Kommentarer
Hej! Det som drar ned betyget var att jag bokade rad 1 men blev omplacerad till rad 15 utan någon info. Jag sitter alltid långt fram och älskar det så blev besviken. Detta pga Corona såklart. Men fanns flera tomma rader längre fram.... Annars toppen!
Supertrevligt! Mycket skratt och eftertanke.
Tack alla inblandade! Jätteroligt att åter få se teater live!
Vi bokade via Handelsbankens utlämnade länk fungerade mkt bra. Föreställningen och skådespelaren var helt fantastiska. Man gick inte därifrån oberörd. Både kul tänkvärd och rörande sorgligt. You did it again. Högsts betyg. Underbar teater superbt.
En av de bästa pjäser jag har upplevt hos er! Pjäsen var som livet. Glädje, sorg, skratt, vankelmod, ljuvhet...och dessa fantastiska skådespelare! Tack för en underbar föreställning.
Ett mycket bra genomfört arrangemang. Kände mig trygg med de åtgärder ni tagit. Föreställningen var mycket bra och gripande. Skådespelarna var mycket duktiga och gjorde att man tog åt sig den fina historien lite extra
Glad att Playhouse lyckas finna dessa pjäser som på kort tid (90min) med minimalistitsk dekor men storslagen skådespelarkonst får oss att stanna upp, gå igenom många olika tankar och känslor för att sen fortsätta samtalen på vägen hem... Tack!
Fantastiskt bra som alltid
Mycket bra, rörande scener.
En tankeväckande pjäs. Man känner sig berörd. Ibland gick det så fort att det inte sjönk in, men så är kanske livet ibland.
Samspelta - ljuvlig scenografi - tajta repliker - gillar 90 min föreställningar - kul att Katrin S höll sig till sin karaktär
Fantastisk pjä och suveräna skådespelare. Trevlig och tilig personal.
Den berörde, hade hög energi och var väldigt närvarande.
Fantastisk!
Intressant att spegla varsagshändelser i vanliga människors liv, så att det skapas bilder av individen och den situation hen befinner sig i. Så spännande att iaktta de subtila medel aktörerna använder så att publiken tydligt ser hur ex ålder o situat
Fin musiksättning och "Jenny" var lysande!
Underhållande, tänkvärd
fantastisk upplevelse, föreställningen och mysig teater med restaurang/bar... hit går vi gärna igen.tack
Berörande om livet
För skådespelarnas skull kanske man skulle börjat med sittning på rad 2. Jag upplevde att jag var närmare dem än de besökare som satt bakom mig. Annars allt toppen bra!! Grät, skrattade och kände ångest ??
Amanda Jansson var fantastisk i sin roll som Jenny! Ett komiskt geni som jag hoppas att vi får se mer av framöver.
Vi var tre i sällskapet och vi fortsatte diskussionen om livet och vilka val vi gör, och inte gör till långt fram på kvällen . En pjäs som jag kommer bära med mig länge. Har varit på playhouse ett par gånger tidigare och varit så berörd varje gång.
Amanda Jansson var kvällens höjdpunkt! Så närvarande och talangfull!
Fin pjäs om livets resa. Viktig nu i dessa tider då mkt är besvärligt för många, Pjäsen inger hopp, är på sin resa också lite sorglig men det känns ärligt, och budskap, du får vara den du är. Jättebra skådespelare speciellt K. S och ”Jenny”. Tack!
Allt var SÅ bra. Fascinerad över skådespelarnas förmåga stt snabbt ställa om och ”åldras”. TACK för en fantastisk kväll!
Vilken upplevelse!
Något i gestaltningen fungerade inte. Det var ju en fin berättelse egentligen men ändå blev jag inte känslomässigt berörd. Jag kände inte för Ernestine el någon annan karaktär. De var liksom pappfigurer.
Katrin, fantastisk, med sin livserfarenhet.Hon fick mig att reflektera. Och jag ser fram emot att se dessa 3 unga skådespelare igen. Hur bra som helst. Ett extra slag för Amanda. En perfekt sammansättning av grupp. Lovord lovord, återigen. :-)
En av de bästa (topp 5) vi sett på Playhouse av ca 15. Bra skådespeleri med AmandaJansson som glad positiv överraskning. Lite ”långt” på slutet.
Så bra, känslosam föreställning. Ser fram emot att få besöka er igen!!
Gillar alltid era föreställningar, men Tårtljus var den bästa föreställning jag hittills sett. Fantastiska skådespelarinsatser. Så härligt att vara i era fina lokaler. Har varmt rekommenderat pjäsen till vänner och kollegor. TACK för en fin kväll!
Tyckte den var toppen och hade ett viktigt budskap som är superaktuellt just nu med tanke på Corona.
