Kommentarer
Jag har varit hos er tidigare och jag trivs verkligen med den här sortens teater. Otroligt bra.
Har sett alla pjäser och älskat dem. Första gången jag tycker skådespelarinsatserna var riktig dålig och därmed även regin till vissa delar. Undantag hon som spelade mamman. Hoppas på bättre upplevelse nästa gång, för pjäsen var riktigt bra.
Det var väldigt varmt, dålig luft i slutet av pjäsen. Nästan så att man kände att jag kände att jag ville gå innan pjäsen var slut......
alldeles för segt manus, det var många som satt o sucka. det vita vinet var hemskt!
Satt näst högst upp. Där var det väldigt varmt efter en stund. Flera åskådare pustade högljutt och fläktade sig och krängde på sig, för syrebristen. Kan avhjälpas med en tystgående fläkt?
Den enda som var en liten nackdel var att det blev väldigt varmt i lokalen under andra akten. Annars var allt toppen!
Hoppas att det kommer många, många besökare att se denna fantastiska pjäs med utomordentligt skickliga skådespelare och rolig, omväxlande & piffig scenerie
Bara en praktisk - det är lite komplicerat att klättra in över bänkraderna när publiken fyller på utifrån & in.
Har bott NYC och sett många små uppsättningar av det som blir stora prisbelönta pjäser och ni håller hög klass! Fortstätt med det goda arbetet. Det är egnetligen bara servering och gardrob som är lite knöligt. Skulle gärna ser på engelska också
Annorlunda pjäs vilket var uppfriskande.
"Inga ytterkläder i salongen, garderob 20 kr". Får man inte välja att ha ytterkläder i salongen så borde garderoben vara gratis.
Mycket att prata om efteråt. Blev besök på restaurangen runt hörnan med fortsatt diskussion. Tänkvärd pjäs.Samtliga skådespelare mycket bra, men hade lite svårt för Suzannas röst.
Jätte bra mellanrum mellan bankraderna
Jättetrevligt!!!
Elisabet&Björn: Hann inte prata med er på plats men tack för ytterligare en utmanande teaterupplevelse. På den punkten blir jag aldrig besviken hos er! Intressant manus där mina sympatier för karaktärerna var oklara=spännande! KramLinda(fr A´s dagis)
Fick tips via scenpass, kände ej till er teater innan. Det var en trevlig upplevelse
Trevlig scen med många bra pjäser! :-)
Mycket trevligt, fint att man kommer så nära.
Jag gillar er och kommer att aterkomma. Pie Bjorklof
Jag beställde via telefon med Er. Det fungerade jättebra.
Kommentar till ev. framtida besök: Har alltsedan första besöket på Playhouse Th. nobbat alla pjäser emedan den var usel! - Kändes nu dock, som om Becky Shaw kunde var värt ett försök och ... o k, den var småtrevlig, så ev/kanske det kan bli ngn mer.
Jag har varit hos er flera gånger. Mycket trevlig och intim teater. Trevligt att ni inleder med att hälsa välkomna och berätta kort om pjäsen. Tips: berätta gärna att i pausen finns det vin och ... (vad ni nu har) att köpa ;-) Tack och på återseende!
Vi tyckte att det var en otrolig upplevelse. När jag bokade så pratade jag med en man som verkligen hjälpte oss och gjorde det där lilla extra som gör att man känner sig speciell. Kan verkligen rekomendera teatern.
ÄLSKAR att gå på teater hos er (alltid mycket hög kvalitet) och gillar era erbjudanden ännu bättre. Stort fan - jag och min man!
Nyansera skådespeleriet mer. Drama är inte detsamma som arga och höga röstlägen.
Hade hellre kombinerat med Aubergine, priserna på bland annat vin 139,- för ett glas känns trist....En kritik var att om man inte tog ett glas vin i pausen (som ingick)fick man istället en burkläsk.Kunde erbjudit något av samma värde som ett glas vin
Lokalen skulle kunna vara bättre, med tanke på brandsäkerhet o.dyl
Alltid varit nöjd med era produktioner och det skådespel jag får uppleva
Enda problemet är att man måste stå ute i regnet och vänta på att porten ska öppnas.
Stolarna blev på slutet av pjäsen lite obekväma.
