Kommentarer
På tok för kort paus skulle ha varit 30 min minst för att hinna drick upp sitt glas vin och gå på toa utan att behöva stress. Annars är vi mycket nöjda med besöket.
Det blev en kollision mellan det komiska anslaget i början med ganska schablonmässiga och lätt överdrivna (men roliga!)karaktärer och vissa allvarligare teman mot slutet (t ex barnlöshet, misshandel, kvinnornas outvecklade sexualitet).
Kändes slätstruken med bristande engagemang. Behövs mer spets i regi och agerande.
Mycket trevligt kort sagt! Tack för oss, hoppas ni sätter upp den igen så fler av våra vänner kan gå!
absolut roligaste teaterföreställning jag har sett under de senaste 5 åren. Vilken atmosfär, entusiasm och briljans!
Det var irriterande att undercentralen för värme lät så mycket. Ventilen klickade hela tiden. Den borde isoleras in, flyttas eller stängas av under föreställningen.
Besöket blev helt klart en positiv överraskning. Det var första gången vi var på Playhouse, men definitivt inte den sista..
Trevlig miljö o man kom nära. Mysigt att få ta med sig sitt glas vin in, kändes nästan som att sitta hemma.
Vi har sett ett antal fyra tror jag pjäser på Playhouse och vi tycker att teatern är intressant genom val av pjäser och det lilla formatet. Bra jobbat!
Liten intim trevlig teater, det kändes som teatern spelades hemma i vardagsrummet.
Väldigt obekväma bänkar. Trångt vid garderob och foajén.
Trevligt 1:a besök på er teater....kommer säkert att bli fler
Vi uppskattade mycket den intima miljön. En riktig teaterupplevelse, både vad gäller pjäs, skådespelare och miljön.
Tack för en väldigt bra föreställning! Intimt och härligt - nästan som TV-soffan fast bättre:) Plus att vinglaset gick bra att ta med in till andra akten:)
Allt var mycket trevligt och vi kommer gärna igen
För lågt i tak och mkt varmt i lokalen, såg dåligt ner på scenen, för trångt för att komma till garderob,toa och bar
Allt är väldigt bra. Lite praktiska problem med köproblem vid insläpp/biljettkoll och garderob bara. Jag har dock förståelse för att utrymmet begränsar möjligheterna till snabbare och effektivare "genomströmning". Man kan faktiskt inte få allt....
Jag kunde tyvärr inte se den eftersom min medgäst satt i försenad bil från Örebro och hann inte fram till det stängde.
Synd att det inte finns möjlighet att sitta innan föreställningen, hade förväntat mig lite mer utrymme med fåtöljer och bord, eller iaf några ståbord att hänga vid. Lite trångt när man kommer in och ska köa för att nå först garderob/bar, sen salong.
Jag tycker föresällningen var bra,Men det namnet på föreställningen så tycker jag den var dålig. Det bordet vara mycket roligare,och att man tar ut svängarna mer.Hadde förvätat mig det.Och Tyvärr skulle jag ej rekommendera någon annan att se den!!!
Uppmana gärna besökarna att gå in i raderna, så man kan se vad det finns platser. tack för en trevlig kväll. Bokat genom presenkort / upplevelse
Mycket trevlig, intim teater
Jag tycker det var väldigt trevligt ,lagom stor teater lite trångt i pausen när man skulle till baren bra skådespelare trevlig personal
Lite bökigt att hitta till teatern, beskrivningen i live it presenten , spec ,när vi kom fr, en annan del av landet!
Trevlig restaurang (Stolen) i samband med föreställningen
Mycket trevlig upplevelse och intim teater. Kul!!
Lite hårda bänkar
bokade via box exp
jättetrevligt att teatern var så liten, att man som publik kommer så nära.
Lite logistik problem annars bra.
Dålig luft i lokalen
Lite trångt i entren, men det kan ni kanske inte göra så mycket åt, blir lätt trång och långa köer. Annars tycker jag att ni är en fantastisk teater med fantastiska uppsättning, helt i min smak, med spännande skådisar, och spännande och jätteaktuella
Jobbigt om man inte orkar stå när man ska till bar och garderob när det inte finns några sittplatser
Vi tyckte det var lite trångt när man skulle lämmna in kläderna och sedan ställa sig i kö igen för att gå in på teatern.