Bra coronahanterat. Lite sorglig historia men skapade intryck
Mycket bra föreställning
Jag blev seatad åå första raden, kändes inte helt OK i Corona tider att vara så nära skådespelarna då de spottar en hel del, förstörde lite av upplevelsen.
Innehöll det mesta som skratt, gråt betänksamhet/reflektioner.
Det här är en riktigt läcker pjäs och iscensättningen är kongenial. Spelet är genomgående strålande.
Väcker tankar, ledsam, rolig, ibland lite snabb. Duktiga skådisar. Jättenöjd ????
Jag fick konstant torka floder av tårar! Fantastiskt kompetenta människor på scen!
Helhetsbetyget är lågt pga den oätliga middag som vi åt.
Berörande, skratt och en liten tår i ögonvrån
Härligt! Fint! Mycket bra!
En imponerande skildring av ett livsöde, finurligt infångat i en akt. Fantastiskt!
Fantastiskt skådespeleri!!!
Fantastiskt! Mycket känslor
Mycket känsloväckande förseställning med duktiga skådisar!
Fantastiska skådespelare, bra corona-anpassning, trevligt bemötande vid garderoben.
Kändes tryggt och bra och att ni tar coronapandemin på allvar. Tack!
Som vanligt mycket nöjd med att få se en föreställning hos er. En mycket tänkvärd och givande föreställning.
Det var kanonbra & vilket fantastiskt jobb skådespelarna gjorde ??
Alltså vilken underbar pjäs. Fantastiskt skådespeleri. Enhärlig blandning av skratt och gråt. Såhär dagen efter finner sig fortfarande ett behagligt lugn i mig. Stort tack alla medverkande, både på och bakom/runt scen
Väntade mer skratt, men blev många tårar som väntat. Bra!
Tack för en FANTASTISK kväll. Vi var så berörda av föreställningen och otroligt lyckliga över att gå på teater igen. En fantastisk kväll på alla sätt som alltid när man går till Playhouse. Tusen tack! Hälsningar, Lotta
Den var både rolig och tänkvärd
En pjäs som innehöll skratt, tårar och en reflektion över livets gång och mening framfört av fantastiska skådespelare. TACK.
Viken fantastiskt upplevelse!!! Tack
Vi var fyra pers, två 55-60 år och två 24-åringar. Vi var alla tagna och berörda av pjäsen. Fantastiskt skådespeleri.
Fin och tankeväckande pjäs, en av de bästa jag sett hos er.
En briljant föreställning (som alltid hos er) med ett bra och klurigt skrivet och väl översatt manus, ett manus som också skötte "tidsresan".
Riktig feelgood-föreställning med både djup och humor. Intressant med eleganta scenlösningar. Mycket bra skådespeleri. Vi kände oss på mycket gott humör och nöjda när vi gick hem efteråt.
Helt magiskt bra! Överträffade med råge mina höga förväntningar. En magiskt bra prestation av alla medverkande. Älskar känslan att vandra mellan skratt å gråt. Inte sista gången jag kommer hit
Äntligen teater igen! Så trevlig inramning på mysiga Playhouse!
Smärtsam aktuell. Fantastiskt att kunna förmedla så mycket känslor & budskap för egen reflektion på 1,5h. Jag var nog lika trött (tagen) som ensemblen efteråt. Tack!
Sevärd, upplyftande o tänkvärd
Ni är bäst ??
I slutet när vår huvudrollsinnehavare står och gråter efter förlusten av sin man får jag hålla i mig för att inte gå fram och trösta henne. Det var så äkta.
Det var vi två snart 50-åriga tjejer med våra döttrar på 17 år och vi alla fyra var uppfyllda av känslor efter och vi tyckte den var superbra på alla sätt och vis! Vi kommer tillbaka och kommer varmt rekommendera både Tårtljus och Playhouse teater.
Så bra genomfört. Intressant hur de böt ålder och karaktär när de satt på gungorna.
Högsta betyg! Efter besöket kände vi båda "Så underbart att vi upptäckt Playhouse!" Allt var toppenbra! Och vi kände oss trygga - genom det utomordentliga sätt ni hanterat restriktionerna.
Så bra pjäs. Älskar allt med den. Skådespelarna var så duktiga och äkta. Känslorna som kom var så fantastiskt att gå känna. Stjärnan var Katrin Sundberg ?????????????????????????? och Steve Kratz älskar dem. Älskar dem.
Vi har tidigare sett så fantastiska föreställningar på Playhouse så högt ställda förväntningar spelar in på betyget. Men vi kommer att fortsätta besöka er så ofta vi kan!
Eftertänksam, en föreställning man tar med sig. Bra organiserat trots Coronatider.
