Kommentarer
En av de bästa föreställningar som jag sett på väldigt väldigt länge. Man skrattade gott på många ställen, men samtidigt så gav pjäsen en klump i magen då man så väl kände igen sig så väl. Mycket tankvärd. Bra gjort Playhouse!
Intressant belysning på dubbelmoral
Aktuellt och tänkvärt tema!
Fantastiskt bra!
Väldigt duktiga skådisar, speciellt unga killen.
Innehållsrikt manus.Väsentligt även om kontexten är påtagligt USA. Behandlade problem går att översätta till mitt nu. PK -vad gäller när det drabbar mig?-Skådespeleriet har en tendens till överspel. Jessica L är bäst. - Publikkontakt!!! (Premiär,ja!)
Charles var fantastisk. Bra o mkt reflektion dagarna efter men rätt tung och ej en komedi utan snarare en tyngre normkritisk och bra pjäs. Barpersonal alldeles för sömnig. Om man skulle vilja beställa så skulle pausen vara förbi innan man ens kom fram, äv
En intelligent föreställning. Sympatin skiftar mellan karaktärerna. Ingen är bara elak, bara rättrådig osv. Och den långa monologen av den arga och besvikna unga mannen... Helt brilliant!!! Wow! Vilket skådespeleri
Bra skådisar som frambringade många skratt trots en allvarlig underton.
Fantastisk kväll som började redan i garderoben med så trevligt bemötande. Lite trängsel innan innan insläpp men ganska ok ändå. Salongen supermysig med bekväma stolar och framförallt bra med benutrymme. Imponerad av skådespelarprestationerna med Linus Ni
Det blir för mycket av det pedagogiska budskapet - innehållet missar i trovärdighet Den lömska rasismen kom in te fram - den som är lika farlig som "ett opium för folket".
Vilka skådespelare!!! Sonen, (Linus... ?) Wow, mimik inlevelse! Oj, repliker i en lång snabb harang, fantastiskt! Bra där! En ny stjärna!
Rolig stundtals, men enkel handling.
Fantastisk personal i garderoben. Proffsiga skådespelare.
Det enkla tar fram det viktiga budskapet!
Lysande!
Mycket tänkvärd, mångbottnad och intressant,
Mycket tankar o reflektioner otroligt bra skådespelarprestationer
Fantastiska monologer
Roligt och tänkvärt!
Det var super bra pjäsen!!!!
Åk på turne i skolor med åtminstine manuset. Viktigt budskap i vår polariserade tid, att allt inte är så enkelt. Oavsett politisk åsikt, finns något som triggar ifrågasättande av ens egen "sanning" i manuset.
Passé och alldeles för amerikansk.
Tänkvärd.Extra plus till Linus för rolltolkningen.
Jag är överväldigad över hur bra föreställningen var. Skådespelarnas prestation samt regin var så träffande bra. Jag hade med mig en vän som annars aldrig går på teater och hon var också sååå imponerad . Går nu säkert fler ggr. Vi gillar även lokalen
Bra pjäs, rolig, tankeväckande. Lagom längd på pjäsen. Passar inte helt in i svensk kontext, men ok, den är ju amerikansk.
Ett angeläget ämne, fantastiska skådespelarinsatser.
Fantastiskt väl genomförd föreställning med toppenbra skådespelare i ett ständigt aktuellt ämne.
dagsaktuell problematik framställt på ett suveränt sätt!!!
Önskar mångfald bland skådespelarna. Seg start som inte fastnade. Scenografin effektfull med små medel. Fantastisk insats av yngsta skådespelaren.
Tänkvärd!
Ett aktuellt ämne om hycklare. Jag satte flera skratt i halsen. Jag ser gärna fler samhällsinriktade föreställningar. Även tack till snäll personal som tog väl om hand om oss då vi kom in sent från Lund.
Aktuell, allmängiltig, bra
Strålande bra! En föreställning som väckte eftertanke. Suveränt skådespeleri som förmedlade humor och allvar på skickligt sätt.
Gränsfall var en mycket tänkvärd pjäs som gav lång och intressant ”eftersmak” i gorm av tankar. Man fick se problematiken ur många och mångas synvinklar. Skådespelarna gjorde fantastiska insatser. Sparsmakad och bra scenografi och bra kläder som gav
Hej! Eftersom jag har hörapparater i öronen vet jag inte vad som gick fel,hörde inte ett enda ord, om hörapparaterna var felinställd eller att det saknades hörslinga. Jag gick efter 1:a akten. Jag såg att skådespelarna agerade livfullt.
Imponerad över sonens långa monolog. Scenen kändes för hög när man satt längst fram.
Fantastiska skådespelarprestationer, tänkvärt innehåll.
Fantastiskt manus, rolig, tänkvärd och rapp dialog. Bästa pjäsen på flera år :)
Jag tyckte manuset var ovanligt kreativt och rappt , inte någon eftergift till politisk korrekthet utan pang på verklighetsnära och träffande konflikter
Jag tyckte manuset var ovanligt kreativt och rappt , inte någon eftergift till politisk korrekthet utan pang på verklighetsnära och träffande konflikter
Vem är jag egentligen när det verkligen gäller???
Det roligaste vi har sett på flera år. Linus Nilsson gjorde ett fantastiskt bra jobb.
Tankeväckande och oerhört bra, den berörde verkligen. Mycket bra skådespelare men jag måste speciellt hylla Linus, vilken grym insats!!
Fängslande, aktuell, bra skådespelare. Tiden flög iväg och vi enades om att hålla utkik eftet vad som kommer näst
En mycket bra föreställning och fantastiska skådespelare. Önskar att vi hade tagit med våra tonårsbarn, hade nog varit bra föreställning för dom att se.
Vi tycker att det var en fantastiskt bra föreställning med proffsiga skådespelare. Själva handlingen är mycket aktuell och viktig! vi kommer absolut tillbaka Tack för en trevlig kväll!
Väldigt bra föreställning, bra manus och bra rollprestationer . Tänkvärt och högaktuellt innehåll! Återkommer gärna.
Tyckte den var spot on gällande hur det är i verkliga livet.
Den unga killen var fantastisk! De första scenerna kändes lite "teatrala" i sin ton. Kunde gjorts mer "realistiska" i sin samtalston mellan kollegor och mellan vännior. Det blev bättre ju längre pjäsen gick. Som helhet mycket bra dock!
Vi är djupt imponerade över hur ni gång efter gång presenterar fantastisk teater och Gränsfall är ett lysande exempel på det.
Gillar mycket ert koncept o alla skådespelarna gjorde ett jättebra jobb
Mycket tänkvärd man kan dra paraleller till miljödebatten.
Fantastisk tänkvärd pjäs med enormt beundransvärda prestationer av skådespelarna. Det enda negativa var att restaurangen var fullbokad när vi ville boka plats.