Vi hade problem eftersom vi kom för sent till den bokade föreställningen. Tack så mycket att vi fick komma till en annan föreställning istället.Dert är alltid ett nöje att se era pjäser.
Så himla bra!
Om det är möjligt öppna upp salongen lite tidigare för att undvika trängseln vid garderoben och kön till salongen. I övrigt helt suveränt med möjligheten att ta med vinglaset in i salongen och slippa hälla i sig det sista frö att det ringer
bara positivt. jag och man man har varit där ett par gånger nu. vi tycker att det är så mysigt att man är så nära skådespelarna och att man får ta med sig dricka in.
För hög ljudnivå i vissa scener
Hej! Det är verkligen roligt att ni finns! Vi behöver en sån teater i Stockholm. Det finns inget liknande! Och jag får en härlig "Ne Work-känsla"! Tack! Vänliga hälsningar, Tommy Karlholm
Vi var mycket nöjda med besöket och kommer gärna åter.
lite trångt i pausen, men trevligt.
Alla jag hade med mig var mycket nöjda och kommer gärna tillbaka. STORT TACK!!!
Fantastikst bra !! GÖR MER REKLAM FÖR ER!! Supernöjd!!
Eftersom det är så trångt i foajén, skulle jag önska att man kunde få komma in i salongen lite tidigare än vad som är fallet nu.
Kul med nya pjäser
Utnyttjade möjligheten att reservera sittplats på första bänkraden - är mycket nöjd med det!
Lite dålig organisering av kö , garderob mm. Översättning från engelska till svenska var lite kantig ibland. Föreställningen växte under kvällen. Och helheten var en mycket trevlig tänkvärd kväll
Lite längre paus så man hinner dricka upp vinet:)!
En härlig teaterkväll-Combo i höstmörker!
Första besöket på Playhouse Teater för vår del. Mycket rolig och underhållande föreställning. Vi kommer gärna tillbaka fler gånger.
Lokalen/lobbyn luktar sur skurtrasa - annars toppen
Det var alldeles för varmt i lokalen! Efter pausen blev det som en bastu i lokalen. Det måste ni göra något åt!
Bänkarna är inte lämpliga för en person med rygg och höftproblem
Trångt, men trevligt!
Lite trångt när alla skulle hämta dels fördrink, dels vin och osttallrik i pausen, men annars fungerade logistiken bra med tanke på lokalerna.
Allt var som vanligt toppen.Bra att få ta med sig vinet efter föreställningen för man hinner ej avsluta vinet under pausen om man står sist i kön MVH Angela malk
Manhattanstuket på föreställningen ointressant. Välj något annat nästa gång.
Det är så himla trevligt att bli "bjuden" på vin i pausen men önskar ett bättre vin som inte smakar olja och vinäger. Saknar den kvalité som Elisabeth och Björn ger som skådisar på scen men är som alltid imponerad av ert material.
Toppenbetyg på allt utom det praktiska.Bra arrangemang (vin osv) men trångt, trångt.
Det var alldeles för varmt i salongen och det kändes som att ni hade räknat fel med platser eftersom alla fick tränga ihop sig så mkt.
-----
Liten lokal trångt, förmycket personer på få platser. Teatern var riktigt bra vill gärna se en uppföljare :-) både jag och min sambo
Det som jag upplevde som mest positivt var närheten till skådespelarna och att teatern var så liten!!
Logistiken vid pausen är inte den bästa. Det är svårt att hinna med att hämta sitt glas vin som ingår i priset och dricka det. Dock bra att man får ta med det in i salongen.
fortsätt. Bättre info om kommande pjäser- Abonnemang?
Teaterbesöket var mycket trevligt men restaurangen var en katastrof!
Ta betallt direkt för kläderna så spars mycket tid vid vid garderoben.
Jag och min söta fru är helt överens om att framför allt Playhouse ger mersmak! Vi tyckte det var jättekul och häftigt att sitta "offBroadway", och rekommenderar gärna till våra vänner! Tack!
Det blev en ovanligt trevlig kväll, en pjäs med humor och djupt allvar. Bland det roliga hiottade jag många tänkvärda livsvisdomar. Det var helt enkelt en ovandligt rolig och djupt täbnkvärd föreställning. Varma hälsningar till alla som bidrog. Eva
Paketet med mat och teater var toppen, däremot var pjäsen inte den bästa typen, väl Amerikansk.