Min sambo som kom med mig sa: hur grät du inte hela tiden under föreställningen? Han håller vanligtvis känslorna inne och det var så vackert att se vad ni lyckades med. Han var helt slut efter. Som jag sa igår, det var som konst ska va, en riktig smocka.
Mycket bra och välspelad pjäs med både humor och svärta??
Så efterlängtat och så bra ni ordnat! Lite trångt runt baren när vi skulle gå ut. Många stod i gångarna och pratade. Kändes lite sådär.
Allt var suveränt!
Mkt intressant manus, fina skådespelarinsatser. Sparsmakad scenografi och bra regi.
Sällan blir jag så berörd av en föreställning, och denna gick ju rakt in i känslocentrat! Pjäsen var så dynamiskt skriven och gled i ett skönt flow genom åren! Skådespeleriet självklart och roligt med alla olika vändningar i rollkaraktärna! BRAVO!
Lite väl fragmentarisk men ändå väldigt ömsint och tänkvärd pjäs. Fint skådespeleri också. Gungorna och att alla skådisar var på scen hela tiden gav en varm känsla av gemenskap.
Underbart berörande, vi både skrattade och grät och fick med oss många tankar. Så otroligt proffsigt! Tack till alla er ??
Det blev väldigt höga poäng den här gången men allting var bara så bra. Det är förstås väldigt synd att inte kunna ha fler i publiken men samtidigt var det lättare för oss som hade fått biljetter eftersom man slapp alla köer. Härligt och tråkigt.
Den var bra men tyckte inte den var lika originell som vanligt. Varit på en eller två på playhouse med liknande tema
Filosofisk,djup och komisk samtidigt. Fantastiska skådespelare!
Föreställningen var magisk och berörde oss djupt. Skådespelarna var så trovärdiga i sina rolltolkningar. En extra eloge t Katrine som var helt suverän i sin roll!!!
Väldigt fin och tänkvärd pjäs med fina skådespelarinsatser.
Upplyftande och rörande på samma gång. Tårar i ögonen.
Älskar Playhouse!
Fint, varmt, vemodigt och roligt om förväntningar, förgänglighet, förlåtelse, försoning. Jag behövde denna vila, precis just nu. Tack!
Mycket nöjd ! Dock sett bättre föreställningar hos Er men kommer gärna tillbaka !!
En mycket tänkvärd handling och mycket utordentliga skådespelarinsatser! Sevärd!! Mycket genomtänkt ”Coronahanteting” ett föredöme! Vi lovar att återkomma!
Katrin var makalöst bra i alla hennes åldrar.
som helhet väldigt bra. Jag gillar längden på föreställningen.
Lite sorglig med tanke på hennes liv, får åskådaren att reflektera
Enastående!!
Fantastisk pjäs! Duktiga skådisar! Hoppas att ni kan släppa ännu fler biljetter!
Jag insjuknade strax före föreställningen.Kunde alltså inte bevista den. En bekant övertog biljetten.Hon och min kompis var eld och lågor. De var första gångende var på Playhause. De var mycket nöjda.Med allt.
Suveränt!antagligen den bästa pjäsen hittills av de vi sett.
Jag och min medföljare också var mycket nöjda med hela upplevelsen. Väldigt fina skådespelar prestationer! Mycket att samtala om efter föreställningen! Synd att kylen var trasig ....champagnen var lite ljummen ;-)! Bra ordnat även utifrån covid-19!!
Fantastiskt bra!
Tyvärr kunde jag inte gå, kom ej loss från mitt företag. Måste jobba.
Ett jättetrevligt, tryggt och säkert besök. Föreställningen var fantastiskt bra med både skratt och tårar. Jag längtar redan till nästa besök.
Föreställning är ju på ett vis är så tragisk men gav ändå en bra känsla och jag gillade verkligen karaktärerna. Kanske beror det på den humor som fanns. Jättebra skådespelarprestationer rakt igenom!
Tack för en fantastisk kväll, Denna pjäs var nog en av de bästa jag sett , gråt glädje och eftertänksamhet blandat på ett otroligt bra sett och Tack för att ni kunnat få till föreställningen under dessa förutsättningar
Livet går fort....
Fantastisk föreställning som berörde på djupet där livets skeenden gestaltades. Mycket bra skådespelarprestationer.
Fantastisk föreställning. Att med så små medel förmedla en rolig, sorglig, fin känsla. Alla skådespelare fantastiska. Särskilt huvudrollen! Underbart! Fin service på plats och mycket trevligt bemötande. Bra ordnat i coronatider. Kändes säkert/tryggt.
Lite för många mejl. Katrin Sundberg var enastående!
Föreställningen har lugnat mig. Livet är som är. Acceptera livets händelser och ta det bästa av det.
Bra ordnat
Den fick mig till tårar man tänker efter ??
Kul idé med gungorna. Amanda Jansson var fantastisk.
