Kommentarer
Stark närvaro. Enda minus var att det pratades för fort ibland.....
Hej!Jag går ofta på Dramaten. Och kan jämföra med er. Pjäserna på Playhouse är alltid inspirerande! Då kommer Dramaten långt efter. De är tröga. De är oftast också alltför långa också! Tack för att ni finns!
Vet inte om "drink" innan är nödvändigt. Många sprang på toaletten mot slutet! Störande
Det var väl inte något som vi skulle gå på om vi fick välja teater. Lite svår kan jag tycka.
Då jag har astma var dammet från sanden lite jobbig.
Något nytt, två manna teater. Kul
Jätte bra föreställning. Trevlig teater och bra personal.
Mkt intressant manus samt regi.
Väldigt trångt vid garderob/baren innan insläpp. Gåvan med te efter föreställningen var super!!
Pjäsen var väldigt pratig i början utan att säga så mycket. Det fanns inget djup eller problematiserande. Har svårt att identifiera mig med detta "problem" då det verkar otroligt överdrivet
Mycket trevlig liten teater som jag besöker ofta, nästan alla föreställningar med sambo och olika vänner som jag intoducerar till denna form av teater.Restaurangen var ej med bokningen i somras, men vi gick på Prime wine bar som var mkt. ok.
En fantastisk pjäs med nästan ingen rekvisita fick fram alla dessa miljö man var på under föreställningen. Bra skådespelare.
Imponerad av hur de med sådan inlevelse kunde fängsla publiken i 1 1/2 timma. Mycket duktiga!
har aldrig varit hos er tidigare och blev positivt överraskad. vi var på premiären så lite nerver kändes av men mer än OK på allt
Början kändes lite trög, men det blev mycket bra så småningom.
Mycket bra skådespelare, häftigt med den enkla scenografin.
Den kvinnliga skådespelaren talade väldigt tyst på slutet av pjäsen så min kompis missade den monologen, tyvärr, för den var väldigt bra, tycker jag.
Kan bli trång i foajén, men det funkar.
HELT FANTASTISK FÖRESTÄLLNING REDAN REKOMMENDERAT FANTASTISKA SKÅDESPELARE
Allt tillfredsställande
En fantastisk upplevelse
Tycker att garderob och servering är lösta på bästa sätt med avseende på lokalen. En större lokal med möjlighet till förmingel, paus och numrerade platser hade ju lyft det hela såklart.
Nja, kanske inte i min smak, är ju 65+ men en bra föreställning för yngre par, men det var ändå en tänkvärd pjäs.
Det var inte i min smak, vill se roliga föreställningar.
Jag fick ej biljetter med epost och försökt både maila samt ringa utan svar. Dock löste det sig i dörren men tycker att det var dåligt att ni ej svarade på mail/telefon
Teater när det är som bäst
Garderobstvånget onödigt. Också litet dumt med "skiljebandet" i den trånga garderoben/utrymmet. Vi upplevde föreställningen som onödigt lång. Det blev ett "tuggande" på samma tema alltför länge.
Köpte ett paket via Livit.se och tyvärr tillkom en extra kostnad, sedan var maten inte så prisvärd. Känner sig lite lurad tyvärr. Men föreställnignen var mycket mycket bra!
Skådespelarna spelade sina karaktärer inlevelsefullt och de igenkännandet ingredienserna var välkomponerade och gav upphov till både skratt,leenden, suckar, bedrövelse, uppgivenhet och ingav hopp.
Helt enkelt perfekt.
Störande ljud motsvarande en mobiltelefon som störde sändningen surrade i större delen av kvällen - det var tråkigt och tog fokus från en del av handlingen - fantastiska skådespelare!!
Stort problem med störningar i ljudet under ca 30 min- kanske en mobil el hörapparat!
Fantastisk skådespelarinsats av båda två. Bästa föreställningen som vi sett hos er hittills.
Just den här förestllningen var det många störande biljud som bl. a. påverkade "högtalare"
Så bra!
