Kommentarer
Har svårt för denna form med aktivt deltagande, svårt att höra vad publiken sa beroende på var de satt och hur högt de pratade. Viktigt ämne men den blev lite långdragen. Har varit på alla Playhouse föreställningar under flera år, den här var er säms
Något som inte funkar är er tipsa-funktion. Har angivit massor med mail-adresser och ingen har fått ngn info. Har även haft tel.kontakt i ämnet. Hoppas ni bättrar er på den punkten! Förresten - vore bra med fler sittplatser om man bara tar glas vin.
Det enda var att en del i publiken inte talade tillräckligt högt så jag hörde inte vad de sa
Suveränt skådespeleri!
Skådespelaren var fantastisk. Vilken energi, vilken skicklighet. Stor charm o stor improvisationsförmåga. Pjäsvalet bra, tankeväckande.
Jag uppfattade inte att det skulle vara en så speciell föreställning av beskrivningen att döma, men jag kan ha missuppfattat det.
Underbar!
Annorlunda - delaktig - väldigt givande, stannade kvar länge, gjorde skillnad
Svårt att höra, framförallt när publiken skulle läsa repliker. Kunde Max höra 25 % vilket var trist. Också svårt att höra pga scenupplägget. Svårt att höra skådespelaren när han hade ryggen mot mig.
???????
Ljudet var inte bra.
En härlig enmansshow med mycket sorg och humor. Ändå inte en soloshow, publiken bjuder ju också till! Varför var mamman så ledsen? Svårt ämne med barn i publiken.
Duktig skådespelare.Modigt att ta upp ett sådant allvarligt ämne.Man blev berörd och vi kommer att minnas denna föreställning.
Den stora måltiden var bättre. Men ändå kul att se en föreställning som avviker från "gänge mall". Då Playhouse är vår "kvarterstiater" kommer vi även i fortsättningen försöka se alla uppsättningar snart efter premiären.
Svårt att höra "publikens" inlägg via nummerlappar annars var det trevligt att involvera publiken. Föreställningen blev lite seg efter ett tag - den hade vunnit på att vara i 60 min istf 80.
Verklighetsnära innehåll på ett realistiskt,allvarsamt samt med humoristiska inslag.
Jag tyckte det blev som en föreläsning men min fru trodde under första halvan att det hela var självupplevt. Så olika kan man uppfatta.
Det enda som blev "luckor" i föreställningen var svårigheten för mig (och mina vänner) att uppfatta/höra vad publiken läste från sina kort.
Spännande och kul upplägg.
Jag tyckte om idén med att låta publiken vara med! Björn Lönner gjorde en bra rollprestation. Det var en annorlunda, och bra, föreställning.
Kul koncept med publikinteraktion på ett snyggt sätt, inte för påträngande! Bra balans i tragik och komik.
Björn lyckades entusiasmera publiken och få oss att medverka. Levande, härlig föreställning.
Utmärkt teater men helt osynkat gällande matservering.
Jag uppfattade att det skulle vara komedi, men det var inte riktigt. Interaktionen med publiken var rolig nyans, men blev ibland för mycket.
Fantastisk enmansshow, engagemanget i publiken
Lite svårt att höra ibland... en del läste sina repliker tyst och otydligt. Annars gillade jag sättet som den spelades upp på!!! Jättebra!!
Det är underbart att de görs teater om olika måenden i samhället. Det som ingen skulle veta av eller tystas ner. Alla kan vi göra något för någon ska få en fantastisk dag.
Tanken slog mig att ifall nån av de som tog större del i föreställningen var väldigt blyga kan det upplevas som lite obehagligt? Men det är Väl en del av upplevelsen antar jag :-)
Tänkvärd enmansföreställning där publiken involveras, roligt och annorlunda koncept. Duktig skådespelare Björn Lönner. Förstår knappast hur han orkar genomföra pjäsen och hur han kommer ihåg alla siffror på publikens lappar.
Den var engagerande. jättebra att involvera publiken. Häftigt. Mycket bra ingen kände sig utpekad de som var där tyckte om teater
Mycket bra och intressant ämne och manus.
Kul att gästerna var involverade i föreställningen!
Jag skulle vilja kunna välja platser.