Fantastiskt manus och väldigt bra aktörer
Scenografin var kanske lite trist.
Fantastisk föreställning med riktigt duktiga skådespelarinsatser!
Jättespännande föreställning och otroliga skådespelare
Intressanta frågeställningar framställda av duktiga skådespelare med enkla medel. Jag var med hela tiden, annars har jag lätt för att drömma mig bort när jag går på teater...
Tänkvärt och välspelat. Och snyggt!
Vi tyckte att pjäsen var väldigt aktuell och tankeväckande. Den belyste på ett bra sätt hur lätt det ör att vara idelalist men att när det kryper nära inpå familj och vänner, och det kan få personliga konsekvenser , att man får ge avkall på något, så
Aktuellt ämne, mycket bra och tänkvärt! Mycket bra skådespelarprestationer!
Ett vågat tema i det politiskt korrekta Sverige. Tack!
Gav många tankar och reflektioner om att gränsen inte alltid svart eller vit, och vilken är gränsen. När egna värderingar ställs på sin spets, står de då fast i alla lägen? Blod är tjockare än vatten, det är nog bara så.
Spela på golvet och kom närmare, som på förra stället. Annars magiskt.
Scenografin var väldigt mörk och begränsade ytan som skådespelarna hade till förfogande.
Tyckte inte storyn var tillräcklingt engagerande eller intressant. Lite spännande i början och man undrade vart det skulle ta vägen i andra akten, men det blev nästan platt fall i andra.
Linus monolog i första akten. Outstanding!
Jag är så tacksam att nån tar in pjäser som inte är tendentiösa och pekpinneaktiga och vågar låta texten tala för sig. Det är alltför ovanligt. Jag tycker också att översättningen var väldigt lyckad. En kväll som faktiskt kändes som ”off Broadway”.
Härliga skådespelare och fantastiska "monologer" emellanåt.
Den var mycket tänkvärd, jag växlade mellan sympatier för skådespelarnas framträdande. Vi pratar fortfarande om den och vi har rekommenderat den till bekanta. Tack för en mycket bra föreställning.
Bland det bästa vi någonsin sett!
Fantastiskt skådespeleri särskilt Linus men alla var väldigt bra. Bra manus, väldigt aktuellt och tänkvärt. Lätt att rekommendera både skoj och allvar i en bra kombination.
De var dåligt Åkt lång o får se sånt skit
Han som spelade sonen gjorde ett fantastiskt framträdande.
Bästa jag sett! Lysande. Tack
Fantastiska skådespelarprestationer! Smart scenografi. Tänkvärt innehåll.
Intressant tema. Vad är rätt eller fel. Vad är äkta/vad gör man för att "samla poäng" från omgivningen. Fantastisk monolog av Linus Nilsson men hela ensemblen var bra.
Väldigt bra manus och genialt framförd av skådespelarna.
Mycket tänkvärd.
Trevligt, roligt, tänkvärt , bra skådespelare Tack!
Det fanns lite för få sittplatser i lobbyn. Annars var allt fantastiskt bra ??
Ett hos många känsligt ämne beskrevs på humoristiskt bra sätt. Ibland undrar man själv vilka problem många har med något som inte är problem egentligen.
Grät flera gånger och skrattade än mer. Underbart!!! Tankeväckande, tankevridande och gränslöst
Fantastiskt bra skådespelare speciellt han som spelade den unge mannen.
Fantastisk föreställning med fantastiska skådespelare och ett aktuellt ämne. Jag har varit flera gånger på Playhouse och aldrig blivit besviken.
Superb, kvick och intelligent. Alla skådespelare var så otroligt bra! Bäst!
Fantastiskt både skådespelare o manus var fängslade nutida reflektion alla ungdomar borde se pjäsen. Hoppas att den publiken upptäcker den här fantastiska teatern ensemble o aktualitet
Allt var toppen utom just ljudet. Vi satt längst bak på rad 13. Och ibland var det jättesvårt att höra vad som sades.
Fantastiskt trevligt bemötande i entrén. Strålande skådespeleri och träffande story.
Bättre än väntat
Väckte intressanta frågeställningar som det är lätt att peka på, men svårt att hitta enkla lösningar på.
mycket aktuelt manus och specielt i Sverige. Kan appliceras på dagens miljödebatt också.
Aktuellt ämne. Härlig närvaro på scen. Duktig ung man i fantastiska monologer.
Tankeväckande tema när ens ideal sätts på prov. Fantastisk han som spelade den arge sonen som inte kom in
Mkt intressant- fick många tankar att fundera på när jag gick ifrån föreställningen.
Bra ämne
mycket bra teater och skådespelarna var fantastiska
Vi är så nöjda med att vi köpte biljetterna. Nästa gång ska vi boka mat också.
Tänkvärd föreställning om svåra frågor.
Linus Nilsson var fantastisk, en mycket bra föreställning och bra manus som är aktuellt i dessa tider. Mycket tänkvärt.
Så bra! Och min 17-årige son blev väldigt berörd.
Verkligen tänkvärd!
Tänkvärd föreställning. Aktuell berättelse som säkert inträffar i verkliga livet för många människor
Alltid bra föreställning med väll förbereda skådespelare. Samt en pjäs med ett djup som leder till samtal och funderingar i det extensiella.
Saknade en skådespelare som inte är kaukas??
Otroligt bra spel! Kunde veklingen spela ut sina känslor
bra att dra fram det dialektiska dilemmat med ”politiskt korrekt” och hyckleri
Mkt bra!
Jag tyckte att energin tappades något i andra akten. Kanske blev något för lång? Första akten var kanon!
Utmärkt satir, mycket tankeväckande. Skådespelare på allra högsta nivå; replikerna tydliga trots hög fart (ovanligt på dagens teaterscener. Tack!). Kostymformgivning och –scenografi i grundfärger – mycket lyckat. Ljussättningen med. Mycket bra produktion!
Tankeväckande, igenkännande, välskriven och rapp.
Resturangens service och betjäning var under all kritik. Maten som serverades var dock bra.
Bra skådespelare, rolig, tänkvärd, lärorik då den handlade om olika miljöer. Föräldrars åsiktskamp där sonen till sluts lyckas bestämma själv.
Mycket aktuell tema idag. Föräldra- barn relation, hudfärg, samhällsdebatten … Det mesta kom med och dessutom på ett mycket humoristiskt sätt. Tack
Mycket tänkvärd!
Spännande när moral och ställningstagande sätts på prov.
Mycket bra skådespelarprestationer. Pjäsen lite ojämn, men mycket tänkvärd!. Lite ”festligt” att man i allt om ojämlikhet tappat bort könsrollerna.
Mycket bra skådespelarprestationer. Pjäsen lite ojämn, men mycket tänkvärd!. Lite ”festligt” att man i allt om ojämlikhet tappat bort könsrollerna.
