Kommentarer
Jag har besökt teater varje år sedan 5-6 år tillbaka och har aldrig varit besviken. Hat tipsat om Er många bekanta. I rummet intill var ännu en mycket bra upplevelse hos er.
VILKEN PJÄS OCH VILKA SKÅDESSPELARE!!!FANTASTISKT BRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!VI KOMMER TILLBAKA!!!!!
Kul att Donald Högberg var med.
Jättekul att ni finns!!! Barserveringen - man kunde ha förberet och öppnat några flaskor innan pausen.
De kvinnliga skådisarna pratade väldigt högt, jämnfört med männen. Jag vet dock inte hur ljudnivån var längst bak eftersom jag satt längst fram. Tycker dock väldigt mycket om att vara på besök hos er. Kassan borde kanske öppna lite tidigare, så man…
Värmen gjorde att man inte till fullo kunde uppskatta föreställningen, men jag förstår att ni jobbar på detta och jag återkommer gärna när det är åtgärdat, annars inte.
TACK för en fatnastiskt rolig föreställning!!
Återigen har ni hittat/gjort en rolig, tankeväckande och intressant pjäs utan en enda tråkig stund! Härlig scenografi var det också och finfin regi av Elisabet, heja Playhouse!
Jag var på Scenpasskväll och köpte därför inga biljetter. Vi fick ju se en del av "Strindbergs värld". Mitt helhetsintryck är; Jag är mycket nöjd.
Föreställningen gav mig vidgat perspektiv, vad det gäller genusstyrning. Det finns ju även matriarkat. Och tanken att vi har blivit jämlika i vissa sammanhang, men vi har olika löner. Konstigt! Tack för en härlig kväll.
Jag älskar era föreställningar och går gärna på premiären. Att sitta på första raden är bästa upplevelsen, och för att slippa onödigt extrajobb så kanske det vore bra att märka ut alla platser på just första raden. Är annars supernöjd med allt.
Mycket trångt i foajén och att man fick stå så länge i kön utanför. Vi fick ju inbjudan via Scenpass, hade inte sett någon annons, sen såg jag att det var utsålt hela hösten, det tycker jag var jättekonstigt.
På fråga 2:Beställningen genom Livit
Väldigt krångligt att komma in i teaterlokalen och att få 2 platser tillsammans. Trångt och varmt i lokalen !
Det är tyvärr alltid alldeles för varmt och det känns som ni trycker in några för många folk, minus en per rad skulle bli ok. Jag har upplevt att folk kan bli väldigt irriterade av just trängseln. Annars alltid väldigt bra och trevligt!
Som sagt det var varmt och jag hade önskat att det fanns vatten i lokalen utan att behöva köa till en Ramlösa. Annars mycket bra.
Det var jättebra ser den gärna igen
Dålig sikt, för liten nivåskillnad mellan raderna
det var lite oordning i baren, annars fungerade mitt besök bra
Alltid kaos när man ska få dryck, mat och hitta sittplats. Måla nummer på bänkarna och numrera platserna.
andra gången jag är här, såg "Venus..." förra året. Kommer garanterat tillbaks. Äkta, nära, gemytligt. tack.
Min 3a på fråga om biljettkassa etc handlar om att det är för trångt i lokalen. Köerna går i varandra och det blir tvärstopp när man ska ta sig fram till toalett, barservering etc Annars är allt tipp topp hos er.
Mycket mysig teater där man satt nära scenen vilket gjorde det lättare att se och höra allt.
det var mycket trevligt med lite vin och ost, synd bara att det var så trångt och tog lång tid innan man kom fram till garderoben respektive hämta tilltugget ;). Tänkte ifall det börjar brinna, undrar hur det skulle bli då så trångt det kändes . . .
Det tar för lång tid med barservering, stod långt bak i kön och fick dryck när det var dags att gå och sätta sig igen. Annars fungerade det bra, trevligt och gemytligt
Ja, det var väldigt varmt men det fanns ju dricka att köpa i pausen, så det blev inget större problem. Tack för en trevlig kväll!
Annorlunda förseställning - oväntat. Serveringen i pausen fungerar väldigt dåligt. Bör gå att förbereda bättre med bättre logistik på fler ställen och förberett.
Mycket trevligt. Lite lång kö till garderoben. Kanske öppna dörrarna lite tidigare? Mycket trevligt koncept med biljett och vin och ost och kex som ingick. Lite trångt bara.
