Kommentarer
Jag var där den 13 mars. Trevligt med informationen efteråt.
Mycket trevligt upplägg och bra föreställning. Lite mer info när man kommer kunde vara bra, folk var lite osäkra om/när drinkbiljett eller ej.... :)
Hade förväntat mig mer en komedi mer än drama. Fick den uppfattningen när jag läste om pjäsen och när jag bokade biljetterna, men då vet jag till nästa gång jag bokar. Skådisarna var helt grymma!
Kul igenkänning som gammal teaterelev plus att jag också fick en härlig meta-upplevelsen då det visade sig att en av skådisarna, Rune, är min gamla teaterlärare :).
Det var så många korta scener.
Se till att ha växel i garderob/bar.
Välkomnande o trevligt. Uppskattar att ni tar hit nyskrivet material och har duktiga skådisar!
Tack det var trevligt att vara på en så liten föreställning.
Allmänt trevligt att besöka er lilla teater som vanligt.
Trevligt samtal med ledningen efter föreställningen.
Kändes som en äkta teaterföreställning.
Allt var över förväntan, regi bemötande och fina skådespelare
Scenografin kanske lite för"enkel" även om det säkert var tänkt att visa på vardaglighet...att laborera mer med färger..i en färgskala mor terapeutens höstliga färger i hår och tröja i inledningen..
Bra längd på pjäsen, jag gillar pjäser som är max 1,5 timmar, bl a för att jag får problem med ett lår som är polioskadat om jag sitter för länge (stickningar och sendrag). Hälsa och tacka för pjäsen.
Allt förutom de obäkväma bänkarna är bra. Ni kanske också kunde be folk flytta in så att de som kommer på slutet ändå får sitta tillsammans.
Mycket störande med gäster som kom sent och stod och bankade på ytterdörren länge utan att någon hanterade det samtidigt som pjäsen just ahde börjat. Även störande med en hel del ljud utanför teátersalongen. Synd eftersom det tog fokus från pjäsen.
Nostalgi för mig då jag var med om supande dramatik på 70-talet. Relationer mellan människor, alltid aktuellt och bra gestaltat av skådisarna.
Lite tunn story, men bra skådespelarinsats.
Det behövs inte dyrbara scenuppsättningar när skådespelarna är av god kvalitet.
Man blir så lycklig när man vet redan innan man går iväg till Playhouse att man kommer att bli så nöjd.....och så blir man ännu nöjdare....:) Tack för ännu en topoenföreställning!!!
Lite av gammal skåpmat från 80-talets tidevarv. För lite dynamik och variation. Blev rätt segt emellanåt. Skådespelarna var genomgående duktiga och visade vilja att få till det. Ingen plats för applåder för att peppa dem och få igång publiken.
Bra upplevelse, men jag tycker inte att att manuset var bra
Mycket bra föreställning och service med enkla medel! Uppskattar också samarbetet teater och restaurang.
Pjäsen saknade "nerv" utom vid enstakan tillfällen då det blixtrade till. Den nådde inte in under skinnet. Vi satt och tittade på klockan, vilket inte är något gott tecken. Tidigare pjäser har varit betydligt bättre. Vi var 7 personer som tyckte lika
Den växte. Men ändå långsam. Med ingen erfarenhet av vad gestaltning, scenisk framställning betyder kan det vara svårt att till sig pjäsen. Flera skådespelare var bra, men mest utmärkande var i slutet där Jasmine (Laura) vände från 16 år till vuxen.
En teater med ett spännande utbud. De var mitt första besök och de kommer garanterat bli fler! :)
Kul att se en "teaterkurs" inifrån. Kommer gärna framöver då det är viktigt att sitta nära scenen då man automatiskt "rycks med" och att ni hr överkomliga priser och trevlig betjäning...
En mycket trevlig och annorlunda teaterupplevelse. Går mycket på teater, inte i denna formen. Kul och tänkvärd. Tack för en ny upplevelse. Restaurangbesöket var också bra mycket fin personal o Fickgrytan var underbar
Teatern var mycket över förväntan. Skådespelarna var skickliga och vi blev avskärmade från verkligheten. Intensiteten i handlingen gjorde att vi drogs med i storyn. Ralf var extraordinärt duktig
Teatern var inte riktigt vår smak, kändes lite tjatig. Dock var servicen och lokalen ett plus och maten likaså. Restaurangen kommer vi förmodligen att besöka igen.