Sonen Charlie var fantastiskt bra. Mamma Louise gjorde fin insats, och pappa oxå. Jenny alldeles för nervös. Alla känner en Monika - hon var på pricken! Svårt tema, mycket viktigt att ventilera och diskutera.
Mycket tänkvärd. Urmärkta skådespelarprestationer! Humoristisk också! Jag och mitt barnbarn Saga kände oss mycket berörda.
En pjäs som ledde till diskussioner under kommande middag. Mao ett högt betyg. Modern och sonen gjorde ett starkt intrycket
Mycket trevlig lokal, både bistron och själva teatern. Bra avskalad scenografi. Skådespelarna var kanon, speciellt Linus Nilsson som gjorde så att föreställningen blev en 6:a istället för en 5:a.
Vi hade bokat Matinéföreställningen men i mailet inför besöket stod det att föreställningen börjar kl 19. Kan bli missförstånd. Antar att detta var ett standardutskick för föreställningen vid 19.
Lite krånglig bokning, annars bara ros
Fantastisk föreställning, en av de bästa jag sett.
Vill gärna berömma den unga manliga skådespelaren lite extra.
Verkligen en bra och tänkvärd pjäs!
Den unge mannen,Linus, är en riktig begåvning,satsa på honom. Mnuset tar upp aktuella frågor både på samhällsnivå och på det privata
Mycket bra. Ibland svårt att uppfatta talet
Vi missade tyvärr föreställningen pga inställda pendeltåg. Så ingen lyckad kväll men bättre lycka nästa gång..
Intressant, tankeväckande pjäs med jättebra skådespeleri!
Fantastiks föreställning med tänkvärt tema.
Tack för en fin kväll
En rapp pärla som utmanade mina egna normer och min egen syn på att vara politisk korrekt
Fantastiskt upplevelse, högst aktuellt ämne. Otroligt bra skådespeleri hos alla men ”sonen” i pjäsen var outstandig!!! Vilken talang. Vi blev lika nöjda som alltid. Hälsning från en trogen besökare.
En tänkvärd föreställning som innehåller både allvar och humor i en utmanande blandning.
Rapp med fin vändning! Sonens monolog så grym!
Ni har ett fantastiskt koncept och bra kvalité på era föreställningar. Vi var mycket nöjda med gränsfall. Det är ett aktuellt ämne som berörde mig jättemycket. Efter föreställningen så hade jag mycket tankar som både gjorde mig upprörd och glad. Gränsfall
Lite för mycket Amerika.
En pjäs med brännande och dagsaktuella frågor. Rasism, hudfärg, mobbning, högerextrema krafter, etc.
en förevisning i att ideal och lojaliteter ibland krockar, och att det inte är svart eller vitt.
Svårt att höra ibland pga att de pratar för fort. Ex ”mamman” och även ”sonens” långa monolog. Monologen mer en rabblande minnesexcercis men vad sa han? Inte trovärdigt, andas lite och dra ner på tempot.
Mycket bra och (ständigt) aktuellt ämne!
Väldigt bra, aktuell, tänkvärd och intressant pjäs! Viktiga frågor presenterade ur flera perspektiv. Som så ofta ett omsorgsfullt utvalt manus. Tyckte också mycket om samtliga skådespelarinsatser, ffa Björn och Jessica.
En mycket tänkvärd och rolig föreställning
Jag har varit två gånger på Playhouse och båda gångerna har både jag och mitt sällskap varit jättenöjda. Jag kommer säkert att se fler föreställningar framöver.
Spännande med skolproblem och relationer i amerikansk anda.8
Kändes som att många i publiken var ”medvetna” och, i min mening, rätt självgoda människor av precis samma typ som de på scen. Skrattade ofta åt saker som inte var roliga. Störde mig.
Fantastiskt bra pjäs och skådespelare som presterade på topp. Viktiga frågeställningar belystes ur olika perspektiiv. Tack!
mkt bra. % bfantastiska skådespelare
Bra komponerad och bra scenografi och bra och tänkvärt manus och jättebra skådespelare.
Intressant dilemma.Sonen Linus Nilsson gjorde en utomordentlig tolkning av en besviken och frustrerad tonåring.
Bra reflektion över hur vi tror att vi är men när det sen gäller kan allt förändras. Insiktsfullt o omvälvande.
Rapp, roligt och träffande. Hög igenkänning och som alltid med era pjäser en tankeställare!
Den berörde mig mycket. Det är beklagligt med denna hets för studenter att komma in på den ”finaste högskolan”.
Mycket nöjd med mitt besök på Playhouse, som alltid!
Otroligt duktiga skådespelare!! En fantastiskt bra föreställning. Ni är BÄST!!
Omständigheterna amerikanska men problematiken universell.
Så är det
Den här föreställningen var den bästa jag sett på länge, en av de bästa jag sett på Playhouse. Så välskrivet manus, tankeväckande! Alltid så fina och proffsiga skådespelare i era pjäser och i går fick jag en ny idol i Linus Nilsson!
Mycket aktuell och tänkvärd. Mycket bra skådespelarprestationer??!
Helt fantastiskt! Jag och min dotter ska se den en gång till den 19/10!! Tusen tack att ni är så bra!
Vilken föreställning! Den bästa jag sett på Playhouse! Magiskt!
Alla borde se den!
Vääääligt bra spelat!! Känns äkta!
Kul med nyskriven pjäs! Roligt med nya skådespelartalanger blandat med välkända. Pjäsen hade marknadsfört Cecilia Frode så vi hade trott hon hade huvudrollen.
Rolig och tänkvärd. Gillar den avskalade scenografin. Fantastiska skådespelare!
Mycket tänkvärt.
En av de bästa föreställningarna sedan tidigt på Sibyllegatan! Kanske den bästa!
Som sagt, mycket bra! Tiden bara flög iväg - plötsligt var det paus; och plötsligt var det slut!
Mycket bra och tänkvärd. Skickade dit ena sonen ( 20år)med kompis veckan efter. de var också väldigt nöjda.
Bra tema, pjäserna är alltid aktuella! Mycket bra skådespelare
Mkt bra skådespeleri, Linus Nilsson i synnerhet
Fantastiskt! Imponerad!
Fantastiskt skådespel, saknade dock mer rekvisita.
Mycket aktuellt tema och bra spelat.
Det var lite segt i första akten men andra var suverän så i medel var jag mycket nöjd:-)
Intressant ämne, det fanns en hel del tankar dom kom upp efter som vi diskuterade.
??????
Det enda negativa är att det är lite trångt i pauserna. Väldigt bra pjäs!
tätt spel, drivna skådespelare
Handlingen kändes aktuell. Bra skådespelare med många repliker.