Vi fick en kanon trevlig kväll. Tack så hemskt mycket!!
Barserveringen har för liten kapacitet vid pausen.
Vi upplevde inga problem med värmen. Bra om det kan finnas något mer barbord i pausen då det blev väldigt trångt att ta ett glas vin.
Lite väl mycket kaos vid serveringen av ostbricka och vin. Folk som inte varit hos er förut förstår liksom inte att det blir kaos om man inte går tillbaka in i salongen. Kanske att ni skulle servera tilltugget direkt i salongen när folk sitter kvar??
Det begränsade utrymmet gör att det blir trångt och stökigt i foajen. Föreställningen bra som vanligt.
Garderoben behöver förbättras. Tar för lång tid. I övrigt bra pjäser och trevligt.
vi upplevde inte att det var för varmt i salongen!
tack för en trevlig upplevelse!Lokalen är perfekt för allt från poesiläsning till mini-musikal. God fortsättning.
Efter pjäsen endast en person i garderoben. resultat--långa köer. Jag satt på första rdn. Fantastisk "utsikt", ej varmt. Dr var bäst!! Mkt gott vin och ost:)
Kön till baren i pausen blir väldigt lång.hoppas ni hittar någon lösning på det.
Ja du, jag hade inte kollat vad pjäsen handla om. Var bra en underton mening. Rekommenderat några gifta vänner att gå ....
Jag, vi tycker alltid att det är så mysigt att gå till Playhouse för att avnjuta era föreställningar.
Engagerad ensemle. Jag tyckte det var bra att ha läst några böcker som beskriver kvinnors roll o frustration vid den tiden. Det tog i början formen av en farsO många i publiken gapskrattade åt det mesta!
Jag och min vän har besökt Playhouse tidigare. Vi gillar denna teater och närheten till skådespelarna och de pjäser ni sätter upp är till full belåtenhet. Vi kommer igen. Hoppas ni får koll på värmen!!
Utmärkt trivsamt, gemytlig stämning
Mycket bra platser. Beställning av paus drinkar borde man kunna göra i förväg så att man slipper köa.
Vid mingel bör ni styra upp gästerna så att alla inte "står och dräller" - bevakar sin plats för att komma in snabbt utan hänsyn till övriga som också vill hänga av sig, ta vin osv. Gången till vänster var tom. En värd som hjälper till behövs.
Öppna gärna insläppet till salongen lite tidigare det blir stopp i kön till garderoben när det inte finns någonstans att ta vägen när kläderna är lämnade
Gillar lokalen, salongen men loggestiken runt garderob och bar och mingel flyter dåligt, tyvärr! Fö allt jätte trevligt! Ser redan fram emot nästa föreställning!
Vi blir aldrig besvikna på Playhouse teater utan alltid fulla av känslor, tankar och energi- härligt!
Inga förutom vårmen.
Jag gillar verkligen Playhouse Teater, intimiteten, att man är nära och de föreställningar jag sett har alla varit ytterst sevärda.
Blev lite stressigt att hinna dricka ur i pausen men det var kanske ok att ta med vinet in
Upplevde inte att det var för varmt.
Varför måste emergency exit lysa i ögonen på dem som sitter nära scenen?
Pjäsen väckte mycket tankar om hur det har varit. Svårt ämne klarade ni med bravur!
Mycket trevligt, lite trångt och stressigt i pausen men det brukar höra till teaterbesök
Vill gärna se Björn Lönner och Elisabet Klason spela själva.
Enda förbättringsförslag är logistiken, trångt vid utlämning av ytterkläder samt förfriskningar vid paus. Dock är ju lokalens storlek som den är och därför svårt att göra något åt. Supertrevlig personal som gjorde allt de kunde och med gott humör!!!!
Lite tight om tid att få sitt glas vin i pausen; annars en fantastisk kväll- som alltid!
Uppskattat med en drinkbiljett
garderob servicen var usel, jag lämnar min jacka, jag upptäcker att har glömt min medicin i jackfickan,jag ställer mig längst bak i kön, äntligen är min tur igen, men hon tar emot ett par och tvingar mig att vänta igen, jag känner mig förolämpad.
lite mer plats att hänga på i pausen skulle vara bra, annars var allt super!
Mysigt med den lilla salongen och lokalen. Speciell atmosfär!
