätten hade passat bättre till förrätten!
Direkt kl 17.00 fick vi in förrätt - utan bestick. Vår dricka, vatten samt bröd var alla sena. Brödet efter att vi ätit upp förrätten. Varmrätt i tid. Kaffe och dessert tog lång tid. Notan mkt sen. Klockan ringde två ggr och då drack vi kaffe.
Risotton var torr och smaklös och tomatsåsen tog överhand både i smak och mängd
Fick en bordsplacering som ej var ok...fick ny och var nöjd
Det tog för lång tid att få maten.
Då vi dela bord med andra tycker vi att vi skulle få maten samtidigt (inte 15-20 min mellan )
Inte någon godmat som jag ha förvänta mig
Olika bud om maten var vegetarisk eller ej. En servitris var bombsäker på att den var det och sedan hittade jag bacon i maten. Inte så fräscht. Väldigt små portioner.
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.