Jag hade ett presentkort från LiveIt och i infon därifrån ihop med infon från Playhouse så var det otydligt vilka papper som skulle med för att få komma in. Det gick bra men föranledde viss stress innan. Men det kanske är mer återkoppling till LiveIt
Pjäsen då det var en "upplevelsepresent" så hade jag väntat mi något mordernare och att vi i publiken var med. Dvs mina förväntningar var helt andra därav bedömningen ovan
Fantastiskt bra! Tack för en lysande kväll!
För lång kö till förfriskningar i pausen
Alltid telefonsvarare på när man ringde. Varmt, dålig luft, blev allergisk. Biljettbokning via Ticster fungerade mycket bra.
Det var en mycket trevlig upplevelse och så annorlunda andra teatrar!
Kändes som om det inte fanns så mycket syre kvar i luften när pjäsen var över, men det förstår jag att det kanske inte är så mycket ni kan göra åt...
Trångt vid baren i pausen. Ett rum till för att "hänga" i pausen skulle behövas. Bra pjäs. Mkt intressant ämne. Lyfte i andra akten. Kanske lite för mycket "skratta åt" 1800-talets föreställningar. För dem var det allvar och sanningar.
har sett många av era föreställningar och alltid blivit imponerad. Av alla berörde denna minst, men det uppvägdes av skådespeleri, scenografi etc.
Vi bokade genom live it box så jag vet inget om eran hemsida så därför lämnade jag den blank. Vi var annars överförtjusta mycket bra, TACK
Bättre logistik vid ankomst garderob och baren vid pausen.
ni anlitar alltid fantastiskt skickliga skådespelare, har alltid sevärda pjäser, ni är något extra :)
Mycket glatt överraskad. Detta var en present och jag hade aldrig hittat hit själv, men jag är mycket nöjd med min teaterkväll och jag kommer tillbaka!!! Stort tack till er alla!
I pausen, släpp in frisk luft från gatan. En till i garderoben efter föreställningen.
Allting var som alltid fantastiskt! Jag uppskattar verkligen att det finns alkoholfri öl i pausen! Det blev en oförglömlig kväll! //Erik Olebark Ringheim
Några av skådespelarna talade alldeles för tyst
Bra koncept, lagom stor teater som ger den intima känslan, välkomnande.
En trevlig upplevelse, men det syntes inga nödutgångar när draperiet var fördraget-
Toppenbra helt enkelt. Överraskande roligt. Tack
Trevlig och gemytlig atmosfär
Den trånga garderoben uppvägdes väl av den trevliga personalen!
Mycket störande ljud från värmeanläggningen på väggen där jag satt. Svårt att koncentrera sig på dialogen.
Lokalen blir mycket varm
Servicen fick nedsatt betyg p g a att det var så trångt och därför tog så lång tid med allt.
Denna pjäs var seg och långtråkig. Saknade överhuvudtaget några kimplikationer eller överaskningar. Väldigt varma lokaler. Radiator står på högsta fast lokalen är full med publik och aktörer.
Saknades utrymmnings skyltar inne teaterlokalen som visar vägen ut vid nödsituation.Fanns skyltar ute vid kassan och vid baren.
Vi fick en toppenkväll. Tack!!
Tack för en fantastisk kväll!
Blev lite för varmt i lokalen, kändes som luften tog slut
Lite trång och hårda bänkar annars var allt kanon
Riktigt kul att det finns små engagerade teatersällskap med så bra utbud óch en sådan klass på både innehåll och skådespeleri.
Beror självklart på lokalens utformning men det blev mycket varmt på raden längst bak under andra akten. Det var en mycket trevlig atmosfär på teatern.
Tycker det är fantastiskt roligt att ni erbjuder off broadway teater! Fortsätt med det! :-)
Jobbigt att höra ett knäppande ljud från anläggningen på väggen längst in i lokalen.
Bänkarna är obekväma.
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.