Trevligt med vin i pausen men för mycket i glasen för den korts pausen. Nu var kön väldigt lång också så flera hade med sig drycken in till salongen men det kan väl inte vara meningen
Tack för ett mycket trevligt besök! Förutom den långa garderobskön var allt toppen!
trevligt med liten familjär teater istället för dessa stora typ dramaten
Hantering av garderod och barservering i pausen var lite stökig men inte besvärlig beroende på det begränsade utrymmet
Trevligt m vin och ostbricka!
Köpte inte biljetterna via hemsidan. Utan via LiveIT. Detta fungerade bra.
Alltför små utrymmen medför att det blir trängsel vid garderob och servering vilket drar ner betyget något. Teaterbesöket som helhet mycket lyckat.
Lokalen är ju inte stor, det noterades när pausen kom. De sista åhörarna hann inte fram till bardisken, det kan man ju notera positivt, då orsaken var fullsatt hus
Fantastiskt. Jag kommer tillbaka.
Vore bra om platserna var markerade. Blev lite trångt efter pausen.
Tog lite för lång tid att hämta ut kläderna i garderoben. Enda negativa..
Ni bör införa ett annat system för för barserveringen under pausen. Kön var så långa att man inte hann få sin dryck innan pausen var över. Det var även väldigt varmt inne i teaterna under föreställningen men väldigt kallt innan den började.
Inget annat än det ni redan vet, att det är väl trångt!
Härligt att det är så casual, med platser, vin i baren, etc Också härligt att komma så när skådespelarna
Positivt överraskad.
Vita vinet var ingen höjdare - det smakade inte gott. Annars allt bra.
Blev väldigt varmt i lokalen sedan alldeles för kallt, nackspärr!!!
Fantastiskt att sitta så när skådespelarna, ett tag trodde jag att vi var med i pjäsen...
Hej. Jag blev tyvärr förhindrad att gå och överlät min biljett till en väninna så jag kan inte svara på frågorna. Men jag går på alla föreställningar hos er och är alltid nöjd.
Hon som spelade Elisabet var klart bäst.
Enfaldig amerikansk "humor". Välj hellre europeiska pjäser. Skådespelarna är värda bättre manus. Ge teatern ett bättre namn med anknytning till Stockholm!
Vi kommer mycket gärna tillbaka
bra samarbete med box och stolen även om det i somras var svårt att på er hemsida se aktuella speldtum
Jag kommer hålla utkik efter nästa uppsättning ni gör. För båda jag har set har varit mycket bra. Fast förra gången fick vi ta ett glas vin redan medan vi väntade i kön, vilket gjorde att man inte tyckte det var lika tråkigt att köa för att komma ino
Intim o familjär stämning. Midigt när både garderob, vin o program är inkl i priset.
Vi var glatt överraskade av denna föreställning! Vi har aldrig varit där förut! Skådespelarna var grymma!!!! Kommer att rekommendera detta till bekanta
För trångt på bänkarna
Lite väl varmt i lokalen o väl lång kö tid till garderob & bar samt att den som stod i baren nog inte borde uttrycka sin surhet till teaterbesökare över att många valt rödvin så att detta tagit tillfälligt slut. I övrigt en mycket trevlig kväll!
Fick det här besöket som födelsedagsprecent, och jag är mycket nöjd, med middag före teatern, och sen en bra pjäs.
Skule vara bra med bättre ventilation.
Tyvärr det sämsta vi sett på Playhouse!
Magisk upplevelse. Närheten till scenen gör det hela mer spännande.
lite dåligt tempo i pjäsen, den tog sig i andra akten
Ang bokningen så var det svårt att få grepp om vad som gällde via internet. hade ett sk. Upplevelsepaket. Annars allt toppen med service när jag ringde o bra info när restaurangen byttes osv.
1) Mycket fin pjäs! Jag skrattade och grät! Supernöjd! 2) Kanske skulle ni markera "sätena" bättre. Det blev mycket trångt där jag satt - kände mig inkräktad på. 3) Det röda vinet var verkligen inte gott. Kanske kan ni servera ett lättare vin?
väldigt trevligt men lite trångt och väldigt varmt högst upp
Det var första gången vi besökte playhouse men absolut inte den sista. Vi blev väldigt glatt överraskade. Bra pjäs, jättebra skådespelare, trevligt att sitta så nära skådespelarna samt mycket bra service.
Jag har insett att jag inte gillar teater speciellt mycket.