Hade tyvärr fått höra att detta var en komedi och då var förväntningarna helt annorlunda mot vad denna pjäs gav. För första gången gick vi ifrån teatern i början av andra akten då vårt humör tyvärr var i botten. Detta var inte alls förväntat.
Bra om man kunde sänka temperaturen i salongen. Kanske ha numrerade platser?
Mycket underhållande och jag var mycket nöjd med teater delen
En mycket lyckad kväll för oss två pensionärer. Vi kommer tillbaka och rekommenderar teatern för våra vänner.
Saknar möjlighet att beställa biljetter pr telefon
Föreställningen upplevdes emellanåt som lite "stolpig", detta på grund av direktöversättningen från engelska utan anpassning eller för lite anpassning till svenska språket- kan förbättras.
Mycket trevligt
En liten sak: Städa gärna toaletterna, bl a töm papperskorgar och fyll på med papper, efter pausen. Om man går på toa efter föreställningen så är det inte bra att sista intrycket är en ofräsch toalett. I övrigt SUPERbra!
Ett mycket trevligt och bra upplevelsepaket.
Det var trångt i entrén!
Kvällen var mycket lyckad. Stort tack!
För kort paus. Man hinner knappt handla och gå på toaletten. Bänkarna är väldigt osköna och ventilationen är mycket bristfällig. Trevlig och hjälpsam personal.
trevligt besök som jag gärna gör om
Bra upplevelse som vi inte hittat fram till utan liveit.
Onödigt många scenbyten.
Pjäsen var helt fantastisk, magisk! Skådespelarprestationerna var i toppklass, särskilt Anders Berg gjorde en mycket stark insats.
Snålt med garderobsavgift. Annars bra!
Manus oangeläget utan budskap, pinsamt dålig översättning. De enda som lyckades göra något av sina karaktärer var Bodell och Åhlén.
Härligt litet och enkelt!
Jag skratt så himla mycket och tyckte generellt att det var ren njutning. Ska rekommendera pjäsen till mina bekanta
Jättetrevligt för en lyckad kväll.
Mysig teater med närhet till aktörerna och övrig personal samt nära till T-bana och restauranger
Vi gör reklam för alla om denna teater. Vi har bott i Sthlm i hela vårt liv och gått mkt på teater men av okänd anledning missat denna! Bättre sent än aldrig....
En av de bättre (av många) vi sett på Playhouse! Tur att man inte bryr sig om recensioner (SvD) utan går på erfarenhet från tidigare besök hos er! Tack!
Knöligt med bara en månads datum tillgängliga för bokning i taget.
Lite får många scenbyten i andra akten, jag kom inte riktigt in i det när det bröts hela tiden.
Det var en konstig och förvirrande översättning. På svenska men med amerikanska namn och många amerikanska ord. Språket/namn var förvirrande och sänkte föreställningen. Det skapade amatörkänsla på något sätt..
Bra skådespelarinsatser, kul repliker men tunn story.
Saknade kort beskrivning av handlingen i programbladet, vi hade lite svårt att fatta poängen.... Kanske bara dumma, men ändå...
Inget speciellt. Det var kul.
Lite synd att man kunde köpa vin bara i pausen och inte, som förrut, innan föreställningen började.
Bra att ni hade alkoholfri öl i baren vilket dom inte hade på restaurangen. Vi var mycket nöjda med vårt teaterbesök.
Totalt sett en positiv överraskning. Bättre än förväntat. Vill vi göra om! Mvh, TH.
Kommer att rekommendera för andra! Modern och högkvalatativ teater!
Rätta till det där med bokning av paket. Krångligt och segt.
Mycket trevlig och välspelad pjäs! Det enda som skulle kunna vara bättre är ljudet! Jag har hörapparat i båda öronen och skulle gärna vilja ha en hörslinga. Men det är kanske svårt eftersom mikrofoner inte används eller?? Kommer gärna tillbaks!
Det var en mysig lokal. Kul med onumrerat. Bra service i garderob och bar. Suveränt skådespeleri. Det känns som en gömd skatt i teaterstockholm.
Nej, allt var mycket bra!