Jag tyckte skådespelarna var proffsiga. Pjäsen kändes lite tunn- ett bra tema men rätt ointressanta repliker- kanske var meningen- meningslöshet- o vänta inte förlänge med att säga ja till kärleken?!
Gripande och tänkvärd samt rolig Aktuellt ämne i dessa tider Med tanke på att uppskatta de fina stunderna och familjen mm
Fantastiskt! Älskar era pjäser, de är så mkt mer än bara teater...
Det är inte alltid lätt att välja "rätt" i livet och den här pjäsen visar att det kan funka ändå.
Manus inte lika starkt,rappt, känslosamt o nyskapande som de tidigare föreställningarna, speciellt Grännsfall som var suverän. Gillar annars scenografin o skådisarnas prestationer.
Helt fantastisk. Inte ett öga torrt!
Ett av mina bästa teaterbesök.
Fantastiskt bra föreställning med härliga skådespelarinsatser
Tårtljus är en av de bästa teater jag sett i mitt liv! Tilägga är att jag går på teater minst en gång i månaden och gjort så i 15år. Fantastiska skådespelare och underbart manus! Tårar, skratt och massa kärlek!
Mycket bra!
Fantastisk
En annorlunda upplevelse som verkligen berörde. Och fina skådisprestationer. Katrin Sundberg var magnifik i en lite annan roll.
Bra gjort att få ihop ett helt liv!
Fantastisk föreställning, lite tårar också! Skådespelarna är helt suveräna. Röket gjorde att det kliade i halsen och jag började hosta ... kändes pinsamt i dessa tider!! Älskar Playhouse - ni är bäst!!
Förställningen var en otroligt känslomässig resa och skådespelarna nådde in i det innersta.
Fin regi av Elisabet! Kanske att Sallmanders röstvolym var lite väl hög, jämfört med de andras - den "slog lite i taket" till och från. Men bortsett från det har ni (som vanligt) en fin sammansatt ensemble. Och Amanda Jansson är ju skicklig!
Mycket bra skådespelare och intressant ide
Väldigt trevligt, underhållande och väckte både känslor och tankar hos mig. Höll min sambo hårt i handen, blev så påverkad av när folk försvann under huvudkaraktärerna liv gör så är det ju i verkligheten.
En pjäs som bjuder till eftertanke. Både rolig och gripande, som livet är. En poetisk iscensättning. Särskilt gungorna var bra. En hel del scener sitter kvar i minnet efteråt. Tack!
Bra skådespelare, annorlunda upplägg med tidsskildringen som kändes lättillgänglig. Rolig , tankeväckande och lite sorglig .
Suverän reda genom livet. Lite tragiskt men såsom livet är!
Ojämn
Överraskande men passade oss, över 80 år
En mycket bra och berörande föreställning med toppenduktiga skådespelare! Stort tack!!!
Fantastiskt att det äntligen är live igen! Det är magiskt att få uppleva allt på plats och tillsammans.
smart och drivet manus om hur ett liv passerar. En varm och skickligt genomförd föreställning. Berörande. Katrin Sundberg är ett fynd!
Som sagt - mycket nöjd med senaste besöket!
Som vanligt har ni hittat och satt upp en föreställning med mycket hjärta och som tar upp ett ämne som många kan relatera till och känna igen sig i. Jag är lika imponerad som vanligt av er, TACK!
Kul att få komma tillbaks. Hoppas det inte dröjer länge till nästa
Sevärd
Är så tacksam. Imponerad av skådespelarna och andra som gav allt ( som det kändes iallafall fall) trots så liten publik. Var rörd och gråtfärdig efter föreställningen. TACK
Jenny spelade över. Ernestine var strålande. Möjligen hade hon kunnat ha något klädesplagg eller annat attribut i pjäsens början när hon var dotter så att man genast förstod att det var hon som var dotter.Hon såg mer ut att vara dotter till sin mor.
Ett fint mottagande, otroligt bra organiserat med tanke på pandemin.så var det en underbar föreställning, som väcker mycket tankar. den var så "vacker".Härliga skådespelare
Gav oss en bra inblick om livet som det är
Supertrevlig och hjälpsam personal och jättebra pjäs. Allt var toppen! Ändå som kändes lite dåligt var att när vi släpptes ut så fastnade man i den abonnerade restaurangen där det var mycket människor som stod upp och kändes inte helt Corona-vänligt
Jag trodde det skulle vara lite mer komik, Hade Också varit intressant att få se Ernestines liv som småbarnsförälder- det var ett stort hopp mellan ca 20 och 60 år. Efter i baren Var det fullt med folk och långt ifrån social distansering. Något slags mini
Spännande upplägg, igenkänning, Härligt att få se live teater! Tack!
Så himla bra skådisar.
För mycket spring och skrik i föreställningen.