Man hörde inte så bra om man satt längst back
Bra luft i salongen lagom temp
En konflikt som visserligen är mycket tydligare i USA där högre utbildning inte är gratis, men som vi ändå i vårt alltmer segregerade samhälle har all anledning att beakta konsekvenserna av.
En bra föreställning med ett viktigt budskap som kärna, framfört på ett tankeväckande sätt - Skitbra, helt enkelt!
Fantastiskt agerande av den unge mannen!
Kort paus, många köpte vin, kaffe mm i pausen. Hann inte dricka upp pga långa köer till kassan trots tre tjejer där.
Så imponerad av närheten t scenen den enkla ljussättningen,scenografin så naket och med stark genomslagskraft
Sevärd, tänkvärd, underhållande och rolig
Väldigt aktuell och mycket väl spelad.
I tiden. Tänkvärt
Tyckte att föreställningen var otroligt bra, det bästa jag sett på Playhouse och då är jag ändå en rätt flitig gäst sen långt tillbaka i tiden. Skådespelarna var verkligen sina roller och kändes mycket äkta. Sonen var suverän och pjäsen väckte tankar
Alltid tankeväckande!
Ett aktuellt och intressant manus
Linus #utbrott" var fantastiskt. Pjäsen intressant och välspelad.
Sonen var fantastiskt bra spelad
Bra ensemble där Linus Nilsson stack ut.
Innehåller är en spegel av hur vi fungerar som människor. Skiljer mellan privata intressen och allmänt om man själv inte berörs
Bra tema,ej så vanligt.
Riktigt bra föreställning. Superbra skådespeleri. Jag verkligen hade en fin upplevelse på alla sätt och vis!
Den unga killen som spelade sonen var riktigt duktig!
Detta tyckte vi var en av era bästa pjäser och uppsättningar. Helt fantastiskt bra!!
Mycket tänkvärd. Intressant med många olika perspektiv som utmanade oss som besökare.
Tänkvärt tema. Bra skådespeleri. Lite väl simpel dekor.
Nyttig självransakan till efterrätt..!
Mycket tänkvärd o aktuell
Mycket tänkvärd o aktuell
Vi gillade verkligen föreställningen. Den var minimalistiskt smart. Pjäsens handling kunde ha förverkligats mer genom att ha även de svarta rollerna med i pjäsen. Alla skådespelare var magnifika!
En av de bästa pjäser vi sett. Teatern är dessutom vår absoluta favorit!
Frågeställningarna i pjäsen är viktiga o nyttiga att belysa och det gjordes på ett ypperligt sätt!
Intressant ämne.Strålande skådespelarinsatser. Speciellt samspelet son-mor. har man själv som jag haft en tonårsson är igenkänningsfaktorn hg.
Det bästa jag sett på Playhouse
Egentligen helt galet att sätta 6:or på allt men jag och dem jag hade med mig var helt överens om att det var en total fullträff.
Fantastisk insats av den yngre skådespelaren! Så otroligt äkta - han påminde så mycket om vår sons liknande svador. Han lyfte hela pjäsen och gjorde den så tänkvärd. Enkelt att vara ”god” så länge man själv eller dem man älskar drabbas. Grymt bra!!
Väcker många tankar! Imponerande insats från skådespelarna, speciellt sonen i huset. WOW!
intressant frågeställning ta ansvar för andra eller bara för sina närmaste.
Intetsägande eftersom fokus låg på frågor som redan är smärtsamt tydliga i allmänhet. Ett amerikanskt smetigt sätt att amplifiera sådant som redan syns och märks, utan att egentligen göra något mer av det i problematiserande eller nya perspektiv.
En pjäs som ger diskution om olika frågor
Intensivt och underhållande.
Hej mycket tänkvärd och välspelat. Inte fullt lika rolig som en föreställningar varit genom åren men jag gillar verkligen det moraliska dilemmat som finns med i de flesta pjäser.
ämnet inte så engagerande för oss svenskar
Länge sedan jag såg något som berörde mig så , önskade jag kunde spela upp vissa dialoger igen ,,,,
Utmärkt val, fina skådespelarinsatser
Strålande föreställning. Vilka skådespelare. Såg Reading av samma pjäs på Playhouse - uppsättning var fantastisk, superb.
Det är inte helt lätt med kvotering. Hur man än gör så kan det bli fel.
Verkligen sevärt och tankeväckande passar väl in i den samhälleliga debatten. Skulle passa väl in att visa för skolgrupper på gymnasienivå. Väcker reflektioner och diskussioner.
Linus Nilsson var fantastisk.
Svårt att hänga med då de prstade väldigt fort och mycket ord...
Fantastisk föreställning med fantastiska skådespelare. Verkligen en upplyftande o berikande upplevelse!
En pjäs som får en att tänka och skratta på samma gång.
Linus var väldigt bra!
Fantastiska insatser av den kille som spelade sonen
Det enda ord jag kommer på är TACK!! Tack för kanske er bästa uppsättning på många år , Tack för Linus strålande ärlig insats , Tack Jessica, du var med i alla scener, vilken insats. TACK Playhouse.
Jag är hörselskadad och tyckte ändå ljudet var väldigt bra. Trevlig lokal och vi går mer än gärna igen.
Väldigt bra manus, fyndigt, aktuellt tänkvärt. Synd att det framfördes skrikandes i så stor utsträckning. Argumentationerna skulle kunna varit mer nyanserande i tonfallet. När "högsta volym" är grundtonen så går effekten förlorad.
Otroligt duktiga skådespelare och ett väldigt intressant och aktuellt ämne som berör.
Angagerär järna
Fantastiskt! Tänkvärt, roligt och väldigt fina skådespelarinsatser
Tankeväckande o bra
Tankeväckande. Mycket bra skådespelare med Linus fantastiskt bra.
Fantasi pjäs och väldigt bra skådespelare
Lysande skådarspelarprestationer, bra tempo.
Högaktuell och tänkvärd!
Det var helt enkelt en mycket minnesvärd teaterkväll. Tackar hjärtligast. Stellan Ottosson
bara ett minus på en annars perfekt kväll Det var någon som hade med sig ett spädbarn in i salongen som störde
Bra skådespelarinsatser. Han som spelade sonen var helt fantastiskt duktig!!! Vilka monologer!! ??
Ni är jättebra!! ????
En teaterpjäs jag varmt kommer rekommendera att se- ett måste! :)
Fantastiska repliker o fantastiskt skådespelande av aktörerna. Gripande om dubbelmoral. Mycket tänkvärt.
Föreställningen bra, men väl stökigt i utrymmet utanför (som vanligt)
Oväntat bra. Hittade er av en slump när jag såg en affisch ute på stan. Roligt att man vågar satsa på teater och att ta in nya pjäser. Tyckte det fungerade bra med den avskalade scenen.
Så tänkvärt ämne och så skickliga skådespelare.
