Kommentarer
Ännu en lite "annorlunda" pjäs. Kul med publikens delaktighet! Jag fortsätter att rekommenera min favoritteater för mina vänner!
Skådespelaren var grym!!
Spännande med så lite rekvisita och interagerade med publiken. Bra!
Spännande med så lite rekvisita och interagerade med publiken. Bra!
Varmt, öppet, generöst och snällt! Det är alltid imponerande med enmansföreställningar, och den här inkluderade dessutom publiken på ett oväntat och kul sätt utan att göra någon generad eller utsatt.
Nytänk. Överraskande.
Mycket inspirerande tänkvärt, rolig. Jag upskattade teatern.
Jättespännande pjäs och otroligt bra rollprestation!
Bra tänkvärd. Roligt med att man som åskådare blev med i pjäsen.
Trevlig ide med interaktion med publiken
Helt underbart att vara så nära scenen och t o m få medverka.
Jätteroligt upplägg på föreställningen men man hörde väldigt dåligt, både vad skådespelaren och publiken sa tyvärr. Skådespelaren var annars jättebra.
Enormt bra skådespelare o kul planering av scen o medverkan av åskådare!
Tack för en fantastisk pjäs! Många tankar med mig hem ikväll.
Fantastiskt att få med sig publiken, enkelheten som gav så myckt
Besvärande ljus på rad 5.
Kul grepp att involvera publiken, tror dock pjäsen blivit en än starkare upplevelse framförd av enbart skådespelare och endast scenen upplyst. Bra att skratta, tror dock mindre skratt/avbrott för publikinstruktion skulle ge än större djup/eftertanke.
En väldigt avdramatiserad föreställning om ett väldigt tungt ämne, med mycket skratt. En Mycket bra föreställning.
Mycket tänkvärd, speciellt nu när självmorden ökar. Innehållet i föreställningen var mycket bra, även så dansen och sången. Du var jätteduktig!!
Underbar med mycket glädje och tankar efterlämnat efter sig :)
Annorlunda, kul med publikens medverkan och att det med enkla medel går få till en sån nära kontakt publik-skådespelare. SUPER?
Gillar hela det tydliga konceptet!
Hade tyvärr svårt att höra hela texten, speciellt när skådespelaren stod vänd från den stora delen av puvliken. Och de medagerandes repliker var ofta omöjliga att höra. Detta meddörde att jag hade svårt att då en bra helhetsuppdattning.
Tragikomisk, mycket bra genomfört.
Bra presterat av skåredspelaren
Man får en del tankeställare.
Det är jobbig för vissa i publiken att bli involverad i stycket. Man vill bara slappna av och ta del av skådespeleriet. Många har "skräck" för att uppträda offentligt och här kunde man få den obehagliga uppgiften att medverka.
Själva servicen var egentligen bra i garderob och biljettkassa men trång och rörigt logistiska planen inte så väl genomtänkt.
Underbar!!!!
Otroligt bra regi. Mer Stefan Marling!!!
Stefan Marling är bäst!!!
En underbar pjäs vi hann tyvärr inte äta hos er det får bli nästa gång. Så vi syns framöver kanske i höst om ni ger något intressant. Tack
Det blev för mycket av listan och relationen till mamman Bara försvann. Otydligt om depressionsproblematik. Djupet skämtades bort, ifall det överhuvud fanns djup i pjäsen.
tråkigt med en enda person
Vi bokade om vårt besök via telefon.
Mycket personligt föreställning. Roligt hur publiken blir involverad. Tyvärr bor jag i Göteborg och kan inte besöka Playhouse Teater regelbunden.
Vilken upplevelse!
Annorlunda. Intressant. Väldigt skicklig skådespelare. Festligt att ta hjälp av publiken.
En fantastisk föreställning som behandlar ett tungt och känsligt ämne på ett positivt sätt. + för hjälpnummer i programmet. Hoppas den kommer igen!
Bra!
En rejäl tankeställare om vad som är underbart
Önskar man kunde ge mer än 6 poäng mycket bra
Jättefin föreställning, så bra spelat och ett viktigt ämne. Jag tyckte om greppet att involvera publiken och det var skickligt gjort - dock, min enda invändning är att det valet inte ger smärtan plats, särskilt mot slutet, moderns död. Fin slutbild!
Otroligt duktig skådespelare som genomförde en enmansföreställning där publiken också fick delta ! Fantastiskt !
Helt otroligt bra insats av skådespelaren, fantastiskt!
Vi blev tagna, en mycket bra teater, min fru o jag kommer ta med denna upplevelse länge
Ingen i vårt sällskap visste att puliken skulle delta och för de som tycker det är obehagligt blev det en oskön upplevelse - att inte kunna koppla av med "risk för att bli approcherad".
Mycket bra! Duktig skådespelare. Kul att publiken fick vara med. Mycket trevlig kväll.
Jag rekommenderar att alla ser den.
Mycket bra pjäs. Allt omkring fungerande bra.