Föreställningen var suverän på alla sätt!
Fantastiska skådespelare! Regin i sin helhet och handlingens uppbyggnad så bra. Vi älskar playhous med sin närhet och personlighet i allt. Längtar till nästa föreställning! Sussi och Åsa
Huvudrollen var jättebra och alla andra också, tack!
Amanda Jansson - vilken stjärna!
Jag kände mig ärad att ha fått se föreställningen. Den väckte många känslor, tack!
Den berör!
Väldigt bra upplevelse
Otroligt fina prestationer av skådespelarna. Särskilt Katrin & Steve får plus. Lite segt rent dramaturgiskt mitt i, annars hade det varit toppbetyg. Fint bemötande av personalen som ordnade med allt praktiskt och höll säkerheten till ett maximum.
Mycket bra föreställning.Skratt och mycket tårar.
Huvudrollen fantastisk. Budskapet lite otydligt och svagt - slutsats att gammal (ganska trist Karaktär dessutom) ungdomskärlek var viktigast kändes inte trovärdigt. Slutet poänglöst (gammal förvirrad tant bryter sej in...)
Kändes som scenografin stöttade manuset och flödet i pjäsen väldigt bra! I huvudsak bra skådespeleri, svårt att uppfatta orden vid några lågmälda tillfällen. En mycket fin historia
Otroligt charmig lokal
Igenkännande. Bra skådespelare, roligt och seriöst på samma gång.
Det var en underbar och välbehövlig paus från verkligheten, samtidigt var det hela livet i en intensiv närvaro. Både tårar och skratt, stor igenkänning av livet som och med tonåringar. Fantastiskt manus och förstklassigt skådespeleri!
ALLT Toppen, toppen, toppen!
Helt fantastisk föreställning! Vilka skådespelarprestationer! Vi gick med på allt, ett fotsteg så hade det gått tio år. Min enda invändning är väl att pjäsens sensmoral var lite dammig (mamman som i princip ger sitt liv mening genom sina barn och barnbarn
Fantastiska skådespelaren 5 stjärnor till alla !!!
scenografi var strålande. Att ta från och lägga tillbaka saker i köksö gick som en dans. A++
Mycket bra tänker på mitt eget liv. Jag och minan träffades när vi var 17 år. Idag har vi varit tillsammans i 45 år. Jag är så tacksam.
Fantastisk föreställning nära både publiken och livet. Härlig kombination med komik och allvar, mkt värme. Tror att vi alla i publiken kände igen oss i många situationer och repliker. TACK??
Härligt att se teater - live - det var ett tag sedan. Bra pjäs lagom lång och utan en paus var bra.
Jag har längtat efter denna uppsättning ända sedan jag hörde readingen förra året och det var väl värt väntan!
Mycket bra!!
Den var så fin. Roligt, rapp men med ett djup. Bra scenografi och skådespelare. Tänk vad man saknat detta.
Tänkvärd, angelägen, berörande, fantastisk. En odyssé över varat. En föreställning att bära med sig.
Vi älskade varenda sekund
Så underbart att få ta del av denna föreställning. Att få en paus. En stund av närvaro. Tack!
Så bra föreställning som väckte många tankar. Så kul att få gå på teater igen! Önskar bara att regeringen kunde inse att ni sköter det så fint och bra så det är tryggt för alla!
En härlig teaterföreställning, med mycket värme, mycket skratt och en del tårar också.
Allmängiltigt, fint och tänkvärt om livet
Berörande kvinnoliv som det kunde vara under hemmafruepoken i Sverige. Jämför lite med Kristina Sandbergs trilogi om Maj. Undrar om författaren beskriver dagens Usa?
Otroligt gripande, humoristisk och sorglig på en och samma gång.
HELHETEN - TAJMINGEN - SCENOGRAFIN - SAMSPELET
Så fin ensemble med underbart samspel. Fantastiskt att hålla i energin trots en så gles publik! Blev mycket rörd av storyn och tar med mig tankar om mitt eget liv... Gillade speciellt rollen Jenny, mycket fin gestaltad! Tack till er alla!
Genialt uppsatt och väldigt tänkvärt budskap. Alla skådespelarna var fantastiska.
Väldigt bra föreställningen och vi uppskattar att ni har gjort allt ni kan för att vi fortfarande kan uppleva teatern.Ni var besvikna om programmet som inte berättade om päjsen. Det strulade med betalning men ni fixade snabbt.
Berörande och vackert, livet som pågår och vikten att uppskatta här och nu. Tack för en fin kväll och för att ni värmde mitt hjärta.
Föredömligt bra information inför besöket, varmt mottagande och en upplevelse skapad med hjärta och omsorg om kunden. Det börjar bli sällsynt med genuin servicekänsla. Bra jobbat!