Jag tyckte Gränsfall var jättebra teater, tänkvärd hur vi människor tyvärr agerar.
Angelägen fråga att ventilera, vilket gjordes med bravur! Strålande, helt enkelt!
Gav en rejäl tankeställare. Fantastiskt bra jobb av skådespelarna!
Mycket bra, jag är väldigt nöjd.
Första gången vi varit där. En fantastisk upplevelse, allt var så bra och barpersonalen var duktiga!
Fantastiskt manus, tänkvärt, rappt och roligt. Skådespelare som lyfte hela pjäsen.
Mkt bra, rolig, allvarlig och tänkvärd på samma gång.
Intressant om vårt hycklande !
Otroligt skickligt upplägg och verkligen tankeväckande. Härligt att våga utmana denna viktiga fråga.
en föreställning som både roade och oroade. Frågeställningarna kändes rejält aktuella och skådespelarna agerade bra. När pausen kom sa vi båda va... redan, det vill säga inte en minut av "tråkighet"
Alla bra men Linus Nilsson fantastisk. Gestaltade så bra den ungdomliga frustrationen och hängivenheten.
Positivt överraskad över lokal och scen! Suvuränt skådespel! Jätte nöjd, kommer gå flera ggr!
Mycket tankeväckande pjäs på många sätt, hur jag är och hur jag vill vara, stämmer det överens? Hur är jag som mamma? Mycket bra!
En pjäs som stannar kvar! Skildrade amerikanska förhållanden, men mycket giltigt för oss vita medelålders medelinkomsttagare även här. Mycket igenkänning som tonårsförälder både vad det gäller språk, uttryck och konflikter. Sonen var oerhört bra!
Fina skådespelarinsatser och bra regi men tyvärr ett rätt så svagt manus (ingen riktig nerv trots ännet, kanske Charlies bästis skulle haft en närvarande roll, nu blev det lite ensidigt). dessutom med ett märkligt slut.
Den var rolig, tänkvärd. Linus Nilsson var strålande. något av det bästa jag sett.
alla skådespelarna hade huvudrollen.Roliga och trovärda.
Jobbig akustik i baren, borde finnas ett bättre ställe att gå undan på i pausen om man inte vill supa. Väldigt bra annars!
Linus som spelade tonåringen var strålade. precis som tonåringar kan vara. Från att vara otroligt tuffa och avståndstagande till att visa stort behov av förståelse och ömhet och själva plötsligt visa familjemedlemmar ömsinthet.
Berättelsen tar upp ämnen som tyvärr ständigt är aktuella. Mycket tänkvärd pjäs med urduktiga skådespelare
Intressant frågeställning som väckte många tankar
Fantastiska skådespelare och ljussättning.
Som vanligt är man sååå imponerad och nöjd efter att ha varit på Playhouse - vilken fantastisk föreställning ??????! En mycket tänkvärd föreställning med många humoristiska inslag och otroligt skickliga skådespelare. Tack för en härlig kväll ??
Mer relevant i USA, stereotyp, bra stämning i salongen
Jag hade bokat teater för 12 personer via telefon och mailbokning och vi var 18 som åt en sen middag efteråt. Alla var lika nöjda och för de flesta var det första besöket. De hade aldrig hört talas om teatern men blev djupt imponerade.
Fantastisk föreställning som väckte tankar och funderingar. Genomgående bra skådespelare men Linus Nilsson stack ut. Helt otrolig! Hoppas på att få se mer av honom framöver!
En mycket aktuellt ämne. Bra föreställning. Ni är duktiga att hitta pjäser som berör.
Detta var en fantastisk föreställning med ett berörande ämne om moral och egenintresse! Lysande skådespelarprestationer med stor trovärdighet i resp roll!
Så rätt i tiden! Mitt i prick
Aktuellt ämne som kan appliceras på andra problem i samhället, skapade tankar och funderingar som blev diskussionsämne efteråt. Synd bara att teater verkar locka äldre och medelålders. Såg inte många yngre.
LINUS NILSSON, vilken stjärna! Otrolig textbehabdling, närvaro och tajming. Fantastisk föreställning!
En pjäs i tiden som gav upphov till mycket igenkännande och skratt!
En extra stjärna till Linus Nilsson för hans tonårstolkning, fantastiskt bra!
Fantastisk och mycket tankeväckande
Intressant, aktuell
Kul scenografi. Tankvärt ämne och otroligt proffisiga skådespelare.
Det blir lite för mycket av USAs samhällssystem och skolsystem vilket kräver förkunskaper som man kanske inte alltid har.
Mer amerikaniserat manus än annat jag sett hos er, och därför var inte upplevelsen lika positiv som i tidigare föreställningar.
Väldigt bra! Lite färre nya synpunkter, och vändningar/besvaringar i andra akten vilket gjorde den lite mindre händelserik/ intressant än första. Men överlag en otroligt bra pjäs!
Viktigt tema! Mkt tänkvärt. Fantastiskt bra skådespelare. Genial scenografi.
Mycket bra skådespelarprestationer. Särskilt far och son.
Tänkvärd, står vi fast för det vi arbetar för, är vi moraliskt ärliga?
Smart, rolig och tankeväckande pjäs.
En av dom bästa uppsättningarna jag sett på Playhouse.
En riktig liten pärla på den svenska teaterscenen 2019
Sååå bra, både själva pjäsen och framförandet.
Mycket bra föreställning! Tänkvärt! När det kommer till en själv så är vi oss själva närmast,oavsett hur goda intentioner vi än har.
En riktigt bra föreställning, som jag rekommenderat mina vänner att boka in.
Denna pjäs passar även på svenska förhållanden.
Tänkvärda funderingar kring självrannsakan kom upp
Jättebra frågeställning! Även om det amerikanska samhället skiljer sig från vårt, är det en ständigt aktuell fråga: skillnaden mellan vad t ex föräldrar säger och vad de egentligen gör eller menar....Suveränt!
var osäker på om det var tillåtet att ta med te x vin/öl i köpt glas i salongen? En del hade med ig det in inkl. jag själv..
Intressanta teman: människans idealism och principer kontra hennes egoism, när det rör henne själv
Spelet var stelt och distanserat, snarare en redovisning av en frågeställning än en upplevelse som talade till hjärtat. Särskilt gällde det första akten. Andra akten var bättre.
Den enkla scendekoren, de mycket kompetenta skådespelarna och den intressanta handlingen gav många tankar och långa samtal efteråt.
Kvoteringsproblematiken känns inte riktigt relevant i Sverige. Eller så lever jag inte i det Sverige där den är det. Sonen gjorde i mitt tycke bästa rollinsatsen.
Mycket bra föreställning med ett ständigt aktuell ämne??
En otroligt bra pjäs! Extremt tankeväckande, med storartade skådespelarinsatser.Kommer uppmana alla jag känner att gå på den! Dessutom är restaurangen bra och miljön snygg och inbjudande! Hög kvalitet genomgående!