Vi såg en man som snubblade pga en oförutsedd avsats intill stolarna på väg ner. Kolla upp för att unvika att det händer igen.
Allvaret i pjäsens innehåll försvann lite i publikinteraktionen som i sig var underhållande. Ris och ros alltså.
Bra! Interaktivitet utan för mkt. Väldigt duktig skådespelare.
Originellt med publikmedverkan, som fungerade väl
Replikerna hördes inte alltid. Rörigt. Den röda tråden kom liksom bort i det interaktiva.
Snyggt paketerat, men ni skulle vinna på att hålla innehållet på lika hög nivå... Pjäsen: syftet med historian försvann i det "roliga" i att göra besökarna delaktiga. Var syftet att prata om självmord, anhörig eller ???
Vill se den igen! Superkul och tankeväckande.
Det var så häftigt att publiken deltog i pjäsen.
Intressant, fick en bra känsla för både skådespelare och delaktig publik, allvarsam och rolig på samma gång.
Trevligt att åskådarna engagerades. Imponerande att hålla alla nummer i huvudet!!
Kul med engagemang av publiken
Den var superbra!
Kanon
lite svårt ibland att höra när han gick upp bland publiken. trådlös mic skulle ha varit bra.
Kul att se hur spagettioperan förvandlats till nuvarnade koncept.
Det enda jag, som hörselskadad, skulle vilja påpeka är att det emellanåt var svårt att höra vad som sas...framförallt då publiken skulle framföra "sina" repliker
Så himla bra!!!Lever nu med listan i åtanke varje dag!
De som deltar av publiken borde tala mycket högre. Hälften av publikens kommentarer hördes inte.
upplevelsen med publikdeltagande
Björn Lönner - du är fantastisk! Saknar dig när du INTE är med..!
...plockande. Dessutom var det musselskalsbitar mot slutet som gjorde att det knastrade mellan tänderna och då tappade jag helt aptiten...
Positivt med replik-korten och imponerande hur skådespelaren hanterade samspelet med publiken.
Skitbra teater. Det som drog ner betyget lite var att en tjej i publiken som fick en liten roll var för korkad för att bidra.
Jättebra! Vi visste inte vad vi skulle få se då vi fick biljetterna i present men det överträffade våra förväntningar med råge.
Engagerande och lagom lång.
Jag beställde via LiveIt och tyckte att det var lite bökigt att boka. Vi blev dessutom lite besvikna och överraskade när det blev en interaktiv teater, inget som någon av oss uppskattar, och temat var mycket mörkt då det handlade om självmord.
Fantastisk föreställning, och en så väldigt trevlig lokal. Trevligt med ett glas vin före föreställningen. Kommer gärna igen!
Det blir ett ryckigt tempo när man ska blanda in publiken där hälften gör det motvilligt. Led mig igenom hela föreställningen, Tyvärr gillade min dam det bättre annars hade jag gått mitt i.
Svårt att höra för mig som är 50% döv eftersom Björn flyttade sig och ibland stod med ryggen till. Då hörde jag inte vad han sa. Folket i publiken var också väldigt svåra att uppfatta.
En annorlunda och rolig föreställning som är ganska beroende av att publiken "ställer upp" för att det ska bli bra.Servicen i baren inte bra!
Bra. Kände oss lite splittrade eftersom vi skulle göra våra inlägg med utdelade lappar och kanske inte fångade in pjäsens mening men det ordnade sig vartefter.
Riktigt kul - om alla för med. jag var nr: Glass Björn i högform med känsla
Väldigt mycket lutande mot publiken, tveksamt.
Såå otroligt duktig skådespelare som ensam skapade en fångande teaterupplevelse.
Kul att publiken får vara med, men kan vara jobbigt om man inte gillar att prata inför stor samling.
Tyckte inte om att de som fick delta i föreställningen ur publiken inte var vidtalade i förväg, vilket gjorde att man fick vara ängslig hela tiden för att "råka ut för något". All publik vill inte stå på scenen.
Fantastiskt manus och skådespeleri
Magisk! Älskade att publiken var engagerad! Blev som en stor familj!
En annorlunda teaterupplevelse. Närheten och deltagandet skapade en intim stämning i salongen.