Utmärkta skådespelarprestationer, rolig och medryckande dialog
Föreställningen: Fantastisk text, dock spelade skådespelarna över ngt. Dock bra m kal scen för att framhäva texten. Teaterupplevelse: Överraskning att man fick ett glas vin när man kom. Dock var vinet nästintill odrickbart. Trevligt att få en påse te
fråga 2 vet ej använde inte tjänsten hade paket teater-restaurang. fråga om maten. Vi åt kyckling Mycket träffande i vissa situationer med spelet mellan man och kvinna
Helt fantastiskt upplägg som fungerade
Otroligt intressant tema, så träffande och träffsäkert. Fantastiskt bra gestaltning
tänkvärd, sevärd och aktuell föreställning för dig som tänker skaffa, nyss har fått eller har barn sen tidigare.
Mycket träffsäkert, man kunde ju känna igen sig i mycket även om det blir en tvist på det.
Pjäsen växter verkligen och i slutet satt jag och grät. Den berörde! Växlingarna i pjäsen var så skickligt gjorda. Eftersom det var många växligar i tiden skulle man kunna ha tappat bort sig men det gjorde man inte. Skickliga skådespelare!
En av de bästa pjäser jag sett på länge
Fantastisk upplevelse och fascinerande vad man kan göra med en så enkel scenografi som endast sand.
mysigt med vinbiljett, te paket efteråt, duktiga skådesspelare, toppen
Blev berörd av skådespelarnas egenskap att framföra uppsättningen med sådan känsla, fångades helt av deras agerande och utspel. Fina växlingar, tydlighet. Berörd av de tu och ämnet var klockrent. Tog ett tag innan jag kunde ´landa´. Tack för autograf
För många personer i salongen, blir väldigt trångt.
en mycket bra föreställning där skådespelarna var tydliga och var duktiga
otroligt att två skådespelare kan göra så mycket med så lite rekvisita och inga klädbyten.Det vilar ett stort ansvar på aktörerna och de klarar det med glans, så bra!
En mycket bra föreställning med ett bra budskap.Fantastiska skådespelare.Den gav tid för eftertanke.
Många starka känslor som kom fram.
lagom lång , handlar om nuvarande problem ,aktuell, bra skådisar , att man sitter nära scenen gör speciell upplevelse helheten var jätte bra
Detta var en present via eventföretag och det enda valbara alternativet. En positiv upplevelse trots att vi nog inte hade valt detta annars.
Enda minuset var att det var trångt vid garderob & servering
Trots den enkla scenografin och nästan obefintlig rekvisita blir budskapet väldigt tydligt men ändå öppet för egna tolkningar!
Bra inlevelseförmåga.
super duper alltså. jag/vi är helnöjda med hela kvällen.
Som helhet bra, duktiga närvarande skådespelare.
Vi alla fyra var överraskade av den intensiteten som skådespelarna presterade. Ett ämne som är lätt att känna igen sig i och kvinnligt/manligt/mänskligt! I like!
Vi gillade den enkla dekoren där fokus verkligen hamnade på skådespelarna
Vi fick värdelös service på aubergine restaurang och maten var inte god. Tråkigt och dåligt när man betalat en del pengar.
bänkarna är så hårda att det nästan inte gick att sitta 90 minuter i sträck. Men viktigast är att ni har så bra pjäser och så bra skådespelare att man kommer år efter år.
Fantastisk pjäs, riktigt bra skådespelarinsatser och otroligt effektiv scenografi.
Fulla människor kan stanna hemma! Skulle gärna komma på en alkoholfri föreställning i framtiden. Har mycket svårt att se kopplingen mellan vin och teater överhuvudtaget. Mycket störande med klirr, spring och kommentatorer i raden bakom.
Det blev lite för långa och gapiga monologer.
Avskalad scenografi, som överlämnande mig helt till skådespelarnas fantastiska förmåga att flytta mig mellan tid och rum.