Linus Nilsson var fantastisk
Mkt bra skådespelarinsatser av alla medverkande. Mitt första besök på Playhouse, ser fram emot nästa.
kul att se! trevlig onsdagkväll tack!
Roligt och engagerande innehåll. Bra rollprestationer.
Mycket tänkvärd.
Otroligt välskrivet manus där varenda ord kändes verklighetsbaserat. Duktiga skådisar.
Det var fantastiskt bra. Dialogen på pricken. Allas kroppsspråk och ordval så äkta.Våra tonårssöner tyckte att föreställningen var jättebra. Det var fint att de blev bjudna på ett familjedrama av vår tid, så igenkännande. Vore något för gymnasium.
humor o allvar i en bra o tänkvärd mix.
Pjäsen ställer intressanta frågor kring dubbelmoral och ligger helt rätt i tiden.
"Charlie" var fantastisk!
Väldigt tänkvärd och sätter fokus på vem jag är, vad vill jag göra och hur vill jag uppfattas!
Tyckte Linus Nilsson gjorde en storartad insats. Bravo, bravo
Så oerhört tankeväckande! Och fantastiskt att få vara med om en "ny stjärnas födelse", genom att få se Linus i denna roll. Imponerande! Miljön på Playhouse är fantastisk och jag önskar jag kunde komma till er mer regelbundet. Fortsätt som ni gör!
Både min syster och jag tyckte föreställningen var mycket bra! Kommer att rekommendera den till mina väninnor ??
Trevligt ställe. Kommer Ni att spela för barn också? Då har jag en bra idé då jag sysslar med barnteater.
Superbra och intressant!
Var på reading innan och det var spännande att se slutprodukten, jättebra.
Alltid bra o tänkvärda föreställningar hos er!
En fantastisk bra pjäs som belyser mycket i vår tid och som manar till eftertanke. Fantastiska skådespelare. Rekvisitan var precis lagom och tog inte överhand över innehållet i pjäsen.
Så extremt bra gjort! Älskar att man kan ha en sån simpel scenografi men ändå lyckas göra det klockrent för oss vart dem va någonstans. Och skådespeleriet va underbart! Wow alltså!
Viktigt aktuellt ämne som togs upp i en annorlunda vinkel. Köpte biljetter till mina tonårsbarn så fort jag kom ut från salongen ??
Jag tyckte föreställningen, handlingen, var tänkvärd,den var lite jobbig samtidigt som den var underhållande och rolig. Så bra skådespelarinsatser. Mycket sevärd.
Tänkvärd
Välspelat, kul och tänkvärt.
Fantastisk föreställning och skådespelare!! Tänkvärd - måste ses!! 5 utav 5
Tycker mycket illa om dessa amerikanska stycken som speglar en annorlunda kultur än den svenska. Frågorna tänkvärda men den typiska amerikanska collagemiljön och personernas namn gör att jag tappar intresset för pjäsen. Skådespeleriet brilliant!
Det finns två sidor på ett mynt.
Gillar när scenografin är enkel. Mycket i dialogen var sanslöst spot on. Speciellt sonen brillianta reflektioner som gjorde att man ville ställa sig upp och busvissla mitt i föreställningen. Hatten av.
Superbra, rolig och tänkvärd.
Mkt aktuell
En mycket väl spelad och underhållande föreställning. Har barA gott att säga om den.
Linus var helt famtastisk!
En fantastisk föreställning som tar upp ett viktigt ämne.
Det hade varit mer intressant om frågeställningarna bearbetats i en svensk kontext. Sammanhanget blev lite för specifikt amerikanskt för att upplevas helt relevant b
Så bra och engagerade skådespelare! Jag är glad över att bo i Sverige där det finns komvux och andra faktiska möjligheter, men konflikterna och förhoppningarna på ”våra” barn är desamma.., Och är som i pjäsen- våra egna och egoistiska!
Bra föreställning, fler borde se den. :) Viktigt tema!
En föreställning som väcker många tankar om sitt eget beteende.
Bra skådespelare, intressant pjäs men lite ojämn, och den känns redan inaktuell, skriven och utspelar sig strax innan Trump var ett faktum. Idag hade det varit mycket svårare för en liberalt uppfostrad tonåring att ha ett utbrott om vem som är vit.
Kort och intensiv pjäs. Kändes snopet kort. Hastigt slut.
Det är så fantastiskt att Playhouse fortfarande levererar teater i världsklass. Jag är en trogen gäst sedan ett gäng år tillbaka och jag bara ÄLSKAR er teater och LÄNGTAR redan till nästa premiär! Ni är bäst
För trångt innan man blev insläppt. Kom i god tid som man blev uppmanad per mail. Fick stå tre kvart då det inte fanns en enda sittplats någonstans. Men pjäsen var bra.kr
En fantastisk ung skådespelare som imponerade på oss.
så aktuell pjäs!
Superduktig ung skådespelare. Intressant ämne.
Bra skådelsperi och tänkvärd manus
Mycket intressanta vi fick en mycket givande diskussion efter föreställningen
Den bästa föreställningen på Playhouse hittills!
Pjäsen höll ett oerhört högt tempo och tiden gick väldigt fort. Skälet till att jag inte ger högsta betyg är för att jag tycker att den identitetspolitik som pjäsen ifrågasätter är rätt tröttsam, men pjäsen kritiserar denna politik mycket bra.
roligt att publiken var så blandad , yngre, äldre, män och kvinnor, inte alltid så vanligt
Mycket tung föreställning. Hade hoppas på något lättare/ roligare
Vi fick uppleva en mycket trevlig föreställning i mysig teatermiljö, så fin färgkomposition på stolar och inredning i teatersalongen.
Mycket aktuell och gav bra funderingar efteråt, fantastiska skådespelarinsatser. Föreställningen lockade både till skratt och tårar.
Mycket tänkvärt och skapat mestadels med hjälp av dialoger.
Tänkvärd
Mycket intressant pjäs om konflikten mellan att vilja vara politiskt korrekt och samtidigt leva i verkligheten.
Supertrevligt!
Mycket tänkvärd. Visade mycket bra på att ideal och verklighet inte alltid gå hand i hand.
Sorry men på Östermalm var ni spot on med val av pjäser, lycklig varje gång efter besök. Nu i city.. njaa.. Gränsfall var tänkvärd, rolig och hade duktiga skådisar så mer nöjd nu,
många bra nutida träffpunkter,härliga skratt
Utmärkt. Rekommenderas till vänner
Jättebra!
Av alla de föreställningar vi varit på på Playhouse kanske Gränsfall får första pris...
Tänkvärt men lite långtråkig och torftig
Linus som gör Charlie var helt otrolig.