Engagerande enmansshow som tar sig ann på ett så befriande sätt ett så tungt ämne. Mycket underhållande!
För rörigt och för mycket sifferrabbel. Svårt att uppfatta vad den delaktiga publiken sa.
Alla skådespelarrepliker gick inte att höra så bra.
Lite ledsen Men glad också åh av temat
En helt fantastik föreställning. Om det varit möjligt skulle jag velat ge Björn en stor kram efter föreställningen Sättet han tog hand om alla nervösa medverkande hans närvaro lyhördhet mot publiken samtidigt som han droge historien framåt. Tack!!!
Temat om en mamma som är bipolär och skall ta livet av sig, är ett mycket tråkigt. Skulle vilja ha ett tema som driver med politiken.
Lite dåligt med akustiken, kanske en mikrofon skulle hjälpa att höra bättre
Tack för en välspelad och givande föreställning!
En personlig föreställning. Riktigt roligt hur publiken deltar.
intressant upplägg men väldigt svårt att höra replikerna som vissa i publiken hade.
Sa det redan i går ti skådespelare, när han som 7-åring får veta att hans mamma vill ta livet av sig skulle det varit skönt om han visar mer ilska!!! Och uttryckt hur dj....a ego ett sådant beteende är o det ff allt fr en mamma! Jag vet, har erfarenhet
Underbar skådespelare som jag tror hade ögonkontakt med alla i publiken någon gång under kvällen
Jag förstår inte lovorden om pjäsen, det fattades något, har sett mycket bättre på er teater. Kontakten med publiken funkade inte bra, kanske fel grepp på denna allvarliga pjäs, ska publiken delta ska man åtminstone höra vad de säger!
För att kunna bära en föreställning ensam måste man vara riktigt, riktigt bra. Och när manus inte riktigt räcker till faller det pladask.
Fantastisk förmåga hos skådespelaren att engagera publiken.
Jättekul att det var interaktivt,
Helt fantastisk upplevelse. Jag bokade åt min syster och man som bad mig berätta att det var: en magisk föreställning, fantastiskt imponerande hur Björn fick med publiken, så välskriven pjäs och utförande och helhetsupplevelsen på teatern. Tack!
Jag har egentligen ingenting negativt eller som kan förbättras överhuvudtaget! Skådespelaren var helt suverän och sååå energisk och rolig!
Måste sitta på första bänk för styra bra. Hörde klagomål när bi gick ut att längre bak hördes ingenting.Kan förstå det, bi satt på bänk 1 ovh hade svårt att höra. Jättetrevligt att publiken var invålverad men då måste dom tala högre.Framför allt dom dom h
Otrolig bra skådespelare fick oss alla engagerade på prestigelöst sätt stort tack
hade en strålkastare rakt i ögonen (rad 5, 9-10), frågade om dom skulle släcka under föreställn. o sa att om inte skulle vi flytta på oss men fick ok på nedsläckning. Jag kunde inte se på ”scenen utan bli bländad. Uselt koncept att publ läser lappar
En av de bästa och mest interaktiva föreställningar vi har varit på. Garanterat succé för vår del!
Bra, annorlunda, gillar kortare speltid som denna
Väcker tankar om både glädje och sorg på ett komiskt upplägg där publiken blir en del av pjäsen. Det var kul. Bra tempo rakt igenom.
Jag tycker inte om föreställningen då konceptet inte passade oss då vi gärna hade velat veta att man ska själva vara med i pjäsen vilket inte framgick ! Tyvärr får ni inga lovord från oss.
Härlig värme. Fina tankar
Annorlunda, härlig, en totalupplevelse.
Uppskattade mycket hur publiken fick delta och hur skådespelaren gjorde detta utan att publiken kände dig utsatt eller utlämnad.
Roligt och interaktivt
Starkt manus, underbar skådespelare. Härligt samspel med publiken. Avslutningen var magisk med dansande tyg. En helhetsupplevelse!
Interaktionen med publiken störde själva teaterupplevelse. Ständiga avbrott i storyn. Många i publiken gick inte att höra då de talade för tyst. Hade varit mycket bättre med ytterligare en skådespelare som spelade de roller som nu publiken gjorde.
Skådespelaren underbar, älskade hans sätt att få med oss i pjäsen. Har själv en mamma som gjort självmordsförsök när jag var tonåring, men pjäsen väckte inga starka känslor av det.
Jag anser att publiken bör veta innan att det är en interaktiv föreställning. Min upplevelse är också att en del av pjäsens stämning och budskap gick förlorad iom. publikens alltför stora roll.
Ett mycket allvarligt ämne som blandades med skratt i skrattet är vi sårbara
Mycket bra nivå på hur publiken inkluderades som temporära skådespelare.
rolig och tänkvärt om vad som menas med när livet kan vara underbart
För lågt ljud
För lågt ljud
Skratt och allvar i en bra blandning.
