Kommentarer
Lite trångt lite stressig. Maten var bra men kanske behöver lite mer estetisk kärlek (Ā la carte)
Här kompliceras det lite av att jag tekniskt sett inte åt på restaurangen utan i baren. Jag upplevde dock att det var aningens lite personal vilket ledde till onödigt långa väntetider i baren vid beställning. (Ā la carte)
Ej rekomdera teater meny om man ska hinna innan föreställningen börjar (Teatermeny)
Inte innan föreställning. (Ā la carte)
Se ovan. (Att få en kompensation är naturligtvis ingen rättighet men det hade sett snyggt ut. Det hjälper ju inte oss att servitören säger att hen ska "meddela köket att vi inte tyckte om maten". I så fall är det kanske bättre att inte fråga oss.) (Ā la carte)
Se ovan (Ā la carte)
Höll inte i måttet i kvalitet, tyvärr. (Teatermeny)
Maten var dålig, kommer undvika att äta där igen. Räksmörgåsen s var beställd ersattes m kräftstjärtar från burk vilket var en besvikelse och det smakade inte bra. Charkbrickan o hamburgarna var också tråkiga. (Teatermeny)
Den maten som vi fick var inte som förväntad ,dels så var den varma maten inte så varm som den ska vara, riset var för hårt och långkoket var för sliskigt...men servicepersonalen var mycket bra så synd på matupplevelsen (Teatermeny)
se ovan kommentarer (Teatermeny)
Lite torftig meny - alltför få val. (Teatermeny)
Utmärkt mat men hutlöst att kräva extra betalt för köttbiten när totalkostnaden för kvällen låg på 1295 kr plus 60 kr extra för köttbiten (Teatermeny)
Dålig servering, kände oss sämre behandlade än andra gäster. Blev liksom bortglömda. Fick dels alldeles för lite vin i glasen som skulle korrigeras, vilket glömdes. Blev aldrig tillfrågade om kaffe, dessert. Särbehandlade!!!Otrevligt besök tyvärr. (Ā la carte)
Maten kom in på förupplagda tallrikar och såg god ut men såsen kändes som en pulversås smakupplevelsen var inte där. (Ā la carte)
Upplevelsen va för dålig totalt sett. (Ā la carte)
Bara så dåligt. Som avslutning vid betalning av ölen snodde G. åt sig en hundring extra som han dock återlämnade efter påstötning (Ā la carte)
Få bord (Ā la carte)
Vi fick sitta och vänta på maten alldeles för länge. Att kasta i sig maten när klockan ringer känns inte bra. Det kan inte ta 45 min att få en charktallrik och en hamburgare. (Ā la carte)
Besviken över maten. Service ok men inte mer. Fick vänta på notan så länge att vi själva fick leta upp personalen för att betala. (Teatermeny)
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.