Väldigt bra Intressant ämne Kanon skådisar Passar på liten scen
Tänkvärd pjäs om dubbelmoral/hyckleri och att vi i en valsituation tenderar att välja egenintresset framför idealen
Utmärkt, speciellt skådespelarna. Ämnet mkt amerikanskt men ändå är intressant för en svensk.
Mycket tänkvärd. Våra värderingar måste ses mot den situation man befinner sig i just nu.
Det ni gör är fantastiskt. Tänk om hela kultursverige kunde hålla er standard! Då vore vi i paradiset.
Tänkvärd föreställning som fortsatte långt efter ridå genom vidare samtal.
Mycket bra! Ljudet sämre, vissa skådespelare hörs bra andra sämre. Går säkert att åtgärda.
En mycket bra föreställning som kommer att stanna inom mig länge! Så tankeväckande och så starkt framfört av alla i ensemblen! En extra eloge till Linus Nilsson som med en sådan gripande inlevelse beskrev rasism men alla skådespelarna var superbra!!
Fantastiskt som holistisk helhet!!! Stort o varmt tack för en fantastisk kväll!!!
mycket bra pjäs, aktuellt
Mycket tänkvärd, särskilt när världen ser ut som den gör!
Mycket bra. Manar till eftertanke. Går fortfarande och tänker på den. Njöt av skådespelet och den otroliga ordrikedommen.Vilken svada!
Tänkvärt innehåll
Det är något speciellt med Playhouse...personligt, nära, engagerat, äkta...jag trivs bra med er!
Den bästa föreställning hittills vi sett på Playhouse
Både tänkvärt och roligt!
Mkt sevärd föreställning!
Tänkvärd aktuell rätt person till rollerna
Så skönt med en pjäs som verkligen är aktuell. Dessutom rolig och jättebra skådisar!
Väldigt bra skådespelare!!!
mkt intressant tema som belystes ur olika synvinklar, dessutom på ett roligt sätt sonen spelades suberbt
Lovord speciellt till skådespelaren som spelade unga killen!!!??????
Över förväntan, bra utförd och intressant tema. Tiden flög fram
Så bra ämne. Mångfald, hyckleri och föräldrar/barn-relationer i en stilig och komprimerad mix .
Tankeväckande pjäs, som visade att det är viktigt att föräldrarna ska lyssna på vad barnen har vill studera och arbeta i framtiden.
aktuellt ämne. Förstår att våra ungdomar blir splittrade med alla dubbla budskap . 2 timmar gick väldigt fort. Få ör fet bra!
Så aktuellt, tänkvärt och välarbetat. Älskar när man får med sig nya perspektiv hem????
Välspelat! Skulle inte kalla föreställningen komedi.
Mycket bra föreställning. Tänkvärd, med många intressanta påståenden och perspektiv. Scenografin var avskalad, men fullt tillräcklig för pjäsen. Det gjorde att replikerna fick tala mera.
Över förväntan med väldigt talangfulla skådesplere. Stort Tack!
Cecilia Frode var bäst. Linus pratade för fort och otydligt (dålig regi). Manuset, (första akten) var långtråkig. Andra akten var bättre.
Intressant. Som alla playhouse uppsättningar så gav även denna uppsättning utrymme/inspiration för reflektion och diskussion.
Linus Nilsson är teaterns framtid!
Aktuellt ämne behandlat på ett penetrerande sätt utan enkelt svar.
Fantastisk inlevelse och förmåga att engagera hos samtliga skådespelare. Speciellt de långa monologerna då 18-åringen reflekterar om livets orättvisor som drabbat honom var helt fantastiska, med stor scennärvaro. Bravo!
Intressant ämne. Bra skådespelarinsatser. Trevlig bar/bistro som gör mycket för helhetsupplevelsen av besöket.
Bra skådespelare, allra helst pappan och sonen??
Den var ju amerikansk och skulle kanske kunnat anpassas mer efter svenska förhållanden. Motsättningen svarta-vita är ju inte så uttalad här, snarare "svenskar" och "invandrare".
Tänkvärt ämne, bra prestationer, jag är mycket nöjd!
Hade inga som helst förväntningar och blev glatt överraskad. Aktuellt ämne och rapp dialog.
Intressanta aktuella frågeställningar. Vissa inslag kändes krystade och rektorns tidvis kärlekslösa agerande som pappa kändes främmande.
Suveräna skådisar! Särskilt ha som spelade tonårskillen.
Underbart!!
Hela mitt sällskap satt trollbundna hela tiden och förvånade oss över att pausen kom nästan när det precis börjat.
Temporik
Utmärkt teater. Fortsätt så och gör mer reklam
Intressant vinkling av ämnet .
Mycket tänkvärd kombinerat med viss humor.
Befriande att se en föreställning som vågar ta i brännande frågor i detta räddhågsna och polariserad debattklimat.
Alltså vilket skådespeleri, med så lite rekvisita förstår vi vilka duktiga aktörer vi fick njuta av. Extra "beröm" till Linus Nilsson - hoppas att få se mer av honom framöver! Alla skådisar var super!
Viktigt och tänkvärt tema
Överlag bra pjäs! Scenografin dock lite klaustrofobisk och platt kanske. Kunde ha utnyttjat scenen bättre.
Playhouse is back! Äntligen en föreställning av samma kvalitet som förr i tiden: tänkvärt, upprörande, engagerande, enkel men fantastisk dekor och skådespelare i världsklass!
Väldigt aktuell
Väldigt bra och aktuellt ämne.
Snabb, kvick, aktuell, tankeväckande, intelligent, färgstark, detaljrik, rolig – frågeställningar som växer och slingrar sig ut både på höjden, bredden och djupet.
En av de bästa föreställningarna jag sett på länge! Underhållande och tankeväckande i ett viktigt och aktuellt ämne. Önskar att många i den medelklassiga identitetsvänstern skulle se den - inte minst museiprofessionen. TACK!
Strålande föreställning med lysande skådespelare om ett berörande ämne! Tack!
Brilliant!! Har tipsat flera vänner som kommer gå i januari!
mycket intressant ämne
Fantastisk prestation av skådespelarna och mycket tänkvärd föreställning!
Tänkvärt att se problem från två olika håll.
Osmidigt system med öl och vinbiljetter i pausen i garderoben. En behövde köra bil svårt att byta. Bättre att göra en enkel bar även där ute med några fler val. Svårt att byta mellan öl och vin också.
Ett ännu aktuellt tema om en väldigt mänsklig situation. "Man är sig själv närmast", heter det,
Trevlig och även tänkvärd föreställning i det lilla formatet - vilket i sig ger en speciell upplevelse. Bra skådespelarprestationer från alla håll.
Vi satt på tionde bänk och det vart svårt att höra vissa sekvenser av dialogen.