Jag var på readingen av Tårtljus och önskade mig att den skulle sättas upp på teatern. Jag är superglad att jag igår fick se föreställningen. Strålande ensemble, listig scenografi.
Föreställningen berörde med mycket djupt,
Att se ett liv svepa förbi under en föreställning gav både skratt, gråt & eftertanke. Så fint skådespeleri, anspråkslös och samtidigt genialisk scenografi. Tårtljus brinner för alltid i mitt hjärta!?
Amanda Jansson var fantastisk! Flera av skådespelarna var superbra.
Toppenfin helhetsupplevelse, fantastiskt skådespeleri och superb översättning av Bengt Ohlsson.
Helt fantastisk!
Trots anpassat antal besökare upplevde jag att vi besökare satt ganska tätt i salongen. Jag själv valde att ha munskydd under hela pjäsen. Bra att publiken fick gå ut en rad i taget. På damtoaletten blev det dock trängsel.
Ljuskillen som fixade så vi kunde sitta längst bak o känna oss trygga
Gripande föreställning om livet. I början hade jag lite svårt för det ytligt amerikanska, glättiga sättet men pjäsen tog sig. Vi var dock lite osäkra innan föreställningen om den alls skulle bli av.
Fantastiskt bra föreställning, så kul att se Katrin Sundberg i en roll jag aldrig sett förut. Så härligt att kunna gå på teater igen
En sån fin pjäs med fantastiskt fina skådespelare!!
Både jag och mitt sällskap ÄLSKADE karaktärerna och framförallt Jenny karaktären. Vi trillade nästan av stolarna av skratt. Föreställningen var inte bara komisk utan också sorglig och en och annan tår föll. Uppskattade föreställningen bred av allvar och h
Jättebra, rolig och sorglig men så underhållande
Den var bra, och skådespelarna var verkligen engagerade och gjorde föreställningen mycket bra.
Helt magiskt, superbra manus och skådespeleri.
Väldigt duktiga skådespelare och en trevlig miljö på hela teatern!
Var inte helt imponerad av manuset, vilket säkert påverkade min uppfattning om skådespelarna.
Fantastiska skådespelare. En stark och känslosam pjäs med mycket närvaro och inlevelse av skådespelarn. Träffsäker handling.
Fantastisk pjäs!
Härligt
Skådespelare, scenografi och LJUSSÄTTNINGEN var riktigt riktigt bra!!! Tack för en upplevelse som lever kvar i mig!!!
En fin pjäs om åldrande och relationer. Ett underbart slut på ett tråkigt coronaår med ett hopp om att få sitt liv tillbaka med social närvaro och teater.
Brillanta skådespelarinsatser!!
Ett fantastiskt sätt att återge en livstid på. Pjäsen var lika delar rolig som gripande. Jag skrattade och satt med tårar i ögonen om vartannat. Fantastiska skådespelar och insatser av dem. TACK!
Fantastiskt att få med hela livets upp och nedgångar med plats för både glädje, humor och sorg. Och allt detta så fint gestaltat av känsliga och uttrycksfulla skådisar. Allt förstärkt med fantastisk scenografi. Kan bara säga tack, buga och niga,
Både gripande och rolig
Rolig gripande & allvarlig ??
Väldigt känslosamt, bra skådespelare. Det var taget ur ett helt liv, man blir påmind om existensen.
Jag var inte beredd på att ämnet i pjäsen var så "alldagligt". Såg fram emot en komedi med Katrine.Mina 2 ungdomar visste inte vad de skulle tycka. Men- hoppas vi ses igen! Hälsn Ulla
Föreställningen var så efterlängtad och för oss så kul att äntligen få fira vår vän. Ensembeln var helt underbar.
Bra föreställning !!
Det var en av de bästa pjäser jag sett! Fantastiska skådespelarinsatser, imponerande regi, scenografi etc. och underbart manus. Vi var fyra som såg pjäsen och alla var helt tagna efteråt. Jag önskar att i vart fall alla över ca 40 år såg denna pjäs.
Kul att se nya föreställningar
Bra och underhållande!
Lite svårt att höra ibland trots att vi satt på bänk 1. Bra skådespelare med imponerande prestation av Katrin Sundberg som var aktiv hela tiden och växlade mellan många olika sinnesstämningar.
Mycket trevlig och välgjord teater. Som var både rolig, rörande och tänkvärd.
I stort sett var skådespelarna mycket bra, det enda som störde mig var när huvudrollskaraktären skulle spela tonåring. I mina ögon var det inte trovärdigt och lite barnteater över det överdrivna.blev dock mycket bra när hon spelade vuxen.
Väldigt bra. Blev verkligen berörd, grät och log.
Fantastiskt bra manus och väl genomfört av skickliga skådespelare. Tack!!