Vårt första besök. Nytt för oss. Roligt göra något vi tidigare inte provat. Mycket duktig skådespelare. En av oss tyckte handlingen var lite deppig
En mix av allvar och humor som gör det möjligt att ta till dig det svartaste svarta
stark, känslosam vi blev berörda.
Trevlig och för mig lite annorlunda teaterupplevelse.
Mycket tänkvärt och en fantastisk prestation av skådespelaren.
Jättekul att publiken fick vara delaktig! Björn Lönner gjorde en strålande insats! Vi kommer snart igen.
Mycket bra :)
Mycket speciell. Vid bokningen framkom inte att den var interaktiv. Allvarligt tema som bearbetades på mycket sympatisk sätt.
En av de bästa pjäserna jag har sett!
Några av publiken läste sina lappar tyst.
Rörande och verkligt!
Mycket bra!
Mycket bra, men tappade lite fokus på själva budskapet då publiken skulle vara så delaktig.
Bra blandning av tragedi och komedi. Hade nog uppskattat i formation om att publiken skulle vara med och interagera i föreställningen. Det var däremot ett inslag som bidrog till en del skratt och gjorde föreställningen än mer levande.
Svårt att slappna av eftersom det fanns en risk att bli involverad i föreställningen.
Originellt!
Jättekul och nytt med interaktiv teater!
Jättebra föreställning!
Tyckte den var superbra, men jag hade inte velat vara Sam. Tyckte hon inkluderades för mycket i showen.
tror mina förväntningar var annorlunda
Annorlunda
Spännande och annorlunda upplägg på pjäsen genom att använda sig av publiken. Lustfyllt trots ett tungt och allvarligt ämne. Tänkvärt.
Allt var underbart. Fantastiskt att publiken integrerades i pjäsen ??
Tack för en berörande och rolig föreställning!
Aktuellt tema.
Underbar idé att inspirera och få publiken att medverka.
Ibland var det svårt (för svårt) att höra vad de från och till deltagande i publiken sa... Det gjorde att man missade en del av innehållet... Skådespelaren själv hördes bra hela tiden! Kanske en mikrofon på en lång, lång stång...?!?
Helt underbart att se alla människor hjälpas åt att göra en spontan och rolig förrställning. Och givetvis grundar det sig i hur man blir bemött. En eloge till skådespelaren????
Ett mycket viktigt och aktuellt ämne
Tack Playhouse för en fantastisk kväll!Med allt från bemötandet, maten, service & pjäsen! Stort tack!
Jättebra! Det enda som jag är missnöjd med är ljudet. Min kompis har en hörselnedsättning och därför hörapparat, men hon hade svårt att uppfatta vad som sas både när skådisen stod med ryggen emot och framförallt när publiken skulle säga något. Trist!
Otroligt fin föreställning. Har redan hunnit rekommendera den till vänner och kollegor :)
Två saker: 1. Vi missade att platsbiljetter skulle hämtas ut i kassan vilket ledde till en aning förvirring och spring för personalen. 2. Publikinteraktionen var kul men ibland var det svårt att höra vad folk sa. FÖRSÖK INTE MED EN TEKNISKT LÖSNING
Roligt att involvera publiken, det blev en hemtrevlig stämning. Även att bygga upp stolar runt om scenen istället för att bara stå framför publiken. Budskapet var vackert och rörande och såklart får man sig en tankeställare om hur värdefullt livet
Helt fantastisk!! Hoppas att den fortsätter i höst. Har flera som jag tipsat som vill gå men inte kan imorgon.
En alltigenom urtrevlig kväll. Kul med mycket publikinteraktion i föreställningen. Tack för en kanonkväll!
Vi åt väldigt god mat hos er. Innan föreställningen började strax före 19 så började vi fp ont i magen och valde att åka hem. Sjuka i magen . Kan det varit laxen till förrätten? Vi pt även flanksteken så god. Men vi blev sjuka .
Otroligt fin upplevelse.
Väldig duktig skådespelare som fick med sig hela publiken.
Mycket bra.
Väldigt gripande. Viktigt ämne som behandlas. Roligt med att publiken blir involverad.
En av de bästa jag sett på Playhouse, kanske den bästa! Rolig, sorglig, ledde till reflektion och en försats om att uppskatta även den minsta underbara grej i vardagen.
Blir väldigt beroende av publiken.
Att få vara aktiv i pjäsen var roligt och positiv överraskning.
Spännande föreställning. Björn imponerar!
Det var andra ggn vi såg teatern. Den här ggn tog vi med barnbarnen, 15 o 17 år gamla. Vi var alla helt nöjda och riktigt fascinerade an skådespelaren. Alla teaterföreställningar som vi sett på Playhouse, och det är många, har vi verkligen uppskattat
Mycket bra föreställning som gav mycket
Annorlunda och fantastisk skådespelare.
Superkul koncept!
De personer i publiken som bidrar till föreställningen skulle kunna få fribiljetter till en annan föreställning för man missar en del när man helt plötsligt ska improvisera en roll.
Helt fantastisk upplevelse!
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.