Mycket bra skådespelare. Temat om hur funderingar under livet kan vara framkom mycket tydligt. Djupa tankar om hur vi människor förstör vår planet jorden. Skall vi verkligen lämna över denna klimatförstörelse till våra barn.
trevlig lokal.sido läktaren mycket bra
Denna gång lägre betyg för den kvinnliga skådespelarens insats. Alltför skrikigt och för hög (ljud)nivå under för lång tid av de 80 min pjäsen pågick - blev rätt trött i st f att lyfta fram de starka känslocrescendona. Vackert slut :)
Med 2 hörapparater blev det mycket svårt att uppfatta dialogen, det blev för mycket skrik och shögljutt prat. Och det vikitgaste för god hörbarhet när man har hörapparater; det måste finnas hörslinga i lokalen och det gör det inte hos er, vad jag ve!
Alldeles för intensiva karaktärer. Ett för högt tempo utan balans och humor som hade behövts för att väga upp alla intensiva dialoger och skeenden. Man var bara matt efteråt .
Engagerande skådespeleri, bra ljuddesign samt trevlig atmosfär med trevligt bemötande.
Man känner verkligen hur mycket tid och omtanke som lagts ner på föreställningen, FANTASTISKA SKÅDESPELARE!
Jag tror jag har sett alla era föreställningar genom åren. Förr var jag alltid jättenöjd, men kvaliteten (val av pjäs och kanske nivån på skådespelare) har sänkts de senaste uppsättningarna Inte lika självklart att se alla era uppsättningar längre.
föreställningen var könsstereotypiskt, så icke banbrytande, dålig dialog, tråkig,
Vore fint om man slapp stå i kö före teatern.
Det är svårt för hörselskadade att höra när aktören vänder ryggen mot publiken.
Intressant scenbild med sandhögen som fick föreställa så mycket och också lämnade fotspår för att visa människorna som gått där!Bra skådespelare!
Vi har bjudit våra barn på höstens föreställning, de blev positivt överraskade.Kunde ej vara bättre
Ljussättningen var delvis väldigt irriterande eftersom strålkastaren ovanför sandhögen lyste rakt i ögonen på oss i publiken.
Mycket bra skådespeleri framförallt med tidsförflyttningarna som var suveräna och väldigt lätta att följa med i.
Fantastisk! 90 minuter bara försvann trots att jag fick träsmak i ändan av de obekväma stolarna! Vilken skådespelarprestation!
Fantastisk skådespelarinsats. Jag var helt utmattad efter föreställningen
Mycket intensiv och tät pjäs samt storartade skådespelarinsatser.
Det är en nästintill magiskt känsla att se föreställningar på Playhouse Teater.
Fenomenalt bra att endast med hjälp av en sandhög och korta repliker kunna förflytta handlingen från ena platsen till den andra. Imponerande!
Mycket nöjd!
Scenografin var jättebra. Pjäsen hade ett intressant flöde. Mycket bra
Inte samma höga nivå som de tidigare pjäser jag har sett hos er.
Angående biljettbokningen var det problem denna gång, fick efterlysa biljetterna trots att de var betalda. De kom sedan ganska omgående.Fick veta att det varit problem med att skicka dem.
Tycker att det var för mycket höga röster. tycker inte om när skådespelarna skriker! Antar att dom skulle det men jag gillar det inte. Ämnena som avhandlades tyckte jag var bra däremot.
Den var helt suvverän
Väldigt trevligt ...
Jag har varit på tre föreställningar och är helnöjd. Skådespelarna är lysande och närheten fantastisk. Synd att ni inte når ut till yngre människor, mycket grått bland publiken!
Föreställningen gick rakt in i hjärtat, stark närvaro och nerv. Verkligen bra skådespelarinsatser. Mycket gripande.
Mycket skickliga skådespelare, man blev verkligen fångad. Skickligt att få till det så bra trots den sparsmakade scenografin!
Jättenöjd! Har redan berättat för goda vänner hur lyckat det var
Tyckte mig höra att det var en manlig manusförfattare. Klimatet är modeord, men vi är ju så många redan, det skulle kunna bli en intressant konsekvens om hur vi alla skulle behöva tänka om - tillsammans .......
För mycket ord och för litet kontemplation. Svengelska översättningar. Förutsägbart och inte riktigt i min smak.
Otroligt att man kan göra så mycket med "bara" en sandhög till rekvisita.