Det var helt enkelt jättebra :)
Det var lite korta och ryckiga flash, man hängde inte riktigt med ibland. Skådespelarna stod ibland i var sin ände av scenen och pratade med varandra, det var jobbigt som åskådare.Lite närmare hade inte skadat. Jag tror att allt går att förbättra.
tycker att det är bra om ni försöker locka kunder som inte kommer via upplevelse. En del har inte varit på teater sedan länge och många vet inte hur man better sig på teater. I övrigt är Playhouse teater ett undebart ställe!
Jag går på alla föreställningar på Playhouse och är oftast mer än nöjd. Den här tilltalade mig inte så mycket som övriga jag sett.
Det var inte våran cup of tea vi hade väntat oss en mera pjäsaktig föreställniong
Mycket bra och trevligt!
tycker mycket om att gå till Playhouse, har nog aldrig blivit besviken,och vi har varit där sen starten i stort sett Så tack för att ni finns!
Snopet att se en föreställning och bli så besviken. Är översättningen så dålig så att nästan alla pjäsens poång försvinner - vi bara undrar. Synd om skådespelarna. En annan miss är att servera vinet före pjäsen - vi kom ju direkt från en middag.
Middag på Stolen. Skulle såklart uppskatta om ni tog upp det samarbetet igen. Återkommer för att det känns verkligen som att komma till New York - ambitiöst utan att vara pretentiöst. Tack.
Mums för maten, mycket duktiga skådespelare!
Helt ärligt så kändes den lite seg, kanske beroende på att jag var seg själv. Ändå blev jag väldigt berörd, en mycket underlig kombination som jag nog inte upplevt tidigare.
Jag har varit på andra föreställningar hos Playhouse och tycker om scenen
Den här gången förstod jag mig inte på pjäsen. När det började bli intressant och jag trodde att scenen skulle vidareutvecklas så byttes det till en annan scen.
Tyvärr inte vår smak av teater. Maten var verkligen ingen höjdare. Byt krog
Högt betyg förutom pjäsen. Titeln på pjäsen var mkt intressant men man väntade sig ngt mer än det som framfördes. För mkt övningar och ombyten som på ngt sätt hindrade intressanta och givande dialoger att utvecklas.
Vi var inte pålästa innan så det tog lite tid innan vi kom in i handlingen. Föreställningen blev bättre och bättre.
Inte lika bra som det brukar vara
Jag tyckte,att pjäsen var lite tråkig, jag tycker om roliga pjäser, det är inte så ofta jag går på teater, då vill jag skratta. Inget fel på skådesspelarna, de var bra. Men allt är som sagt, smaksak. Häls. Maija J.
svårt att se när man inte sitter på de främre raderna
Pjäsen så där. Skådespelare och föreställning i övrigt bra, allt id trevligt besöka Playhouse.
ett tecken på att det är en bra föreställning är att men blir mer fångad ju närmare slutet man kommer -och så var det här.Tyckte om regin:hur verklighetens drama smygande tog över den "skapande dramatiken". Blev rörd. Tack!
Ni levererade toppklass, som varenda gång förut. Tack!
Fin liten föreställning om mänsklig längtan och mänskliga möten. Jag blev snabbt indragen. Fick veta lite men så pass mycket om karaktärerna att det väckte nyfikenhet och jag liksom fantiserade vidare om dem. Berörande - speciellt slutet.
Biljetten inkluderade ett glas vin per person. Mycket dåligt vin, såväl det röda som det vita.
Mycket trevligt alltsammans även om pjäsen kändes något daterad. Mycket bra regi och skådespelarna var fantastiska, speciellt de som spelade Ralf och Therese.
Kul ny bekantskap!
En braföreställning med skådespelare som passar in i sina roller och presterar med både kropp och minspel. Fantastiskt bra !!!