Jag o min dotter var helt tagna av den fina föreställningen. Skrev direkt till vänner o släkt att boka biljetter. Underbar teater.
En superföreställning! Fantastisk gestaltning i rollerna o djupt berörande om livet.
Super bra föreställning:)! Bra skådespelare, men det vet ni ju:)! Lite jobbigt att hålla ifrån tårarna i vissa lägen:)! Tack för en underbar kväll:)! Med hjärtliga hälsningar Steffen & Lotta
Fantastisk bra. Efter det har längtat jätte länge
Framför allt var Katrin Sundberg excellent
Tankeväckande och hög igenkänningsfaktor
Jag gillade scenen och blev väldigt trollbunden av pjäsen. Mkt berörande o finfina skådespelarprestationer!!!
Fin tänkvärd man kan känna igen sig
Jag såg Tårtljus med min dotter och vi var överens om att den var helt fantastisk. Så duktiga skådespelare som klarade att sömlöst glida mellan olika roller och åldrar. Placering, organisation och publikvärdar bidrog till en positiv upplevelse. Tack!
En mycket bra föreställning på alla vis! Starkt berörande!! Varmt tack till er alla!!
Tänkvärd föreställning. Fin och en aning sorglig stundvis.
supertrevlig föreställning med fantastiskt bra skådespelare
Fantastisk trevlig, glad och varm personal i garderob.
Vilken pjäs! Den var perfekt! Förtrållande i helhet! Ni är bäst!
Tankeväckande för oss 70-plus men även för medföljande 40-årig son
Tack för en strålande föreställning. En stor eloge till alla på scen för diktionen och lagom tempo i dialogerna. Jag har nedsatt hörsel men kunde höra varje ord och viskning.
När en +40 åring ska föreställa en 17 åring fick ”vi hicka” och stannade kvar av artighet om det varit TV hade det blivit ett kanal byte?? Sen..när allt klarnade, var det en fantastisk pjäs, med otroliga skådespelare som spelar många olika rollerBRA
En underbar pjäs om att bli äldre, men också väldigt sorglig.
Underbar föreställning! Jag bjöd en god vän som födelsedagspresent - perfekt present!
Vi blev så berörda. Tänker och pratar om det fortfarande...dagen efter.
Vilken fantastisk föreställning! Så tänkvärd och går rakt in i hjärtat. Alltid lika mysigt och välkomnande att få komma till Playhouse Theater. Och att bli igenkänd och välkomnad med namn i garderob är riktigt proffsigt!
Tänkvärd föreställning om livets olika delar som gestaltades av mycket duktiga skådespelare
Bra föreställning, tiden bara rann iväg… !
Fantastiskt underbart duktiga skådespelare. Frustrerad bara över att jag inte kan rekommendera andra att gå eftersom det är slut nu. Mer än nöjd trots den långa väntan??Med vänlig hälsning, Agnetha Carlsson
Jag fattar inte vilka stjärnor ni är! Så imponerad över skådespelarkonsten, hur bara kan man kunna repliker så… Jag hade hög igenkänning på huvudrollen, så jag blev riktigt berörd, påfylld och känner en slags nyorientering efter föreställningen. Tack
Så välspelad av fantastiska skådespelare. Mycket fint välkomnande i kassan och väl uttänkta sittplatser i salongen. Tyvärr några som hostade lite nu och då ... Katrin Sundberg är en pärla på scen!
En av de bästa föreställningar jag sett på Playhouse, mycket stor eloge till er alla :)
Bra skådespelare och intressant story. Jag fick både skratta och gråta en liten skvätt.
Härligt med teater igen efter coronan!!!
Tänkvärd, rolig och känslosam. En fin upplevelse, tack!
Det var ibland svårt att höra vad de sa. I övrigt var det väldigt bra insatser från alla skådespelare - särskilt Katrin ska berömmas som hade så många repliker hela tiden!
Mycket bra föreställning även om den var djupare än jag tänkt. Saknade dock Ruben Sallmander. Bekväma stolar och en mycket mysig miljö. Hit återvänder jag gärna.
Beundransvärt att stå på scen hela tiden och agera och skifta åldrar. Undrar varför författaren ville ha med hela livet till demensen och varför de två unga reagerade olika. Tyckte höjdpunkten låg tidigare i pjäsen, som skulle vara ett perfekt slut
Det enda som var lite dåligt - och som min väninna också tyckte - var att det hördes lite dålogt vad skådespelarna sa ibland. Annars mycket nöjd och pjäsen var så bra. Ska säga det tll mina väninnor !!!
en fin teater med mysig bar
Bra pjäs och bra skådespelare. Gillade scenografin med gungorna. En liten detalj, kände inte att kärlekshistorien mellan Ernestin (hur det nu stavas..) och Kenneth (hette han så...) var trovärdig. Jag köpte inte att hon plötsligt börjde älska honom.