Mycket trevlig föreställning. Intim och bra känsla. Något obekväma bänkar.
Otroligt duktiga skådespelare!
Fräscha toaletter var ett plus! Uppskattade också personlig feed-back på mailfråga.
Kul med nya pjäser från New York, London.
Bra skådisar, vill gärna se dom i en bättre uppsättning. Trevlig, liten intim teater och trevligt att man fick ta med sig ett glas vin in.
Lite trångt i bar och garderob. Häftig teaterlokal.
Det var inte tråkigt en endaste minut! Bra skådespelare och innehåll i pjäsen.
Fantastiska skådespelare.
Vi hade Live-It biljetter. Ett glas vin ingick som vi drack före föreställningen. Jag tog rött och min fru vitt. Det var mycket gott. Framför allt min frus vita vin (som jag fick smaka av) var rent ljuvligt. Hette Jean Paul. Byt inte ut det vinet!
Helt otroligt att man kan få en sån här upplevelse på en sån liten sen/det var som om man själv var på ikea??
En mycket fängslande föreställning. Två mycket duktiga skådespelare, Jag gick därifrån med en fin känsla i sinnet.
Bra föreställning, trevligt bemötande på teatern och god mat på restaurangen Aubergine. Helt enkelt en väldigt trevlig kväll!
Vi var några av dom första på restaurangen och ändå glömde dom våra varmrätter så vi fick påminna personalen om dom efter att alla runt omkring fått in sina trots att dom kom långt efter oss.
Gillade att det var lite rekvisita.
Jag har tyvärr så många dåliga saker att skriva att det inte får plats här( jag har försökt). Det finns stora brister i bokningen och på restaurangbesöket där maten var dålig och servicen dålig! Tom denna enkät är felaktigt utförd.
Restaurangen hade dålig mat och mediokert vin till hutlöst pris!
Fantastiska skådespelarinsatser!!
Jag gillade scenografin, föreställningens längd samt att det inte är någon paus.
Helt fantastiska scenbyten utan "rumsbyten". Skådespelarna var grymma!
Så mycket mer teater än jag någonsin sett på de största scenerna!
Som hörselskadad, lätt att följa med,gick tom att läsa av läpparna (dvs se vad som sas)
Tät, engagerande, roande och sorglig med hög igenkänningsfaktor. Stort skådespeleri!
Vi ser minst en teater i månaden. Vi alternerar mellan privata teatrar, Stadsteatern och Dramaten. Det här var den bästa föreställningen i år, alla kategorier! Härliga skådespelare, rolig, tragisk, spännande - ja helt enkelt underbar!
Spännande att komma så nära skådespelarna
Lilla syrran gjorde ett kanonjobb likaså hennes motspelare
Väldigt bra att servera drycker innan föreställningen och skippa pauser då det ofta blir så trångt och man hinner inte med att få dryck och ev. toabesök i pausen.
Jättebra!
Obekväma sittplatser
Logistiken mellan bar och salong var lite kaotisk. Skall man senast ska vara där 18.30 om man ska dricka vin borde ni öppna någon kvart tidigare. Konstigt att alla era besökare måste ha emailadress. http://www.monody.se/survey/images/blank.jpg
Fantastiska skådisar!! En minnesvärd föreställningar som lämnar sår efter sig.
Superinsatser av skådisarna. Ämnet som berördes var mycket uttjatat i vår familj ! Haha men igenkännandet var stort! Hade lite trånigt stundtals men föe mig var det så mycket igenkännande, aha upplevelse!
Se ovan
Bra ljud och ljus. Mysig stämning. Stolarna var dock mycket obekväma. Måttligt besviken på det för priset som betalades.
När vi först kom in på teatern blev vi lite skeptiska och även när vi läste programmet och förstod att det bara var 2 skådespelare, ingen direkt dekor, inga kostymbyten etc. detta gick fort över när föreställningen började. Detta är verkligen att var
Bra
Lokalerna är små och trånga och inte så trevliga men det är ju inte mycket man kan göra åt det antar jag. Trevlig gest med tepaket!