Fantastiskt bra pjäs med många bottnar, som jag ej upptäckte vid Readingen av denna pjäs. Superaktuellpå många plan! Tyvärr talade "pappan! lite väl lågt ibland, även Cecilia Frode ( satt på 8 onde bänk). De övriga hade utmärkt diktion rakt igenom.
Mycket aktuellt tema och tänkvärt. Skådespelare gestaltade med stor inlevelse. Scenografin genialt enkel och effektfull.
Bland det bästa jag sett hos er!
Mycket angelägen (och vågad) pjäs som lägger in ett vedträ i brasan om konsekvenserna av identitetspolitik
Pjäsen behandlade ett aktuellt och väldigt intressant ämne. Skådespelarna var väldigt duktiga. Scenografin var smart i sin enkelhet.
Mycket bra!
Tänkvärd, rolig, superbra skådespelare.
Det blev mycket att prata vidare om och hur man själv skulle agera när det blir konflikt mellan principer och verklighet.
För att skapa en tydligare vändpunkt hade jag velat stuva om lite i pjäsen, men det är förstås omöjligt.
Mycket tänkvärd pjäs om dubbelmoral
Intressant tema, mycket att tänka på. Viss igenkänningsfaktor...
Mycket bra skådespelare, särskilt han som spelade sonen!
Alla skådespelare var bra, Linus Nilsson enastående.
En pjäs som väckte tankar utan att skriva mig på näsan eller komma med pekpinnar. Stort skådespeleri!
Tonårskillen - vilken skådisprestation!
Det är förstås tydliga referenser till amerikansk privatskola, men frågorna är universella och väldigt träffande även i dagens ängsliga och förvirrade Sverige.
Välspelad och tänkvärd drama komedi. Mycket intressant, vacker och fungerande scenografi. Tack för en fin kväll - dock avigt att gå ut i garderoben och hämta förbeställd dryck. Jag kommer rekommendera pjäsen i min grupp " prata om teater"
En viktig pjäs som ledde till många intressanta tankar. Vi behöver fler pjäser som Gränsfall. Fin scenografi och regi. Ibland stördes jag av det låga ljudet, trodde först att det kom utifrån.
En stjärna är född. Sonen i pjäsen var oerhört bra
Vi blev väldigt berörda av skådespeleriet, speciellt tagna av Linus Nilsson och även Jessica Liedberg! Ville se en fortsättning och bar med oss stämningen och diskuterade ämnet efteråt.
Som vanligt bjuder Playhouse på engagerande föreställningar och bra skådespelare!
En extremt tänkvärd pjäs, som borde visas i skolor för såväl lärare som elever! Kanske tom på TV! Mitt första besök på Playhouse, en fantastisk arena (och bistro) .
Mycket rolig, satt och skrattade. Otroliga skådisinsatser! Kul med en så högaktuell och nutida debatt dessutom, gestaltad i en humoristisk pjäs.
Först tänker man typiskt USA,sedan minns man tandläkarintagningar. Aktuellt,slagfärdigt,tänkvärt,roligt.Fantastiskt
Sparsamt med scen dekoration, rekvisita och få personer i rollerna gör att den fulla teaterkänslan inte helt infinner sig. Men bra insatser av skådespelarna överlag.
Bokningen funkade inte pga att teatermiddag inte dök upp varken digital eller pdf-biljett. Bara på fakturan (via Klarna). Betalade dubbelt för middagen jag och min vän käkade inför pjäsen. Detta ska dock fixas till nu så att jag får pengar tillbaka.
Riktigt bra föreställning tyckte vi o andra vänner som var där??
God mat men tar för lång tid, tex få sin fördrink. Vi beställde bubbel och det vill man få innan maten. Efter att ha sagt till en gång så valde vi att avbeställa bubblet och ta in ett glas vin istället då maten kom in.
Intressanta frågeställningar och idéer i konflikt med varandra. Att dessa konflikter är olösliga ligger ju i deras natur , men roligt att alla vinklar på dem belystes så både bra och underhållande av strålande manus och dito skådespelare. Njutbart!
Pjäsen gav en hel del tänkvärda reflektioner
Samtliga personal hade ett fint trevligt proffsigt bemötande!
Jag och mina vänner tyckte att det var en helt underbar, tankeväckande och aktuell pjäs. Vi anser nog alla att den ligger som delad 1:a tillsammans med ”Diplomati” som vi såg för ett antal år sedan. Teateråret startade bra med andra ord!
Intressant och aktuellt ämne
Fullständigt brilliant casting i den unge mannen samt tanke väckande innehåll.
Vi verkligen älskade föreställningen. Fantastiska skådespelare och ett mycket aktuellt ämne
Linus gjorde en fantastiskt insats
Som vanligt ett angeläget ämne, tidlöst men ändå aktuellt. Det finns hur mycket som helst att diskutera efter att ha sett pjäsen. Den var riktigt bra.
Blev positivt överraskad. Mycket aktuellt ämne och intelligent presenterat.
Kräver förförståelse för en amerikansk kontext som delvis är annorlunda i Sverige
Mkt underhållande och strålande skådespelare.
Bästa föreställningen på evigheter. Linus Nilsson var helt outstanding - vilken oerhört bra tolkning av en tonåring! Igenkänning så att det förslår;) Hoppas på att få se mycket av honom de närmaste decennierna - både på scen och duk.
angelägen pjäs som tar upp ett tema som i allra högsta grad har vissa beröringspunkter till dagens skolväsende i Sverige. Rakt igenom välspelad och inte minst rolig.
Föreställningen skapat intressanta frågeställningar o reflexioner. Anmärkningsvärt att gränser o normer förskjut så lätt, då de tangerar de nära/kära o de djupaste känslorna
Den var bra!!
Trångt i loungen!
Har inget annat att såga än att föreställningen var bra.
Hej Bokningen för "min grupp", vi blev nio personer, fick jag utmärkt hjälp med via telefon/e-post. Ni har en härlig atmosfär med restaurangen och teatern. Mycket positiv personal på plats. Bra pjäs, fint framfört i ett mycket komplext ämne.
Tänkvärd föreställning. Skådespelarna förmedlade rollkaraktärernas känslor & sinnesstämning så väl att de gick rakt in mitt eget känslocentrum. Linus Nilsson-vilken ordjonglör!!!
Mycket bra och aktuell!
Befriande med minimalistisk dekor, vilket gjorde att man fokuserade på innehållet. Suveräna skådespelare.
Särskilt den unge Charlie, dvs. Linus Nilsson lyste! Andra skådisar var också bra och passade i sina roller. :) Väldigt amerikanskt, undrar hur många i publiken uppfattade allt, eftersom deras samhälle fungerar så annorlunda...
Den väcker tankar om vilka val vi ska göra i vissa situationer. Skådespelarna var mycket bra.
Världklass! En av mina bästa teaterupplevelser någonsin under mina 55 år
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.