Tyvärr en pjäs som inte var i min smak. Inte intresserad av att publiken är delaktig, vill inte betala för att se sånt. Hade räckt med att man läst upp lapparna bara. Kan inte rekommendera den här uppsättningen till nån.
Lysande framträdande av Björn!
I och med publiken deltog kunde man aldrig riktigt slappna av eftersom man satt och var nervös hela tiden. Publikdeltagandet gjorde också att det blev avbrott i berättelsen hela tiden.
Det var trevligt att publiken fick också agera i pjäsen.
Roligt att publiken deltar! Familjär känsla. Fantastisk skådespelare!
tänkvärd, tungt tema men lätt att ta till sig
Bra med innovationer - kan utvecklas mer, sitta runt scenen bra. Ämnet- vad som gör livet värt att leva -bra. manuset o regin inte tillräckligt för ett svårt ämne som självmord. bör bottna mer -för ytligt, publik skrattade när det var sorglig
Intressant upplägg och imponerande insats av skådespelaren!
Blev positiv överraskad, vill gärna se mera. Duktig o rolig skådespelare!! Han gjorde så publiken blev delaktig på ett naturlig sätt! Mycket bra gjort.
Annorlunda och överraskande
Roligt att publiken medverkar. Pjäsen gör att man får egna inre bilder av berättelsen.
Jag fylldes av en så fin känsla efter föreställningen trots det så känsloladdade ämnet. Vi pratade listor resten av helgen och insåg att man ibland vill vara barn igen och kunna känna den enkla glädjen. Tack
Det skulle väl vara att ni hade två pjäser igång :)
Mycket gripande &Ibra att låta publiken agera
Helt underbar timme med en helt underbar pjäs, allt som är underbart med teater hände, grät en skvätt, skrattade hjärtligt och var lycklig när jag gick därifrån! Riktigt riktigt bra!!!
Väldigt trevligt att få vara med i föreställningen!!
Intimt, kreativt, engagerande
När publiken ska vara med Måste dom upplysas om att tala tydligt o artikulerat!
Oerhört gripande pjäs som sög tag i en mer och mer ju längre in i pjäsen vi kom.
Helt ok och interaktiv. Kanske lite spretigt intryck pga av just det. Svår balansgång.
Man skulle uppmana alla deltagande att försöka säga sina repliker med så hög röst som möjligt oc h tydligt .
Hade ingen koll eller förväntningar annat än på en bra föreställning. Jag gick igång på att publiken fick ta aktiv del i föreställning, riktigt roligt. Frugan var orolig att jag, som pappan, skulle börja agera på egen hand, hihi.
Föreställningen var interaktiv - en stor andel av publiken fick delta. Jag upplevde det då som att jag kände mig lite utanför eftersom jag inte var en av dessa.
Väldigt kul att åskådarna blev delaktiga i pjäsen, de involverades på ett smidigt sätt
Bra,scenografi,ljus,ljud
Intressant upplägg och modig skädespelare som interagerade med supportande publik. Antalet punkter som publiken sa hade gärna fått kortats ned med ca 10-15 inslag.
Det var både negativt och positivt att publiken var inblandad. Det var kul men det hade varit roligare att se den spelas på ett mer dramtiskt och känslofullt sätt
Innehållet försvann då publiken skulle agera. Gick dit för att göra ngt med min sambo, totalt misslyckat. Svartsjuk, besviken sambo - vi fick inte ens sitta bredvid varandra då jag fick rollen Sam. Rollen borde ha delats på flera personer.
Det var omöjligt att höra en del av de repliker som lästes upp av personer i publiken. Från de yttersta sidoplatserna såg man inte ansiktena på vissa viktiga aktörer ( t.ex. pappan).
Jag blev trots att jag missade mycket (se om ljud ovan) berörd av föreställningen - så ock mitt sällskap.Duktig aktör!
som ova. mkt bra skådespelare. Tyckte om det interaktiva spelet. Jobbar själv mkt interaktivt och blir så glad då det verkligen fungerar, även för andra förstås som här. Har berättat mkt varmt av föreställningen för flera vänner. Nu var det nog gansk
som ova. mkt bra skådespelare. Tyckte om det interaktiva spelet. Jobbar själv mkt interaktivt och blir så glad då det verkligen fungerar, även för andra förstås som här. Har berättat mkt varmt av föreställningen för flera vänner. Nu var det nog gansk
Lekfull, berörande och rolig
Imponerande med god precision!