Blev magsjuk efter fisksoppa på Aubergine.
intim stämning
Pjäsens längd var bra, enkelheten med bara en sandhög var imponersnde men väl så beskrivande i sin enkelhet.
Kan inte rekommendera restaurangen tyvärr. Men teatern underbar och upplägget toppen.
Jag hade velat kunna boka biljetter med längre framförhållning. Nu gick det bara att boka för ca den närmaste månaden.
-
Föreställningen var helt otroligt bra! En teaterupplevelse med närvaro och aktuell handling. Man blev helt uppslukad av dialogen,skådespelarna. Den minimalistiska scenografin riktade fokus på skådespelarna och handlingen. jag skulle kunna se den igen
Välj gärna en repetoar som är mer komedi. Detta var för tragiskt.
Otroliga monologer och snabba!! Jättebra. Trots väldigt snabba "byten" förstod man genast. Väldigt bra skrivet.
Bokningen av biljetter fungerade urdåligt genom eventfirman som vi hade fått biljetterna genom.
Fängslande och trovärdig text - bra översatt. Fin scenografi med tydlig symbolik som var övertygande utan att bli banal
Jag skulle vilja ha vetat att dryck inte ingick på restaurang besöket. Vin till maten var inte inkluderat. Inga problem annars.
Fantastiskt att Charlotta Jonsson kunde minnas allt. En del gick dock förlorat när de pratade samtidigt.
Uppsättning var en givande upplevelse.
Mycket bra skådespeleri, ovanligt och mysigt!
Strålande skådespelare, övertygande text i bra översättning, enkel men effektiv scenografi med fin symbolik som inte kändes övertydlig
Bra
Mycket professionella skådespelare
Gillade scenografin med sandhögen!
Bra stolar
Bänkarna är inte sköna. Det blir jobbigt att sitta mot slutet.
Rörande, tänkvärd och avskalad!
Temat i pjäsen mycket bra, och även roligt ibland, men hysterin blev inte riktigt trovärdig då skåde-spelarna skrek för mycket, speciellt hon.
Vi var två par som mailat till kontaktpersonen på Playhouse Teater att vi ville sitta tillsammans på Aubergine. Fick svar att detta var ordnat.Det hade dock inte nått restaurangen så de fick fixa ett extrabord vid baren.
Mysigt och personlig teater
Sittbänkarna är tyvärr lite hårda och man börjar skruva på sig lite efter en timme.
Föreställning jättebra. Lite bökigt med garderoben precis vid baren så det blir lite bökigt.
har hört av vänner som upplevt er reportoar som tung o krävande m.a.o den passar inte alla vi tycker att det stämmer pjäsen la ibland över ångesten på oss vad vet vi kanske det var meningen ev kan jag tänka mej att återkomma, på VINSTtbiljett?? Gerd
Lite väl mycket snabbt prat i början, men så småningom riktigt rolig. Kul grej med sandhögen!
Fantstiskt bra skådespelarinsatser!
så enkelt med bara en sandhög-och så tydligt, lätt att följa med i livets skiftningar för paret. En pjäs man kommer att minnas.
Kanon bra jätte bra föreställning som grep tag i en.
Enastående föreställning. Superduktiga skådespelare. Otroligt medryckande.
Kändes som skådespelarna överdrev hur de uttryckte sina känslor och jobbigt skrikiga.
Se Ovan!
Bra och trevligt konsept
Skulle kunnat stanna mycket längre
Oväntat bra manus. Bra skådespeleri.
Tack! Det var en upplevelse!
Jag var lite tveksam först när jag kom in på Teatern och såg ett svart rum och en sandhög. Blev glatt överraskad redan vid första replikerna.Den innehöll både skratt och tårar (tårarna rann på mig vid missfallet), man fick sån inlevelse.Kanonbra!
Ofta är föreställningarna lite speciella vilket medför att jag skulle välja vem i min bekantsskapskrets jag skulle rekommendera dem till.
Kommer sannorlikt gå på er nästa föreställning ändå och hoppas jag blir lika nöjd då som jag varit tidigare :)
Kontakt - E-post: daniel@playhouseteater.se - Telefon: 08-654 40 30.