Tycker det var jättetrevligt. En familjär känsla, trevligt att man kunde ta med vinet under 2:a akten. Bäst är att känslan sitter kvar ännu att man har haft en trevlig kväll. Stort tack.
Kunde vara lite bättre ventilation i lokalen :)
Byt ut vinet som serverades på pausen det var ingen vidare kvalite, det drog ner lite av stämningen.
Lite för mörkt i salongen när man skulle hitta sin plats. Annars var det en mycket trevlig upplevelse att sitta så nära skådespelarna. Mycket duktiga skådespelare!
Vi kände inte att det var vår typ av teaterföreställning. Höll också på för lång tid.
Informera om att man får ta glas med sej in från baren efter pausen, vilket många gjorde, dock ej jag och min man som drack vinet på tvären!
För många sålda biljetter, kaos i "baren". Varför ite ställa ut ett antal fyllda vinglas så att man kan ta direkt, eller varför ha så få förfyllda vinglas i barerna.Utgången var stängd, porten kolsvart, olagligt! Såg inte någon reservutgång?
Ni borde se till att de som köpt biljetter kan sitta bekvämt. Det var inte lätt att hitta sittplatser till alla. I slutändan satt man som i en sardinburk - och var irriterad! Det förstör en bit av upplevelsen - tyvärr.
Lite trångt.
Obekväma sittplatser, kallt. Pjäsen var som en upparbetad rolig timme. Skådespelarna bra, ljus o ljud bra.
För trångt i bänkarna som ledde till irritation
Köpte biljetterna genom presentkort via Live it, vilket var ett elände. Anlitar aldrig det företaget igen.
För trångt, varmt och oorganiserat
lite mera ordning när det gäller sittplatser. kanske mera markerat. en del svenskar gillar inte att sitta i knä på varandra en del gillar det. mvh irene
Rödvinet var inte så gott.
Hårda obekväma sittplatser, dålig/ingen luft i slutet av föreställningen.
Vi fick detta i julklapp av våra barn och barnbarn 2010. En s.k. "Live-it-box". Är övertygad om att vi valde den bästa upplevelsen!! Tack allihopa!! Liz o. Leffe fr. Hindås
Teatern var perfekt. Besöket på restaurang Aubergine var en katastrof. Otrevlig och ovälkommnande personal då man sa att det gällde teatermenyn. De frågade inte ens hur maten smakade eller tackade för besöket. Tips byt restaurang då andra höll med!!!
Onumrerade platser samt vissa reserverade platser medförde förvirring och gruff bland publiken. Pausserveringengick alldeles för långsamt. Många hann inte avnjuta sin drink.
Märkligt system för att få en chokladbit,via facebook?? Vi var flera par som reagerade på detta! Tänk på de äldre!
Tack för en trevlig helhetsupplevelse!
När det var så trångt, kunde åtminstånde personalen varit trevlig. Vi gick i pausen.
Alldeles för mycket åskadare i lokalen. Hellre numrerade platser.Kan ej rekommendera denna teate.
Gärna kunna ta något och dricka innan pjäsen börjar!!
Servera gärna vin och de alkoholfria dryckerna på samma plats.
Lite trångt till garderoben samt i pausen när man skulle köpa dryck
Teatern var ok, men Aubergine är inte den bästa partnern - mysig, men ganska slätstruken vad gäller maten. Dyra alternativ (om man inte tål vitlök)
Kort paus kanske, dricka upp vin, röka och gå toa.
Hade nog för stora förväntningar på föreställningen. Manuset höll inte och lite överspelande hos några aktörer tyvärr.
Satt på näst sista raden och det var tyvärr som i en bastu! Garderob- och barservisen tar allt för lång tid! Det är inte roligt att få sitt glas vin 2-3 min innan pausen slutar. Dock det var en liten förbättring med en "bar" vid ingången också.
Superduktiga skådespelare och en oerhört smart och underhållande pjäs! Jag hade en jättemysig kväll!
Trots trängseln var det god och trevlig stämning. Vi var ett sällskap på åtta pers och vi tyckte lite olika om pjäsen men ingen var direkt missnöjd.
Som ni själva säger, var det mågot bökigt vid entrén, men i övrigt helt OK.
Vi bokade via Box Experience så fråga nr 2 går ej att svara på. Teatern var bra men detta frågeformulär behöver bearbetas.
Hemsk mat på restaurang Aubergine.
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.