Kommentarer
stökig publik. En annan sak är att jag som inte vill missa nån av era föreställningar bokar tidigt. SEN kommer specialerbjudanden. Skulle önska nåt "trogen-kund-erbjudande".
När kommer "vibratorpjäsen" att spelas igen?? Missade tyvärr den trots att den gick under en lång tid men skulle hemskt gärna vilja se den!
Jag går på alla era föreställningar och gillar de allra flesta.
Det var alldeles för varmt i lokalen och för lite luftcirkulation (syret tog nästan slut...).
Ni är Stockholms bästa teater. Därför är det verkligen en stor besvikelse när ni sätter upp pjäsen Stockholm. Har sett all pjäser de senaste 10 åren och den här var i särklass sämst. MvH Rainer Eketorp
Egentligen tycker jag det är uselt när vart tredje ord är antingen kuk, fitta eller knulla.
Lite trångt o bökigt vid bar/garderob. Kan kanske förbättra flödet
Jag är nog ingen teatermänniska men det var spännande att prova på att kolla en gång
Uppgifterna i foldern stämde inte,Paus? servering i pause, Vilken paus! informationsbristen var fullkomlig varför stängdes ventilationen av varför det skapades en bastuliknande atmosför.I lokalen saknades info om ev utgångar
Helt fantastiskt bemötande (vi hade glömt biljetterna men det var inget problem att hitta vår bokning). Bra logistik i ett litet utrymme. Fantastisk pjäs. Otroligt känsloladdat och vi som satt på första raden var mitt i samtalen på scen! Underbart.
Jag kunde inte se några nödutgångsskyltar i salongen
Vi tyckte den manliga skådespelaren var en katastrof. Stackars kvinnliga motspelare! Manus - klichéfyllt. Dessutom satt en lång, blond kvinna i publiken och skrattade hysteriskt mest hela tiden. Hon verkade ha ngn slagsanknytning till Ph. T. Jobbigt!
folk gick innan det var slut det var det sämsta jag har sätt
Bra skådisar, mycket trevlig upplevelse!Uppskattar att man fick ta med sig vinet in, mysigt! Kommer absolut tillbaka :-)
Jag såg kopplingar ironin och tyckte det var kul och skrattade lite lågmält ibland men blev då tillsagd av en hög röst "du som skrattar där framme, kan du gå!?" mycket obehagligt! Jag har gått på teater sedan jag var lite och är nu 47 år, abonnerat ö
Hade ingen aning om vad PT var för något eller vilken typ av föreställning det var. Hade fått presentkort dit. vi blev klart positivt överraksade av hur bra det var. Litet, man kom nära, trevligt med bar och att vi ta med in i salongen. Bra skådespel
Onödigt mycket svordomar och könsord i replikerna; detta tillförde inte pjäsen något alls.
Matupplevelsen måste vara på en högre nivå,Och ej endast rätter m. pasta !. Regin o teaterföreställningen var på intet sätt upplyftande för oss.
Pjäsen var inte vad vi väntat oss. Vi är inga vana teaterbesökare.
Mycket trevlig kväll. Era frågor är för allmänna. Se regi,scenogr, ljud. Så även på korta meningar tala om pjäs och uttolkning. Roligt med lite obekanta aktörer.Härligt att ni finns!
Otrevlig publik som vägrade lämna plats när fler besökare kom in för att sätta sig.
Poänglöst. Mediokert spel och fånig pjäs i största allmänhet
Bra att min man som är hörselskadad fick en plats långt fram i mitten så han kan höra bra även utan hörselslinga.
Man satt för trångt,och det saknades dialog mellan skådespelarna det var mest en monolog,eftersom dom berättade om varandra.
Vi gillade inte alls föreställningen. Helt fel för mig o min man. Inget fel på skådespelarna, nej inte bra, fy fy
Är jättenöjd med besöket, skådespelarna var så himla duktiga, de förmedlade en sån verklig och äkta känsla! Tack så jättemycket för en helt fantastisk kväll! :)
Första halvan tyckte jag var kass. Förstog ej vad det gick ut på. När hela pjäsen var i mål så tyckte jag det var bra. Nu då vi tänkt på den efteråt och vi diskuterat dem mellan oss så tycker jag pjäsen var jätte bra. Bra skådespel helt enkelt.
Toppen om man kan betala med kort i baren
Tycker att var bra.
Det blev mycket varmt inne i teatersalongen då det var fullsatt. Airkondition hade varit nödvändigt.
Trevligt och intimt. Närheten till föreställningen betyder mycket för upplevelsen. Budskapet blir påtaglig minst sagt.
Jag hade uppskattat att få inbjudan till premiären före det vip- erbjudande jag var snabb att boka. Det blev för krångligt att ändra senare...Annars allt super:)
Det blev för varmt och dålig ventilation. Sittplatserna är mycket obekväma.
Trevligt med den intima känslan. Vi kommer säkert att komma igen.
mycket dåligt, blev så besviken och det kostade mycket pengar så det motsvarade verkligen inte förväntningarna!!!
Jag får erbjudanden om att boka biljetter innan premiären av en pjäs o gör oxå så ofta. Lika ofta får jag sedan erbjudanden om förmåner om jag beställer biljett. Finns inget system som sorterar bort oss som gjort biljettbeställningar tidigt?
Vi hade bokat o betalat för platser på första raden, men några andra hade satt sig där o vi fick inte ngn hjälp av er att "styra upp det" utan ni föreslog bara att vi skulle trycka ihop oss. Varför ska man då betala extra för en plats?
Trist med en (1) person oå scenen i 1 timme o 15 min.
Extremt överprissatt show, 260 kr för 65 min
Otydlig information om vad som gällde beträffande besöket i kassan när man bokat på nätet. Varför skulle man gå till kassan undrade man. När man hämtat sitt förbetalda glas vin visste man inte att det var Ok att gå till salongen med det.
Vacker scenografi o koregrafi. Kul att en av skådespelarna hade dialekt/accent!
Pjäsen var bra,spännande, annorlunda. Bra skådesspelare, men jag hörde inte alltid Antons repliker!? Vi ses på hösten!
Vi tycker om uppläget med den intima stämmningen man får på Playhouse.
Vi är väldigt nöjda. Det var första gången vi var hos er och vi kommer gärna tillbaka. Trång och mysig teaterlokal.
Ni väljer alltid spännande pjäser...Födel en liten teater.
Jag hade världens strul med att boka biljett. Fick erbjudande, två för 400 kr, som skulle gälla till 1 juni. Detta var inte programmerat på hemsidan. Mejlade i över en månads tid med olika personer. Hade föredragit att betala i kassan i förväg.
dålig luft i lokalen
Det var väldigt varmt i teatersalongen.
Härlig intim känsla och mycket trevlig och bra service!
Stockholm Bryony Lite väl provoserande, inträde till förhållandet var "att suga av" -förnedrande för kvinnan -billigt, de vi sett hos er har varit i bättre klass, denna tillhör den sämsta. positivt- mkt vacker kärleksrelationsspel i pjäsens slut.
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.