Jag själv är skådis och blir inspirerad av er teater :)
Man får en tankeställare, bra spelat
Mycket bra! Skulle vilja se den igen och hoppas den kommer åter
Björn Lönner - Fantastisk!!!!!!
Förutom det rörande innehållet tyckte jag att det var fantastiskt att det vågade greppet--att involvera publiken i denna utsträckning--oht gick. Kudos till Björn Lönners utomordentligen engagerande spel, men också till pjäsförfattaren som öht vågade.
En annorlunda o givande föreställning.
Otroligt bra tyckte "det gamla paret"
Bra
Oförberedd på interaktivitet. Lite läskigt. Skådespelare löste det skickligt.
Har sett flera föreställningar hos er under åren men denna föreställning den klart bästa.
Suverän interaktion med publiken. Huvudrollsinnehavaren superb!
Skådespelare (1) och regi var mycket bra. Texten kändes ibland litet övertydlig, inte så mycket undertext. Men den svävande duken på slutet var en fantastisk symbol.
Hade bitvis svårt att höra när skådespelaren hade ryggen mot mig
Bra regi och roligt med publikens medverkan.
Överraskande kul och annorlunda.
Fantastiskt fin pjäs, Allt som är underbart, men jag hade nog velat få en liten hint om att publiken skulle bli en stor del av föreställningen. Kände mig lätt obekväm i ärlighetens namn.
Roligt att få publiken att medverka
Fin salong, trevlig personal, cool foajé med baren osv.
KULTURNATT, GRATIS - ALLTSÅ EJ BOKNING VIA HEMSIDA.
roligt med interaktiv teater
Väldigt bra! Viktigt ämne som är tabu. Och väldigt varm känslomässigt.
Husets röda vin smakar inte bra...
Slutet var lite lite hängande i luften. Övrigt mycket bra o tankeväckande.
Det blir lite konstigt när man översätter en så tydligt amerikansk pjäs till att utspela sig i sverige, nen det är nog mest en vanesak. annars var den riktigt bra.
Kul med publikontakten. Kanske 5 minuter för långt.
Spot on. Loved it. The bartender could have been a bit more accommodating.
Tyvärr tyckte jag barserveringen inte fungerade så bra vi fick två stycken ej bra kaffe bara skum och lite kaffe i botten. Annars ok
Väldigt bra att kunna behandla ett sånt tema som självmord och ändå göra en rolig och lättsam föreställning.
Svårt att involvera publiken i så hög utsträckning som var fallet. Bra idé m nummeruppläsningarna till listan, men när folk ur publiken ska ta större plats, tar de gärna alltför stor plats vilket var fallet vid 21-föreställningen på Kulturnatten.
hördes dåligt. Ofta vände skådespelaren ryggen till.
Min 15 årige son var lätt stressad när han fick lappen med meningen han skulle läsa upp. Men han fixade det. :)
Kul med publikkontakten!!!??????
Bra ljudnivå!
Roligt att involvera publiken på ett fyndigt sätt, kanske inte passar alla, men det blev mycket bra denna gång.
Roligt med en så pass interaktiv pjäs. Björn Lönner är en riktigt fin och genuin skådis och guidade publiken oerhört tryggt genom pjäsen.
Överraskande, rolig! Bra publik!
Annorlunda OCH roligt med deltagande av publiken,kräver en bra skådespelare, vilket han var!!!
Överraskande! Fick spela fader, oväntat, småjobbigt men rätt kul.
Har svårt för publik-samverkan. Det var roligt men jag sitter på nålar och tänker ut saker och oroar mig för eventuellt inblandande. Missar därmed lite av upplevelsen att "gå in i " pjäsen.
Tänkvärd, rolig, sorgsen!
Förtrollande scenografi. Plötsligt kände man sig förflyttad till er gamla teatern på Östermalm. Nostalgi kallar jag det P.S. Vi åt inte den gången för att vi hittade inget på menyn som tilltalade oss
Se ovan!
Att publiken invävdes blev ett väldigt lyckat
Roligt när publiken får medverka i teatern! Mer av det!
Kanske inte vad jag väntat mig. Men hade en mening i sig.