Riktigt bra och välgrundad pjäs. Tänker detta också är ett perfekt insteg för teaterovana men intresserade människor. Inte den groteska fars-varianten på övriga privata teatrar, och lättare kanske att ta till sig än Dramaten ( i genomsnitt) och mer j
Vidunderlig nærværende oplevelse på jeres teater hvor alt synes fuld af overvejelser og hjerte. TAK
.Fantastisk! Det var synd att vi inte fick de platser vi betalat för på rad 3. Efter mycket kontakt med er då vi var lång väga ifrån fick vi 3 platser, det tackar vi för den servicen!
En bra betraktelse över vad som kan hända under ett långt liv. Både rolig och sorglig.
Jag blev berörd. Handlingen var bra och bra skådespelare.
Den innehåller verkligen allt som kan hända under ett långt liv.
Bra berättelse om livet och alla dess glädjeämnen och sorger
Ogillade mycket att jag, utan min vetskap, hade ombokats till annan plats. Störde min upplevelse mycket, inledningsvis. Kunde beskriva detta mera, men endast 250 tecken tillåts ju.
Jag tyckte manuset var mycket bra - skådespelarinsatser var dock något ojämna.
Den var fantastisk! Tänkvärt och gripande.
Jättebra föreställning! Tyvärr fick jag sitta lite långt från mitt sällskap då vi inte bokade samtidigt, men det beror ju på reglerna.
Fantastisk,både rolig och sorglig!!
Svårt att höra en del skådespelare/Boo
Programmet var enda besvikelsen då det inte stod något om pjäsen! Handlingen. Författaren mm.
Att känna igen sig i alla dessa fantastiska karaktärer/människor i Tårtljus är förbannat läskigt men vackert. Jag hoppas innerligt att denna föreställningen förlängs, för det vore en katastrof att sluta spela den nu när restriktionerna släpps.
Teatraliskt överspelat farsaktigt för vår smak Mycket gap och skrik hellre en regi med mer socialrealism om ni förstår vad vi menar Tunn story övergripande. Bra ensemble som vanligt men pjäsen som helhet var inte så bra som det vi tidigare sett
Fantastiskt bra, har aldrig gråtit så mycket på en teater, men det var bara positivt :)
Ett lättsamt sätt att gestalta svåra/viktiga frågor. Min hörsel är nedsatt men jag har hörapparat. Gick miste om lite av replikerna. Det försvårar när samma skådespelare spelar flera olika roller. Jag gillar Playhouse genuina vilja att få kontakt.
En upplevelse utöver. Berörde hela könsloregistret!
Otydligt var man var i tidslinjen och många fina moments borstades bort genom stress. Ingen komedi timing. Mycket ska bort i manuset och ge skådespelarna mer utrymme. Fin scenuppsättning med ljus och ljud.
Otroligt fin berättad story med fantastiska skådespelare! Äntligen är vi tillbaka och får titta på era föreställningar igen
Hej, det kan kännas som icke trovärdigt att ge högsta betyg till allt MEN det var så vi kände. Ett intelligent manus där alla faser i livet som inte alltid blir som man tänkt sig blev så mycket igenkänning utan att det blev förutsägbart. Berörd! Tack
Bra idé med gungorna där skådespelarna fick sitta kvar efter deras "frånfälle"!
Underhållande och bra
Jag tolkade publikens tystnad som att den var tagen av föreställningen och det var jag också. Katrin Sundberg gjorde en stark prestation!
Mycket tänkvärd pjäs!
Pjäsen väckta många tankar. Jag gilla den mycket.
Så otroligt ömsint om livet! Jag hade en klump i halsen av och till hela föreställningen!
Fantastisk föreställning, 2a besöket nu men grät lika mycket denna gång! Från att Madde dör ända till slutet hörs ett kontinuerligt snörvlande i publiken ?? Fantastiskt insats av alla skådespelare, omöjligt att inte känna med dem i varje ögonblick.
Föreställningen var tyvärr inget för oss. Smaken är olika. Vi hade fått en upplevelsepresent men skulle inte ha kommit annars.
Sett två föreställningar samt initialt readingen. Vilken fantastisk upplevelse, stort TACK
Hög igenkänningsfaktor från livet! Kändes litet rörigt innan jag fick kläm på sammanhanget.
Alla var bra men Katrin Sundberg otroligt duktig!
Inte det bästa jag har sett på Teater Playhouse men en jättefin föreställning som väckte tankar.
Tack för en super trevlig kväll????????
För mig blev det för realistiskt och lite för mörkt. Jag hade velat skratta mer.
Den var lite trög i början, men det tog inte lång stund förrän jag blev tagen. Så bra skådespelare. Tack mvh B-M Kupari
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.