Kommentarer
Har varit där 2 gånger. Båda gångerna har det blivit miss i beställning. Nu sist blev maten försenad så vi hann knappt äta upp maten. Hann inte kaffe på maten. (Teatermeny)
Trångt jäktigt att hinna äta innan teaternbörjade (Teatermeny)
Inte innan föreställning. Man hinner inte äta en trerätters innan föreställningen. När alla kommer kl. 17.00 så tar det lång tid att få beställa och man känner sig stressad hela måltiden. Restaurangen borde öppna kl. 16.00 när det är föreställning. (Ā la carte)
Bara en gång tidigare har jag låtit bli att äta maten under ett restaurangbesök. Tyvärr tyckte jag (och mitt sällskap) inte att huvudrätten var god alls. Vi erbjöds ingen som helst kompensation, trots att vi tillfrågades om vår upplevelse. (Ā la carte)
Det var för trångt där jag satt. (Teatermeny)
Hängmörad biff, som vi fick betala extra för, var inte mört. Dock inte så illa att vi klagade förrän efteråt. (Teatermeny)
Maten var dålig, kommer undvika att äta där igen. Räksmörgåsen s var beställd ersattes m kräftstjärtar från burk vilket var en besvikelse och det smakade inte bra. Charkbrickan o hamburgarna var också tråkiga. (Teatermeny)
Ingen valmöjlighet med maten som var urusel. Soppa med massor med Koriander som jag inte tål. Fläsksida som var kall och bara fett. Middagen var helt misslyckad. Dryck kom efter förfrågan 3;e gången efter 45 minuter. Ingen förfrågan om dessert kaffe (Teatermeny)
servicen dålig, kommunikationen dåligt. Trodde att vi beställde vinpaket, men fick husets röda, passade dåligt med maten. (Teatermeny)
Långsamt och inte så bra mat. Borde vara rätt att att kunna äta inför teatern. Men höll inte måttet! (Ā la carte)
Maten var inte mer än ok (Teatermeny)
Snål inställning med märkligt "mått" på vinglaset. När jag fick för lite i glaset och bad om lite mer blev svaret nej. Det är inte bra kundservice.Fick inte ens provsmaka vinet!! (Ā la carte)
Halvrå hamburgare; togs ut för att stekas på; Gustav meddelade att vi skulle få ny, den kom in och den var ändå rödare. hann inte äta före teatern. Bedrövligt! (Ā la carte)
Vi fick sitta och vänta på maten alldeles för länge. Att kasta i sig maten när klockan ringer känns inte bra. Det kan inte ta 45 min att få en charktallrik och en hamburgare. (Ā la carte)
Väldigt tråkig matupplevelse som inte lämnade någon intryck alls. Skulle heller inte ha beställt rätterna på teatermenyn om de inte var förbestämda i teaterpaketet. (Teatermeny)
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.