Kanske inte vad jag väntat mig. Men hade en mening i sig.
Drinken efteråt kunde varit upphälld och klar, det var lång väntetid för den.
Hade hoppats äta efter föreställningen men fick nej "vi tar inte emot extrabeställningar" av personalen. Det såg ut som att det fanns bord.
Mycket bra! Björn är fantastisk! Tack!
Annorlunda men bra att ta med publiken. Fick en att vara med under hela föreställningen. Mycket proffisgt gjort.
Jag har sett några föreställningar på Playhouse Teater genom åren. Ni hjälper er publik att stanna upp, vara delaktiga och verkligen få mig sig något viktigt och givande på ett fantastiskt sätt. Ni gör ett grymt bra jobb! Jonas Gille
Man har hittat en fantastiskt fin teaterlokal i hjärtat av Stockholm. Dessutom kompletterat teater med ett bristrokoncept.
Tänkvärd, berörande och rolig föreställning, mycket skickligt och sympatiskt enmansarbete.
Mycket trevlig kväll!
Genialisk föreställning om angeläget ämne som i pjäsen lyftes på att lättförståeligt sätt.
Allt som är underbart var inte helt enkel att ta till sig. Väldigt speciellt m så mycket publikmedverkan. Skådespelaren var verkligen kanonduktig som kunde genomföra föreställningen. Tycker nog inte att manuset gick ihop riktigt på slutet.
Spännande och annorlunda uppsättning. Blev glad trots allvarligt tema.
Annorlunda och spännande
Fantastiskt med delaktig publik. Blev en underbar stämning.
Förutom missen med inte helt laktosfri mat så är jag nöjd med besöket. Kul med publikengagemang som kan vara svårt att få till men det gick väldigt bra denna gång! Tar upp viktiga ämnen på ett modernt, okonstlat sätt.
Kanon!
För min smak lite för mycket interaktion med publiken.
Allt som är underbart, har sett den nu för 2:a ggn, pjäsen har allt!!
Hade inte bokat den här föreställningen om jag vetat hur mycket kontakt det var med publiken. Däremot, är jag positivt överraskad över skådespelarens kunskap i att få en trygg publik som ville medverka.
Dynamiskt och interaktivt. Vi blev väldigt berörda på många plan.
Har en man med dålig hörsel som trots två hörapparater hade svårt att höra och hänga med i föreställningen, speciellt då talet var riktat åt annat håll.Tyvärr!
Björn Lönner var även fenomenal på att skapa trygg o "förlåtande" stämning - därför var det riktigt roligt att vara delaktig med några repliker & t o m sång (i mitt fall som Sam). Inga problem för någon "ny-castad" att kliva ur sin komfortzon. Wow!
Det skulle behövas ljud förstärkning typ mickar och dylikt är svårt att höra ibland vad som sägs
"Medskådespelarna "kunde behövt en mic då vissa var lite tystlåtna/blyga
Det är ju en föreställning som tar tillvara på det tragikomiska och är väldigt sympatisk. Men emellanåt saknade jag djup i den skrivna texten, som ligger och skvalpar "lite mitt i mellan" i mitt tycke.
Annorlunda, men bra. Interaction mellan publik och skådespelare skulle kunna utvecklas ytterligare något utan att skådespelaren tappar greppet om föreställningen.
En mycket god teaterupplevelse!
Gripande - rolig, sorglig och intensiv.
Gripande - rolig, sorglig och intensiv.
Roligt med det interaktiva inslaget
Enastående!! :)
Väldigt effektfullt med fläktarna som blåser upp den vita duken. Magiskt ögonblick, känns som tiden står stilla.
Gripande historia. Mycket bra interaktiva moment!
Jag är djupt imponerad av skådespelarens energi, inlevelse, publikkontakt och känsla!
Annorlunda, personligt och väl värt att uppleva.
Ett nytt koncept som vi tyckte om .Att få delta var kul. Skådespelaren var utomordentligt duktig spelade och agerade "jätte" bra.
Björn var suverän och sättet vi som publik engagerades var häftig och ny för mig! Hans framförande kändes så äkta och jag var helt inne i föreställningen sgs från första stund!
den var charmig på ett sådant sätt att publiken är med och styr upp teatern, med hjälp av skådespelarens manus och riktlinjer. det var faktiskt rätt roligt att vara med på ett sådant här teateruppvisning. kan tänka mig att göra om det igen.