Det var en bra föreställning men jag har sett många pjäser på Playhouse som har varit bättre.
Bokningen på PrimeWinebar stämde inte med förnamn och inte med beställd meny, MEN det fixades bra med snabbt besked att det ordnar köket. Trevlig kväll genomgående.
Hej! Det är alltid lika roligt att få komma till Playhouse. Det är annorlunda miljö o stämning. O alltid fullt av överraskningar i pjäserna. Som alltid berör mig (och mina medgäster), vilket är mitt krav för att gå på teatern. Tack igen! Tommy
Det var helt enkelt inte vår typ av teater/föreställning.
Varje pjäs ni sätter upp är en fantastisk upplevelse. Ser framemot nya pjäser och mera av er professionell och härlig skådespeleri.
Svårt att förstå vad det hela gick ut på. Konstig början och konstigt slut. Överhuvud taget upplevde vi förställnignen mycket märklig.
Mycket trevligt paket med "bröd +skådespel" Vi gör gärna om detta.
Lite för lång föreställning utan paus.
Det var en annorlunda pjäs, fast på ett positivt sätt :)
Allt fungerade perfekt.
Alla gäster kom/gick samtidigt på restaurangen = mycket stressigt för personalen inte tevligt att se som gäst - maten sådär, min var kall och minimal rödvin mycket varmt
Lite svår att förstå i vissa scener samtidigt som några av dem var mitt i prick. Men i stort underbara skådespelare. tack för ett bra framträdande
Trångt i foajén, annars var allt bra.
Över förväntan.
En positiv överraskning
Teatern var en glad upplevelse. Pjäsen startade lite ovant men blev bättre ju längre in i den som vi fick följa med, och efteråt fick man en del att tänka på. BRA!
Föreställningen var givande. Duktiga skådespelare. Jag besöker gärna Playhouse Theater fler gånger! MEN det var mycket varmt i lokalen. Mvh Renate Jurmala
Blev lite för utdragen ibland. Kunde gjorts kortare utan att ändra på innehållet/meningen.
Det blev ganska varmt i salongen mot slutet.
Upplevelsen blev stark p g a det lilla formatet och närheten till skådespelarna. Intressant!
Mycket duktiga skådespelare, däremot var det lite struligt på hotellet tyckte vi men det kanske inte ingick i undersökningen
Själva Playhouse kan jag tänka mig MEN jag blev så väldigt besviken på manuset så ni måste övertyga mig att beskrivningen på teaterns innehåll håller ända ut på scenen.
Efter att ha varit stockholmsbästa teater imångaa år med spännande dramatik, så har de tre sista pjäserna tappat stinget markant. Från att ha varit modern Ibsen med spänning allmängiltighet och drama har pjäserna mer och mer blivit ointressanta. MvH
föredömligt kort.
Ett hopkok av alla chefskurser jag gått på genom livet.
Det verkar lite väl trångt i "foayén"; pjäser utan paus är således att föredra (som det var denna gång). Vänlig och tillmötesgående personal!
Det hade varit bra om man fått tillgång till programet i förväg.Då hade kanske eventet blivit än mer givande. Tack i alla fall.
Kändes lite syrefattigt och varmt efter ca 1 timme. Satt på näst sista raden
Detta var den sämsta dynga jag någonsin sett, under all kritik. Hur någon kan komma på tanken att sätta upp denna uppsättning är förvånande. man borde få pengarna tillbaka.Jag har sett amatörteater som varit bättre.
Föreställningen var mycket intressant och tänkvärd. Den växte i intensitet. Spännande med ny dramatik som dessutom var skriven av en så ung person. Det var totalt en riktigt fin upplevelse!
Luften inne i salongen var under all kritik, väldigt jobbigt med så dålig ventilation/dåligt med syre. Det var till och med så vi upplevde det tog bort en del av upplevelsen då det var svårt att fokusera på pjäsen. I övrigt en mysig liten salong.
Jag förstod helt enkelt inte pjäsens syfte. Den var tråkig och inga roliga repliker. Har sett bättre på Playhouse.