Eftersom insläppet sker relativt kort tid före föreställningens början och utrymmet vid entré och garderob är litet, skulle det vara bra om man fick tillträde till salongen direkt efter att man hängt av sig kläderna.
Som vanligt motsvarar och t o m överträffar föreställningens innehåll inkl skådespelarna mina förväntningar. De börjar ligga på riktigt hög nivå nu, eftersom jag sett de flesta av de pjäser som satts upp på Playhouse!
Jättebra pjäs och skådespelare! Vi var verkligen nöjda med kvällen!
Bänkarna skulle kunna vara lite bättre att sitta på.
Beträffande teatern finns inget att klaga på. Tvärtom! Beträffande besöket på Aubergine: Förrätten (toast) var inget hantverk. Blandningen ovanpå var alldeles för fet och smakede som om den köpts färdigblandad på ICA. Min fiskrätt var mycket salt. L
Alldeles för trångt!! Man kunde inte sitta normalt! Antingen fick man luta sig mot knäna när den/dem bredvid lutade sig mot ryggstödet eller så fick man sitta väldigt snett med överkroppen! Inte alls så bekvämt!
Allt var mycket bra, tyckte allt flöt mycket bra, som t ex garderob och drickat i pausen.
Kul koncept :-) Kommer att rekommendera detta till vänner och bekanta.
Jag tyckte att 3 days of Rain, "den ena sidan av saken" o frozen var tre av de bästa föreställningar jag någonsin sett. Saknar Elisabeth o Björn på scen. Tycker att Playhouse är en fantastisk teater där allt funkar smidigt o jag ser fram emot mer!
Positivt överraskad, tyckte om närheten till föreställningen och scenen.
Det var andra besöket hos er och vi kommer säkert tilbaka för allt var toppen! Jag skulle gärna vilja ert program för nästa säsong!
Lite trångt i foajen, lång kö till baren.
Informera gärna att man endast kan betala med kontanter i baren.
Väldigt positivt överraskad. Kommer definitivt att återkomma.
Väldigt trångt och svårt att komma fram till garderob och bar. Obekväma sittplatser.
2:a besöket. Mycket trevligt. Kommer att komma tillbaka.
Tycker om repertoaren ni väljer, skådespelare och klimatet. Skulle önska att ni hade fler pjäser på repertoaren. Går ofta på teater men ni är klar favorit! Tack.
Det vore trevligt med numrerade platser och jag vill gärna slippa tvång att lämna in min jacka.
Roligt med en liten familjär teater.
Fjärde gången jag besöker playhouse, gillar verkligen stämningen och formatet. Tyvärr börjar klientelet kännas lite för gammalt vilket kan skada kreddigheten/ Ängslig 31åring
Ett trevligt teaterbesök! h. Gunnar Klingstedt
Mkt dåligt internetbokning-låste sig hela tiden. Hade köpt ölbiljett i förväg men fick endast EN läsk för blijetten när den alkoholfria ölen var slut - mtk dåligt att lura folk!!
Tack för en fantastisk föreställning! Det är sällan man finner att publiken skrattar så hjärtligt och är så med som kvällen då vi såg Becky Shaw. Grattis till en finfin föreställning!
En mycket positiv upplevelse.
anorlunda men jäkligt mysigt. man va ju nästan me på scen.
Jag har bara sett två föreställningar och båda har varit mycket bra. Dessutom är det trevligt med det "mindre" formatet, lite som en egen hemmaföreställning,tycker jag som precis kommit hem från Dramaten.
Trevlig liten teater, som ligger bra till för oss.
Mycket trevligt, närheten till scenen, kanon. Skådespelarna kanon duktiga!
super trevligt.. allt.
Nej, det var en mycket trevlig upplevelse i sin helhet.
Jag tycker att föreställningen till stor del byggde på dels rasistiska stereotypa bilder, dels av könsnormativa bilder.
Ha varmare i lobbyn och låt det inte stå öppet hela tiden rakt in i salongen under tiden vi väntar på att akterna ska börja, mycket kallt.
Bra att kunna betala garderob via nätet. Lokalen att vistas i under paus lämnar mycket övrigt att önska, men det finns väl inget annat utrymma tillgängligt.
Vi kommer gärna igen
Väl trångt i "foajén"
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.