Mysig teater Välkomnande
Den var över all förväntan. Min pappa begick självmord för 20 PR sedan och jag ryckte det var fantastiskt att se denna pojke framför mig och jag fick en varm känsla inombords. Den gav inspiration och idéer ?? . Jag rekommenderar den varmt till ALLA
Fint och roligt
När man låter publiken också ha repliker så är det ofrånkomligt att man inte hör dessa, då beror det helt på var man sitter, så man missar mycket.
Borde varit högtalare
Bra o roligt med att låta publiken delta.
Alla föreställningar inkl Reading har varit jättebra!!
Se ovan
Intimt komiskt samtidigt som det förmedlades en allvarligt samhällsproblem på ett förståeligt sätt. Briljant skådespelarinsats.
Jättehärliga lokaler, riktigt bra föreställning!
Denna typ av föreställning kräver att man tycker om och känner sympati för skådespelaren och hans sätt arr närma sig publiken. Björn var lätt att tycka om och "kände" på publiken och etablerade en god kontakt redan innan föreställningen.
Det var både allvarligt men genom inslagen från publiken blev det mycket skratt och vi kunde glömma vardagen. Vi tänker kolla på andra föreställningar som intresserar oss i framtiden. Ändå även trevligt att man kunde äta innan.
Björn var helt fantastisk!Bra föreställning men både djup och allvar samt rolig.
Hade inte läst på så bra om föreställningen men det blev ju en härlig överraskning.
Bra med en föreställning som är så viktig men ändå kan vara en upplevelse.
Trist och enahanda med bara en skådespelare. V
Stokholms bästa teaterhus
Härligt samspel mellan skådisen och publiken. Balanserad mix av allvar och skratt
Trevligt med det lite annorlunda upplägget och interaktionen med publiken Imponerande insats av skådespelaren att ensam prata nästan oavbrutet i 80 min Vi hade roligt och tiden gick fort
Skådespelaren tycktes ha blick för lämpliga medspelare. Bra publik.
Håll i, håll ut och håll om!
Vi kände oss obekväma med utgormningen av pjäsen. Vill bara vara pskådare
Publiken fick lite väl mycket frihet vilket kunde störa själva känslan i pjäsen. Vissa i publiken tog sig frihet att vara roliga själva.
Roligt att få vara delaktig i föreställningen.
Roligt att publiken kom med som en del i föreställningen. Ljud och ljus var mycket bra gjort. tackar så mycket // Håkan
Annorlunda grepp att involvera publiken men det tog bort en del av "flytet" i pjäsen.
Skådespelaren var mycket duktig och att publiken fick vara med att agera på lagom sätt gjorde att man kände sig aktiv i pjäsen. Skådespelaren gjorde medverkandet med publiken också på ett snällt sätt så ingen kände sig bortgjord eller dum.
Enmansteatern Björn Lönner lyser i rollen och har ett gott och ömsint handlag med de i publiken som är lite nerviga inför att bli indragna i föreställningen
Roligt, rörande och välspelat.
Det är inget bra att skådespelaren var vänd mot publiken på scenenoch satt bredvid dom,det var svårt att höra ut i salongen och då jag satt på ytterplats på rad 4 så såg och rilhörde inte allt. Tveksam om det blir någon mer gång.
Väldigt trevligt att publiken var delaktig, gav liv till föreställningen och bidrog till många skratt trots ett allvarligt budskap. Björn var fantastisk i föreställningen.
Att man blir förvarnad att man är eller kommer att bli delaktig i föreställningen.
Gränsen mellan skämt och allvar är jättesvår att illustrera Föreställningen blev en blev en workshop - där allt som är svårt skämtades bort .
Alla vi fyra i sällskapet var mkt nöjda med upplägget som manade till eftertanke. Bra ett sas sitta så nära scenen.
Jag har sett den två gånger.
Fängslande föreställning mycket bra skådespelare hans småprat med publiken innan föreställningen gjorde alla engagerde och delaktiga.
Annorlunda teaterupplevelse, på ett mycket positivt sätt! Man gick därifrån och kände sig väldigt glad, trots att det handlade om ett allvarligt ämne.
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.