Mycket bra och fascinerande föreställning. Han som spelade Ralf skall ha extra stort tack för en fantastiskt bra spelad karaktär.
Lite rörigt kösystem med både drink och garderob i samma. Publikplatserna var trånga.
Tack för ännu en lyckad kväll hos er! Ni är bäst!!
Det var en mycket bra föreställning men mycket bra skådespelare! Vi är så tacksamma för att vi fick upptäcka er teater. Den enda negativa var att det var lite svårt att se vad som hände på scenen ibland....
Förfärligt varmt och kvavt i salongen, fick nästan panik!
Upplevelsen hade varit bättre om jag inte haft en person som satt och pratade, snarkade m.m. bredvid mig. Bänkarna hade kunnat vara något mjukare då jag har en del problem att sitta en längre stund.
I början var det lite svårt att hänga med, men det blev bättre mot slutet.
Det hade varit bra om man hibdrat en rejält berusad kvinna komma in på föreställningen. Hon var ett störande moment för oss på de bakre raderna. Drog ner helhetsintrycket.
Lite trångt runt baren/garderoben innan insläpp
Jag förstår att det kanske inte är möjligt att ha en upphöjd scen, men det skulle göra mycket för själva föreställningen, att man som publik ser mer av skådespelarna inklusive ben och fötter!
Mycket, mycket bra! Kommer tillbaka!!!
Duktiga skådespelare i en mysig teater!
Dåliga siktlinjer i salongen tyvärr.
Pjäsen påminde om 70-talet. Inte mycket för sådana försök. Men det fanns många i salongensom gapskrattade och det fanns några personer som gick innan det var slut. De som skrattade satt på första parkett och verkade vara kompisartill teatersällskape
Efter goda recensioner hade vi höga förväntningar, blev lite besvikna. Inte särskilt rolig pjäs, knappast någon skratt, ganska tunt story speciellt på slutet. Hoppas på mer gripande pjäser i framtiden.
Playhouses skådespelare och val av pjäser är av ypperlig kvalitet. Har inte blivit besviken en enda gång! En av mina absoluta favoritteatrar som jag rekommenderar till alla. Går på teater ca 5 ggr i månaden så.. Tack!
När de låg på golvet och räknade, kunde vi som inte satt på första rad se dem. Det enda dåliga med lokalen.
Jättebra föreställning!
Vi hade bjudit våra grannar, de var där för första gången och tyckte precis som vi att det var en trevlig, rolig och annorlunda upplevelse.
Mycket bättre ordning nu en förra gången jag var där med utlämning av blommor mm .Väldigt trevlig liten teater. Lagom lång utan paus. Superduktiga skådisar!
Att sitter en föreställning med ett glas vin i handen är inte någon höjdare
Märkligt stillastående och ointressant text förvaltad av en ensemble som gjorde så gott de kunde.
Som alltid, ett trevligt besök.
Den var lite ovanlig teater men väldigt bra.
Önskvärt att kunna använda kort i baren.
Trevlig tearer, ny för mig, påminner om Brunsgatan 4.
Utan att jag/vi hade några förutfattade uppfattningar var totalupplevelsen mycket bra. Man kände sig som man kom tillbaka till de fria teatrarna på 70-talet. Hoppas Ni kan fortsätta!
BRA CERVICEN PÅ RESTAURANGEN. MEN TEATERN VAR SÅ DÄR
Oengagerad tråkigt sömnpiller, tyvärr. Trots att vi inte hade några förväntningar på föreställningen innan, varken jag eller min fru, så tyckte vi båda att det var uselt. Det är bara bryta ihop och komma igen. Sorry.
Jag tycker pjäsens titel motsvarade innehållet väl
Rolig och tänkvärd föreställning.
Teater som terapi
lite underfundig.
Denna pjäs gav oss ingenting, med så bra skådespelare och en annan pjäs så kunde det ha blivit sååå mycket bättre.
Ljud och regi var bra men scenografin väldigt trist. När man går på teater är scenografin halva nöjet.
Pjäsen var en liten historia. Men jag tyckte den var mysig. Man kan inte bara se mäktiga shakespearepjäser.
Hghkkngxdhvlmhhcf
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.